Hometech HT10MT Rose 16 GB 10 İnç Wi-Fi Tablet PC Yorumları

Hometech HT10MT Rose 16 GB 10 İnç Wi-Fi Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.01.2019

    Görünüşü fena değil

  • Amazzon aracılığıyla, 24.11.2018
    Deri kılıf

    Ürünü yeni aldım. Şu anda şarzda. Paket içeriğinden deri kıfı çıkmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2018
    "hayal kırıklığı "

    Olumsuz yönleri: Ürünü almanızı tavsiye etmem. Aldığım günden beri serviste sürekli arızalı. Ayrıca ürünle ilgili onaylı garanti belgesi ve fatura da verilmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    on numara

    on numara kızıma karne hediyesi aldım..harika bir ürün çok güzel hızlı oyunları rahat oynuyor..teşekkürler hepsi burada..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Ses kalitesi berbat

    Tek eksiği ses çıkış gücü ve kalitesi. Onun dışında ekran kalitesi ve diğer özellikleri fiyatına göre gayet iyi. Ses sizin için onemliyse uzak durun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    fiyatına göre şık ve çok iyi

    Fiyatına göre kaliteli ürün. büyük ekranına göre şarjı iyi gidiyor. Şık ve Görüntü - ses kalitesi güzel .

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2017
    Eh.

    Ürünü çok da beğenmedim.geç şarj oluyor.ekran çözünürlüğü dokunmatiği özellikle ses kalitesi vasat. Wi fi çekim gücü zayıf.sayfa yüklemesi yavaş.Gerçi fiyatına göre normal sanırım. iPad Air 2 de kullanıyorum, ürün ondan dolayı tatmin etmedi sanırım beni.bu ürünle eşdeğer fiyatta daha küçük ekranlı başka bilindik markaların ürünü alınabilir. Ekran büyüklüğü önemli değilse tabi. B

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2017
    Çok iyi !

    Tavsiye ederim,ürün çok kaliteli fiyatına göre.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2017
    Beş Yıldız

    Dokunmatik ekran gayet iyi , hızlı , ses kalitesi yeterli seviyede , kızım istediği oyunları yükleyerek rahatça oynuyor , ürün ile beraber gelen koruyucu kılıf ve usb bağlantı kablosu ek masraftan kurtarmış oldu , teslimatın ise siparişten 1 gün sonra ve benim istediğim saatler arasında yapılması çok güzel oldu. Bilmediğim bir markaydı , ürün özellikleri , ekran boyutu , fiyatı ve ödeme şartlarına bakarak gözümü kapatıp aldım , çok memnunum , Hepsi Burada Ekibine böyle bir imkan sağladıkları için teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech HT10MT Rose 16 GB 10 İnç Wi-Fi Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech HT10MT Rose 16 GB 10 İnç Wi-Fi Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat