Acer ES1-131 NX.MYGEY.001 Laptop - Notebook Yorumları

Acer ES1-131 NX.MYGEY.001 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 11.02.2017

    Başlangıç seviyesi için uygun. Lisanslı Windows 10 kurulu gelmesi fiyatına kıyasladığımızda size büyük kazanç sağlıyor. Sosyal medya kullananlar için veya film dizi izlemeyi sevenlerin tercih sebebi olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2017
    İhtiyacıma uygun...

    Tabletlerin ekranı ayna gibi her şeyi yansıtıyor. Bu ürün klasik netbook. Alıştığımız PC kavramına uygun....

  • Teknosa aracılığıyla, 02.01.2017

    Arkadaslar, urunden oyle i7 performansi beklemeyin, alirken ne amacla kullanacaginiza iyi karar verin.Urune gelince, cok sık kibar bir tasarimi var( cerceveler biraz kalin gelebilir. ) alisiyorsunuz. Sarj durumu gayet iyi full parlaklik, yogun kullanim 5-6 saat arasi gidiyor. En onemlisi ise ses, gercekten ses o kadar tok o kadar guzel cikiyor ki hayran kalacaksiniz. Cihaz tasarim itibari ile fansiz(sogutmasiz) uretildigi icin calisma sesi diye birseyde yok. Ve touchpad gercekten cok fonksiyonel, klavye yine isini iyi yapiyor. Genel anlamda isini iyi yapan aldiktan sonra kendisini daha cok seveceginiz bir cihaz... Windows 10 ile gelmesi ayri bir guzellik...

  • Teknosa aracılığıyla, 03.12.2016

    Mükemmel Olması Dileğimleee

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer ES1-131 NX.MYGEY.001 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer ES1-131 NX.MYGEY.001 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat