Creative Hitz MA2300 Kırmızı Kulaklık Yorumları

Creative Hitz MA2300 Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    isinizi görür

    Ürün güzel gerçekten sonuçta creative. gel gelelim ses kalitesine..orta düzey ses kalitesi var.. Bass olarak idare eder, çok yüksek beklentiye girmeyin. Dışarıda bile Köprüaltı kulaklıklar 10 liradan başlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    aldığıma bin pişmanım

    '2. günde kırıldı daha kullanamadık bu üründen uzak durun.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.01.2020
    Dayanıklılık çok kötü

    Ses kalitesi tatmin edici fakat dayanıklılığı son derece kötü, henüz kullanımın 5.gününde üst taraftan önce çatladı ve ardından kırıldı kesinlikle son derece dikkatli kullandım fakat maalesef durum bu şekilde. Kulak alt kısmına doğru sabit ve kızaklar çok az hareket alanına sahip bunun yanında ortadan ayrımı olan çift kablo bağlantı kulaklıklar gibi değil buda bir handikap şayet ortadan kırılacak olursa tek kulaklığı ses akışını kaybediyorsunuz ve bağlantı kurmak için bir hayli uğraşmak ve zaman ayırmak gerek

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2018
    Bir Yıldız

    Malzeme kalitesi gerçekten berbat olan bir ürün. 2. gününde üstünden çıt diye kırıldı.Kullanımla alakalı değil kronik sorunu var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2017
    creative kalitesi

    ürün şık ve kibar. çok hafif ve ses kalitesi çok başarılı. creative zaten tartışılmaz. üstelik bu fiyata da snopy alacağıma tabiki creative alırım. malzeme kalitesi normal ses kalitesi iyi hassas ve kibar kullanmak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2015
    Dayanıksız

    Hayatımda kullandığım bütün eşyalar arasında en dayanıksız olanı ! 1 hafta kullanmama rağmen ki asabi bir şekilde kullanmadım kulaklık kırıldı. Tavsiye etmiyorum üstelik ucuz bir üründe değil !

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2015
    KALİTE

    ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ MÜKEMMEL HEPSİBURADA.COM A TEŞEKKÜRLER

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative Hitz MA2300 Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative Hitz MA2300 Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat