Reeder A7S Tablet PC Yorumları

Reeder A7S Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2014
    FENA DEĞİL

    DOKUNMATİĞİ BİRAZ ZOR BASIYOR AMA BU FİYATA DAHA İYİSİ YOK DARK ALDIM ŞARJINDA SIKINTI ÇIKTI BU ÜRÜN GÜZEL ALINABİLİR

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    harikaaaa

    Bu fiyata en iyi tablet bence reeder

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2014
    Alınabilecek tablet

    ürün gerçekten çok güzel.dokunmatik ekranı ve işlemcisi harika.Daha önce apple almaya kararlıydım fakat iyiki almamışım diyorum.onca para cebime kaldı.3g si mükemmel .sayfaları donmadan ve hızlı açıyorum.akşamları en düşük parlaklıkta bile net ekran var.Tabletimi keyifle kullanıyorum çok işime yarıyor.Şarjı da oldukça iyi.inanın başka markalara para dökmeye değmez.Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2014
    Gerçekten çok iyi

    arkadaşlar çok uzun zamandan beri buradan alışveriş yapıyorum (13 yıl) yorum yapmak pek adetim değildir. bu cihaz yorumu hak ediyor... ürünü çok araştırdım fiyat performan acısından harika bir ürün... ıps ekran,3g,8gb,gps,kalıtelı wifi,1.3 ghz dual core,bunlar standart gibi gelebilir. aslında bu cihaz aynı zamanda müthiş hızlı bir telefon özelliği var...(tabiki yazılıma yapılan kücük bir mudahale ile)benden bu kadar gerisini siz araştırın...siteye çok teşekkür ederim şimdiye kadar yaptığım bütün alışverişlerde mutlu ettiği için...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Reeder A7S Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Reeder A7S Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat