Casper Via S8 16 GB Gri Tablet Pc Yorumları

Casper Via S8 16 GB Gri Tablet Pc yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.02.2019

    Ben böyle lanet bir tablet görmedim, bir sayfa açana kadar 10 dk. Bekliyorum bir sürü para verdim. Yazıklar olsun. Casper ürünlerini kimseye tavsiye etmiyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.10.2018

    Sakın almayın. Tablet çok kasıyor. Hiç memnun kalmdım. Kasma sonrası kendini ekran kapatıyor. Ondan sonra uğraşki açasın. Berbat ben böyle birşey görmedim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.08.2018

    Hiç beğenmedim oyun oynayamiyosun kamerası desen çok kötü aldım oyun oynamak için ama çok kasıyor tavsiyem almayın !!!!

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.05.2018

    tableti aldık çook kastı Mcafee security uygulamasını yükledim ama hala o kadar kastı ki ve kabloları bükünce şarj edebiliyordu bu yüzden evde kablo kalmadı (tableti şarj edecek kadar) şimdi bu yüzden tablet kapandı ve açılmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    ortalama

    Android güncellemesi yok, play store da her uygulamayı çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca kasılmalar da yapıyor. açıkçası beklentilerimi çok karşılamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    casper

    Malzeme kalitesi oldukça iyi. 2gb Ram ile uygulama ve oyunlarda sorun çıkaracağını sanmıyorum. FP olarak ideal bir ürün. Rakiplerine göre Ram ve sim kart artısı göz ardı edilemez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    casper via L8 almyınız

    benimki hep oyun ve kamera kasıyor daha 1 oyun yükledim oyunda 1 dakikada 1 yanıt vermiyor diyor kamera sağ ve sola dönerken kasıyor.kamerayı boşver desem oyun ve uygulamalar kasıyor.o yüzden almayınız.????????

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    kamera

    kamerası oldukca kotu ama kamera ile ilgisi olmayanlar için de şıklığı ve güzelliğiyle en iyi tablet seçimi. Tablet kamerası hariç muhteşem. Öneririm:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2018
    samet

    kamera çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2018
    orjinal

    teşekkür ederim ürün faturalı çalışır durumda geldi hayırlı satışlar dilerim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2017
    ne için alıyorsun??

    günlük işlerimi görsün diye tablet bakıyordum, 2 gb ram ve tasarımı cazip geldi o yüzden aldım, kameradan zaten bişey beklemiyordum, fakat 2gb ram in çok faydasını gördüm diyemem, mesela whatsapp yükleyemedim desteklemiyor, daha çok borsa için aldım ama banka uygulamasını desteklemiyor vs vs, biri sesine harika falan demiş, acaba nasıl bi kulağı var arkadaşın, doktora gözükmesini tavsiye ediyorum, sinema çekimi film izledinizmi bilmem ama sesi aynen öyle, biraz olsun ses kalitesinin bu fiyata biraz daha iyi olmasını beklerdim, çok kötü diyebilirim, oyun olarak angr birds arena indirdim oynadım, oyunda kasıyor, oyundan çıktıktan sonrada tablet bir süre kendine gelemedi, donmalar başladı, hi security diye bi uygulamayla temizlik yaptıktan sonra biraz kendine geldi, androidin şiştiğini biliyordum ancak bu kadar kısa zamanda şiştiğini bilmiyordum. benim borsa uygulamasını desteklemeyince çokta işime yaramaz o yüzden ne için kullanacağınızı iyi belirleyin ona göre bi tablet alın, ekranı fena değil hatta güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    yavaş

    sayfalar arası geçişler ve uygulama açıp kapatması çok yavaş.batarya ömrü ve tasarımı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    Beş Yıldız

    Urun fiyatina göre oldukça güzel. Hızlı gönderim için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Beş Yıldız

    Çok beğendik.Güzel ve şık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Beş Yıldız

    şimdilik iyi gibi. kullandıkça göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    düşünmeden alın derim

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı.Alacak olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2017
    Dört Yıldız

    Beklentileriniz yüksek değilse ya da küçük çocukların eğlenmesi amaçlanıyorsa iyi bir ürün. Metal kasa sağlam duruyor. Ekranı renk/çözünürlük yeterli. 4.5G'sini denemedim ama ihtiyaç halinde iyi bir özellik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    Beş Yıldız

    Bir mühendis olarak söylüyorum, fiyatına göre harika bir ürün. Oldukça kullanışlı, batarya ömrü harika. Donma, takılma yok. Eksiksiz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    Fiyat - Performans Tableti

    Ürün, görünüş itibariyle iyi denebilecek bir tasarıma sahip. Tableti elinize aldığınızda kalitesiz gibi hissetmiyorsunuz. Keskin hatları genel olarak beğendim. Hız olarak ortalama denebilir. Güçlü oyunlarda mutlaka kasacaktır. bu tür oyunlar için bir üst seviye tabletleri tercih etmek gerekir. Ancak günlük rutin işler, ortalama Ram ve işlemci isteyen uygulamalar ve orta düzeydeki oyunlar için yeterli. Tablette sim kart girişinin olması büyük bir artı. Genel olarak değerlendirildiğinde Fiyat-Performans olarak alınabilecek ve fiyatına değecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    UFAK TAKVİYELERLE ÇOK İYİ OLABİLİR HALA

    BENCE ÇOK GÜZEL BİR TABLET HEM SOSYALLEŞMEK, HEM OYUN VE HEM İŞ ORTAMINDA İSTENİLENİ VEREBİLİYOR.AYRICA CİHAZ OLDUKÇA SAĞLAM ARKADAŞLAR ! BENCE EKSİKLERİ ŞUNLAR 1- KILIF MALESEF BULUNAMIYOR 2- TEKNİK SERVİS 3- DİĞER AKSESUARLAR KISITLI..(GOZZİLLA GLASS EKRAN KORUYUCU BULAMIYORUM)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Via S8 16 GB Gri Tablet Pc kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Via S8 16 GB Gri Tablet Pc yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat