MSI GE72VR 7RF-404XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GE72VR 7RF-404XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Aldığına Değecek bir Canavar

    Ben oyun için değil fakat çizim işleriyle uğraştığım için aldım. Önceki bilgisayarım aşırı ısınmasıyla birlikte 2-3 saatte yaptığım işleri yarım saatte yapıyor. Üstelikte hiç ısınma falan yok makine buz gibi duruyor.Biraz ses yapıyor haliyle. Cooler boost 4 teknolojisi gerçekten süper. ( 3 olan modelleri ısınıyormuş). GTX 1060 VR desteğine sahip olması da güzel ayrıca. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir bilgisayar.(acer'den sonra). Bende uygun fiyatlı aldım sanırım 6600 tl ye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    10 numara makine

    Notebook çok iyi. Isınma problemi yok. Ssd disk sata.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Beş Yıldız

    Oynadığım online mmorpg'yi yüksek ayarda ilk kez oynayabiliyorum, gayet tatmin edici buldum. Biraz gürültüsü var ama bence tahammül edilemeyecek gibi değil. Önemli olan, çok fazla ısınmıyor. Çanta ve farenin gelip gelmeyeceğinden emin değildim, hepsi birlikte geldi. Şu haliyle biraz pahalı olmuş, ama benim gibi kdv indirimine denk gelirseniz bence seçenekler arasında rahatlıkla yer alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    parasini hakeden bir ürün

    6150TL ye aldım. harika bir alet olmuş tam anlamıyla kişisel bir makine. her şeyi istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. maddi durumun yeterse düşünecek birsey kalmamış demektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Şık, Serin ve Hızlı

    Ürün çok hızlı, görümü şık, tam bir performans canavarı. Kutu içeriği de eksiksiz. Kutulanması çok iyi. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Performans Canavari

    Tek kelimeyle performans canavari, muhtesem bir bilgisayar, özellikle sogutma sistemi cok basarili, fiyat performans oranina göre piyasada alinabilecek en mantikli oyun bilgisayari... Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    Fiyatı biraz Tuzlu fakat Ürün Başarılı

    Sevgililer Gününe özel yapılan Kdv indirimiyle aldım;bana 6800 TL'ye mal oldu.Fiyatı yüksek fakat beklentileri karşılayan bir ürün.Gözüme çarpan sıkıntısı şarjının az gitmesi ki bunun led klavye ve güçlü soğutucu ile alakası olabilir.Ayrıca soğutucu biraz gürültülü çalışıyor.Bunlar dışında sistem Windows yüklü olmadan geliyor hazırlıklı olun.:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE72VR 7RF-404XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE72VR 7RF-404XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat