Pioneer SE-NC21M Siyah Kulaklık Yorumları

Pioneer SE-NC21M Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2019
    Beş Yıldız

    Ürün gayet başarılı. Satıcı firmayada teşekkür ederim kargo çok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2019
    Süper

    Ben komşuları rahatsız etmemek adına elektro gitarım için aldım bu kulaklığı.Yüksek sesle çaldığım hâlde elimin gitara vurduğu sesi neredeyse duymuyorum.Bu amaçla kullanacaklara tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2019
    güzel

    çok iyi bir ürün herkese tavsiye ederim kargo konusundada iyi elime çok hızlı geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürün başarılı! Kargo siparişten 8-10 saat içerisinde elimde oldu. Sadece kulağa zarar verecek kadar sesi yüksek değil, kullanımı rahat. Gayet güzel!

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    Dört Yıldız

    Ürün oldukça kaliteli. Ses indirgeme özelliği özellikle bilgisayar kasalarındaki fan sesi gibi uğultuları tamamen susturuyor. Sadece kulaklık ebadı biraz ufak. Fakat taşıma kutusu, ve uçak adaptörü ile birlikte gelmesi çok büyük artı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre gayet kaliteli bir ürün ses kalitesi yeterli ama telefonda ses seviyesi pc ye oranla düşük kalıyor. Pc için alacaklara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    Harika.

    Gerçekten çok beğendim, taşıma kabı ile birlikte geliyor. Kabı oldukça sağlam. Ayrıca aktif ses indirgeme özelliği gerçekten çalışıyor. (bilgisayar ve ofis tipi buzdolabı uğultu seslerini direk kesti bu arada pil takmayı unutmayın). Ses kalitesi gayet iyi, ayrıca bilgisayarlar için gelen mikrofon - hoparlör ayırıcı çok işlevsel. Kötü yanı ürün biraz hassas duruyor. Yani yoğun kullanıma dayanamayabilir. Fakat bilgisayar başında sabit olarak kullanacaksanız çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    Bu fiyata şaka gibi..

    Aktif ses indirgeme özelliği var dikkat edelim. Bu ses indirgeme kulağınıza taktığınızda bütün gürültüyü sıfırlamıyor, beyaz gürültü dediğimiz ortam uğultusu, uçak sesi gibi ses seviyesindeki sesleri filtreliyor büyük oranda. Yoksa insan sesi gibi pitchleri olan sesleri susturamaz. Bu sebeple alıp da bu çalışmıyor demeyin. Bu fiyata mükemmel bir özellik ve yeterli malzeme kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2016
    Süper

    Çok iyi bir kulaklık.Herkese almasını tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE-NC21M Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE-NC21M Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat