Creative Hitz MA2300 Siyah Kulaklık Yorumları

Creative Hitz MA2300 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kulak yastıkları fazla kabarık ve çocuksu ama ben de zaten 6 yaşındaki oğluma aldım.Kulak ağrıtmıyor.Çok yumuşak..Bu paraya çok iyi.maksimum sesi çok değil, İdare eder.dediğim gibi, bu paraya mükemmel sayılır...500tl lik kulaklıklarla kıyaslayanlara aldanmayın.Ne aldığınız bilin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2018
    Gerçekten Güzel

    arkadaşlar kulaklik benim icin vazgecilmez ve surekli arastirma sonucu aldim ve tek kelime ile creative kalitesi çok çok oneririm gonlunuz rahat olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2018
    Mona Lisa Gibi Kulaklık

    Mağaza güzel paketlemiş ve hızlı bir şekilde gönderi sıkıntı yok o konuda. Ama ürünü 5 lira daha fazla yapıp malzemeden çalmasaydınız sayın Creative yetkilileri bu sese bu malzeme, biraz dondurma kutusuna sarma gibi olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    VASAT

    SES KALİTESİ FIYATINA GORE COGU KULAKLIKTAN GAYET GUZEL AMA URUN MALZEME KALITESI 5 KURUS ETMEZ CREATİVE IN BELKIDE YUZ KARASI DIYEBILIRIM ONCA URUNUNU KULLANDIM BOYLESINI GORMEDIM 1 HAFTA KULLANMADIM KIRILDI YAPISTIRDIM FARKLI YERI KIRILDI 4 PARCA BI KULAKLIK OLDU TAVSIYE ETMIYORUM. DERSENIZ KI BEN MUCEVHER KULLANIR GIBI NAZIK KULLANIRIM ALABILIRSINIZ YOKSA ALMAYIN ELINIZDE KALIR

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Fiyatına göre sadece şık tasarımı var

    Aşırı güzel bir ses kalitesi beklentiniz olmasın ben anfiyle kullanıyorum ona rağmen bile çok iyi diyemem bass sevenlere önermem ama fiyatına göre şık tasarımı var. Fiyatına oranla kullanılabilir dediğim gibi çok birşey beklemeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    İki Yıldız

    Arkadaşlar kulaklık f/p olarak çok iyi. Hafif, ses güzel ve kullanışlı. Fakat önemli bir sorun var çok erken kırılıyor. Kulağınıza geçirirken her takışınızda zarar görüyor ve sonunda en ufak zorlanmada kırılıyor. 2 hafta dayanmadı bana. Aşırı hassas kullanacaksanız tavsiye ederim. Diğer türlü yazık oldu çok kırılgan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2017
    Bir Yıldız

    ses kalitesi iyi ancak malzemesi kalitesiz 6 ay dayanmadı. biraz daha para verip iyi bir şey almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performansına göre gayet başarılı bir ürün tebrikler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    5 yıldız

    Çok hafif ve rahat bi malzemesi var, kesinlikle beklediğim gibi kötü değildi, çok şık. Ses kalitesi ve seviyesi oldukça yeterli, basslar ve tizler ideal. Mikrofon kaliteli, herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2017
    Creative Kalitesi

    ürün şık ve kibar. çok hafif ve ses kalitesi çok başarılı. creative zaten tartışılmaz. üstelik bu fiyata da snopy alacağıma tabiki creative alırım. malzeme kalitesi normal ses kalitesi iyi hassas ve kibar kullanmak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    Ürün çok iyi

    Ürün gerçekten mükemmel almanızı tavsiye ederim ses kalitesi mükemmel ayrıca hızlı kargo için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2015
    Tatmin edici değil

    Ürün elime çabuk geçti. 2 gün sonra üst kısmından kırıldı.Bugüne kadar creative kullandım ve memnun kalmıştım ta ki bu ürüne kadar.Çok hassas kullanırım diyorsanız alabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum.Sesi de o kadar hoşuma gitmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2015
    kalite

    Ürün ilgili şüphelerim vardı ama ürünü alınca şüphem boşaymış hafif sade dışa rı bağlantıyla ilişkisini kesiyor sesi gayet net kulak içi rahat uzun süre kalabiliyor hem telefon hemde pc için yapılmış şık tasarım

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2014
    gerçekten mükemmel

    pahalı markalara deli fiyatlar ödemeye hiç gerek yok. creative zaten kendini kanıtlamış bir marka kulaklık hafif ve cok rahat tavsiye ederim alacak arkadaslara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2014
    Teşekkürler

    Ürünü yaklaşık iki ay önce aldım, ses kalitesi gayet iyi. Aynı türden bi kulaklığım daha vardı fakat kafama yaptığı baskıdan ötürü bir süre sonra ağrı yapıyordu. Bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra rahatlığı farkettim. İstediğim kadar uzun süre kullanabiliyorum. Ses kalitesi de zaten Creative hakkını vermiş. Servis ve onarım konusunda da aklınızda soru işareti olmasın, Creative satış sonrası asla madur etmiyor, tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative Hitz MA2300 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative Hitz MA2300 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat