Asus ROG Swift PG27AQ Monitör Yorumları

Asus ROG Swift PG27AQ Monitör yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2017
    Asus PG27Aq 4k monitörler içinde en iyisi (G-sync)

    Ürün gerçekten çok kaliteli. 4K ve Gsync ile ince çerçeveli olması çok iyi. Satıcı da çok iyi biri olunca memnun olmak kaçınılmaz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2017
    gayet güzel

    kargo orjinal kutusu içinde belirtilen özellik ve model de 1 günde elime ulaştı, bahsedilen 1 adet ölü pikseli ben çıplak gözle tespit edemedim nerede olduğunu bulamadım sanırım ölü piksel özel cihazlarla tespit edilebiliyor ve toplu iğne ucundan daha küçük yer tutuyor , ürünün mağaza fiyatı en az 4.500 - 5000 tl arasında olduğu göz önüne alınırsa 2,999 özelliğini ve değerini bilen için oldukça uygun fiyat . çözünürlüğü 3840 x 2160 olduğu ve g-ynsc teknolojisinin uygulandığı ve 4 k (digiitürk bağlantısı televizyon olarak 4k görüntüsünü yakaladım) bilgisayar bağlantısı ile monitör olarak kullanmaktayım. bütün bu şartlar göz önüne alındığında hic düşünmeden alınabilecek bir ürün gerek oyun ekranı için düşünenler gerekse iş bilgisayar ekranı olarak mimarı ınsaat proje işleri için düşünenler hiç tereddüt etmeden alabilirler ürünün fiyatının 5000. tl civarında olduğu göz önüne alındığında bu fiyata kaçırılmayacak bir fırsat olarak gördüm ben

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus ROG Swift PG27AQ Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus ROG Swift PG27AQ Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat