Dell Inspiron 3567-FHDB06F41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Dell Inspiron 3567-FHDB06F41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(85 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bence bu fiyata uygun

    GÜZEL, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün F7P

    Full HD ekran olduğu için satın aldım fakat panel kalitesini pek beğenmedim genel kullanımda "web sitesi vb". yazılar okunaklı fakat bazı uygulamalarda acılan pencerelerdeki "uyarı yazıları vs gibi" durumlarda yazılar flu bulanık oluyor. Driver sorunu yok hepsi kurulu ve sıkıntısız. Dell' in sitesinden bütün sürücülere rahatlıkla ulaşıp kurabiliyorsunuz. Satıcı firma belirttiği tarihte kargoya verdi ve en hızlı şekilde elime ulaştı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    işletim sistemi çok kötü. onun dışında malzeme vs fiyatına göre normal. sırf fullhd ekran için aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/ Kazanç oranı iyi

    Dell marka olması güzel dell markadan ben memnunum.Kendi sitesinden donanımı bulup otomatik olarak yükledi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    alınır..

    avantajları: güzel ekran, bu fiyata 1 tb hard disk, kaliteli ses, ileride16 gb a kadar yükseltilebilir dd4 olan 4g ram, yeni nesil( 2016 4.çeyrek 6006u i3 işlemci) tek dezavantajı: tuşlar yeteri kadar ergonomik ve sağlam gibi durmuyor. tabi bu benim ilk gün kullanımımsonucu ortaya çıkan fikrim. sonuç: 1500 tl gibi bir rakamla piyasada alabileceğiniz en sağlam ve özellikli laptop bu. 2200 liraya kadar hiçbir bilgisayar aradaki özellik farkı için daha fazla para vermeyi gerektirmez.

  • HepsiB. aracılığıyla
    VERDİĞİNİZ PARAYI HAK EDİYOR

    Cihaza kolayca Windows10 yükledim ve açılış süresi 8 sn baya hızlı. Isınmıyor ve ekranı baya baya iyi. Lol ve cs go gibi oyunlar gayet akıcı ama fps oyunlarında zorlanır. Dell kalitesi sonuçta.

  • Bizde Hesaplı aracılığıyla

    Dell bilgisayar siparişi verdikten hatta ürün kargolandıktan sonra aynı markanın +özellikte başka bir bilgisayarını görüp firma ile iletişime geçtim.Ayfer hn. çok yardımcı olup en kısa sürede iade süreci hızlandırıp 2 gün içinde yeni bilgisayarın gönderilmesini sağladı.ilk alışverişim memnun kaldım.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre iyi

    Ürün fiyatına göre yeterli. Ofis için ve ilköğretim öğrencileri için uygun. Kargo berbat normal teslim etmesi gerektiğinden 1 gün sonra geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    bilgisayarı görünüş olarak şık bir bilgisayar.Tuş ve ipad kalitesi orta cok sey beklemeyin .Hiz olarak biraz yavas diyebilirim ama guncellemeden sonra hizlanabilir .Ekran kartini test etme firsatim olmadi ama eger oyun cok lazim degilse daha uygun fiyatlarda bilgisayarlara bakabilirsiniz .kisacasi ortalama bir urun cok beklentiye girmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pişman Etmeyecektir.

    Bilgisayarı yaklaşık 7 ay önce efsane cuma indirimlerinde uygun fiyata aldım. Kargolama iyiydi iç içe çift karton kutuda kalın bir şekilde, iç karton koruması ile gelmişti. Tam öğrenci işi bir üründür rahatlıkla projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oyun oynayan biriyseniz tavsiye etmiyorum fps konusunda benim için yetersiz kalıyor, CSGO tam düşük ayarlarda 60-70 fps görsede memnun etmiyor. FarCry 4 de düşük ayarlarda 30-40 fps alabiliyor. Belki ek olarak 4GB Ram iyi gelebilir. Ekran Kartı R5 M430 yazsada R5 M330 olarak görünmekte bilginiz olsun. Bu kurda teknolojik cihaz almak sıkıntı ama Dell kalitesinde FHD bir cihaz bu fiyata zor bulunur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    1 tb hardisk ve full HD ekran için aldım, ders çalışıp video film vs. izleyip internete girmek için piyasadaki en iyi fiyatına göre bilgisayar . ayrıca kargo çok hızlı geldi. Fiyatına göre güzel özellikler fazlasını beklemeyin

  • HepsiB. aracılığıyla
    HIZLI KARGO

    Hızlı kargo özenli paketleme teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Asla uzun süre kullanılabilir bir ürün değil. Tavsiye etmiyorum bu fiyata daha güzelleri var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu bir harika dostum saka saka 10 üzeri 8

    şahsen mikrofon girişi olmayışı ve açıp kapama tuşunda ışık olmayışı üzdü. ama artıları fiyatına göre bi halli çok ram ddr4 2400 olması m430 e.k olması özellikle ful hd olması ayrı bir zevk filmlerde çok fark ediyor oyunlarda aşırı ısınma olmadı gerek veri aktarmada gerek açıp kapanmada çok fazla seri sağlamlık konusunda elinize aldığız aman orta seviyenin 1 tık üstünde eğer titiz biriseniz keşinlikle kafayı yersiniz tuttunuz yer direk parmak izi kalıyor neden bunu alayım diyorsanız i3 6. nesil olması drr4 ram olması fulhd olması m430 e.k olması özellikle dell olması

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sıkıntısız Tavsiye Ederim

    Cihaz çok hızlı elimize ulaştı. Orj ve sıfır cihaz hiç bir problem yok. Kurulumunu yaptım tasarımı gerçekten hoş klavyesi gayet güzel yapışma hissi vermiyor. Şimdilik gayet güzel bu fiyata FHD olması büyük avantaj tabi. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim oyun falan yardırmayacaksanız ofis ve ev için ideal gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tatmin eder

    4 günde elime ulaştı. ubuntu yüklü geldi fakat win 10 kurdum ve driverları yükledim sorunsuz çalışıyor. 10 saniye bile sürmeden açılıyo. bu özelliklerine birde amd ekran kartı yerine nvidanın ki olzaydı eger oynayamayacagı oyun olmazdı. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye edilir

    günlük işlerim için aldım uzun süre açıkta kalsa ısınma problemi olmuyor. Ürün freedos olarak geliyor w8.1 kurdurdum bu şekilde kullanıyorum. kargoda iyi paketlenmişti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019
    Bir Yıldız

    1 yıldan fazla ömrü yok,gerçekten 1 yıl geçtikten sonra alıp çöpe atılacak hale geliyor laptop.Başlarda memnun olsamda zaman geçtikçe kullanılamaz hale geldi en büyük pişmanlığım sanırım.Tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2018
    Ne kadar ekmek o kadar köfte.

    Çizim programlarını kullanmak için tavsiye edilmez. Keza oyun için de. İlköğretim öğrencileri için birebir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2018
    fiyat performans ürünü

    ofis işleri vb. işlerde kullanmak için alıyorsanız hayli hayli yeter ama oyun oynayacaksanız tercih etmeyin derim kasma sorunu fazla ve cihaz geç açılıyor. Nedeni büyük ihtimalle harddiskin rpm hızı. Eğer bis ssd takılırsa canavar olacaktır??

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Inspiron 3567-FHDB06F41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Inspiron 3567-FHDB06F41C Intel Core i3 4 GB Ram 1 TB AMD 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat