Hometech HT 8M Rose Gold Tablet Pc Yorumları

Hometech HT 8M Rose Gold Tablet Pc yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2020
    YETERLİ

    Olumlu yönleri: 1280*800 ekran çözünürlüğü 8.0 inç ekran boyutu 2.0 mp kamerası 2 gb ram kapasitesi ve 4 çekirdekli işlemcisi ile günlük kulalnım için ideal olan bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    yolda bırakır

    Olumsuz yönleri: bu fiyatlara bulunabilecek en iyi tabletlerden bir tanesi ancak özellikle işiniz için falan alıyorsanız hiç tavsiye etmem bu biraz çocuk oyuncağı gibi bişey küçük çocuklara alınan ufak hediyelerden bir tanesi çünki pek fazla bir özelliği olmadığından dolayı bir iş yapıyım dersiniz sizi yarı yolda bırakır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    cok yavaş oyun oynamak mümkün degil bjr eziyet dankibislemci hızından olda getek dogru tercih yapama

    Olumsuz yönleri: Çok yavaş oyun oynamak mümkün degil doğru tercih yapamadım iade edemiyorum elimde kaldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumsuz yönleri: ben tercih etmem neden derseniz 1 gb ram ve 2 mp kamera 8 inç. Ekran telefonum hemen hemen o kdar zaten ekstra almayı düşünmem .

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.11.2019

    saçma sapan bişey almayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: Kargo çok hızlı gönderdi iki güne elimdeydi yalnız kargodan kırık çıktı mağaza kargoyu kargo mağazayı suçladı mecbur servise yolladım direkt servisi sağ olsun hemn ilgilendi hemen umarım ürünün kalitesi de servisi kadar iyidir henüz kullanma şansım olmadı ama iyi olduğunu düşünüyorum:)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: yeğenime aldım oyun oynaması için uygun üstelik. 1 gb ram i var 8 gb depolama alanına sahip, hafıza kartı desteği verilmiş,8 inç ekran boyutu, 2 mp kamerası var ona yeter. Oyun oynuyor zaten tatil de oynaması için almıştım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    .

    Olumsuz yönleri: ben beğenemiyorum bu modeli. 1 gb ram ve sadece 8 gb depolama alanı varken hafıza kartı ile 32 gb e kadar anca yükseltilebiliyor. Kamera deseniz 2 mp evet 4 çekirdek ama depolama ve kapasite olarak beni tatmin edecek düzeyde kesinlike olmadığından tercih dışı olur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Oğlumun okulundan istediler diye almak durumunda kaldık. Özellikleri baya iyi ve piyasa fiyatlarına göre makul bir fiyatta diye tercih ettik. Çok anladığım bir konu değil bilgisayar tablet özellikleri ve performansı ama çok memnun kaldık. Takip ettiğim kadarıyla da diğer tabletlere göre şarjı çok uzun süre dayanıyormuş. Gerekli programları indirdik oğlum için hepsini sorunsuz kaldırdı ve tertemiz çalıştırdı. Şu an baya program yüklü, oyun da var biz alalı beş ay oldu, oğlum biraz hor kullanıyor biliyorum ama en ufak bir sıkıntısı çıkmadı. Şimdiye kadar internetten satın aldığım hiç bir ürüne bu kadar yorum yazmadım ama sonuna kadar hakediyorlar. Ellerinize sağlık her kuruşunun hakkını veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2019
    Kızım (11 yaş) çok memnun

    Evet, kızım beğendi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    süper hızlıı

    süperr hızlıı gönderildi....tebrikler...çok memnunuz...

  • Media Markt aracılığıyla, 28.12.2017
    iyi

    ürün iyi ürün beğendim fakat rengini canlı görünce pek beğenmedim bu rengi tavsiye etmem ama tablet gayet iyi tavsiye ederim kamerası da iyi yeterli bence tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Çok kötü

    Ürünün şarjı çabuk bitiyor, sesi az çıkıyor ve çok yavaş çalışıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2017
    İyi

    fiyatında bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech HT 8M Rose Gold Tablet Pc kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech HT 8M Rose Gold Tablet Pc yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat