Creative Hitz MA2600 Beyaz Kulaklık Yorumları

Creative Hitz MA2600 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2017

    Gerçekten 10 numara mutlaka alın

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2017
    Ürün gayet güzel

    Aşırı yüksek sesle müzik dinleyip bundan hoşlanan arkadaşlar 32 db max değere sahip bu kulaklıktan pek tatmin olmayabilirler. Ama ses kalitesi, HAFİFLİĞİ, konforlu yapısı tartışılmaz. Ürünü yeni teslim aldım diyebilirim ve aldığımdan beridir çıkartmadım. Ses izolasyonu harika. Kafayı, kulakları ağrıtmayan bir yapıya sahip. Bass ve tizleri de gayet kararında veriyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Müzik tarzınıza göre değişir

    Ses kalitesi çok güzel sizi tatmin edişi müzik tercihinize göre değişir eğer trap dubstep tarzını daha fazla dinliyorsanız bassları çok tatmin edici gelmeyebilir(bir kulak içi kulaklıktaki bass hazzını beklemeyin ama yine de güçlü) ama bi rock dinleyicisiyseniz gitarın sesi doygun ve tatmin edici kulak tırmalamıyo davul da gayet hoş geliyo diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2016
    Fiyat Performans Ürünü

    Bas konusunda biraz eksiği var. Ama tizleri mükemmel. Biraz ağır gibi. Yeni başlayanlar için ağır gelebilir. 268 gr. Uzun süre kullanımda kulakları ağrıtıyor. Malzeme kalitesi çok iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2015
    guzel

    Güzel kaliteli tavsiye ederim uzun kullanımda kulakları acıtıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2015
    efsane

    size disaridan gelen sesleri epeyce yalitim yapiyo disariya ses cikmiyo ses kalitrsi cok iyi kulaga takilan yerleri yumusak baska kulakliklarda kullandim ve kulagi en az acitan bu yazin uzun sureli kullanimlarda kulaginizi terletebilir cok normal olarak bu paraya kulaklik almayi dusunen herkrse tavsiyr ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    güzel

    ürün gerçekten güzel. tek sıkıntısı uzun süreli kullanımda biraz acıtıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2015
    Beğenildi

    Ürünü 1 haftadan fazladır kullanıyorum:bir sıkıntısını gormedim daha cok memnunum diyebilirm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2014
    Düşünmeden alın

    Ses harika, dışarıyla bağşantı kesiliyor, kulaklığı takına ses dışarı gitmiyor hiç bir şekilde, katlanabilir olması da süper. Çok uzun süre takınca kulaklar ağırıyor bilginiz olsun ;)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative Hitz MA2600 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative Hitz MA2600 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat