Canon PIXMA iP2700 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Yorumları

Canon PIXMA iP2700 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2020

    güzel bir ürün. mağaza çok ilgili. kararsız kalırsanız kesenize vede ihtiyacınıza en uygun olanı bulabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2012
    Yazıcıya ara sıra ihtiyaç duyuyorsanız, kesinlikle almalısınız.

    Siparişten üç gün sonra ulaştı.Özelliklerini bilerek tercih ettiğim için benim ihtiyacımı görüyor.Hız olarak gayet iyi gürültü olarak diğer yazıcılardan pek farkı yok.Yazıcıyla beraber USB kablosu da verilseydi memnuniyetim daha çok olurdu.Ama sonuç olarak kartuş fiyatına yazıcı alıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2012
    süper hızlı gönderi eziyeti

    süper hızlı gönderi diye aldıgım şey bugun 3. gün ve hala ulaşmadı rezalet attıgım mesaja bile cevap vermediler bununla beraber verdiğim usb kablo geldi süper hızlı gönderi olmamasına rağmen

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2012
    Kaliteli ürün

    Cihazı bir hafta önce kullanmaya başladım.Fiyatına göre iyi iş çıkartıyor. Boyutu küçük, az yer kaplıyor. Hızlı çalışıyor.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2012
    kartuş fiyatına yazıcı

    Yazıcı bana tecnopc bilgisayar yanında hediye geldi gerçi ama sadece yazıcı ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. fotoğraf kağıdındada güzel sonuç verdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2012
    çok beğendiğim ürünü tavsiye ederim pişman olmayacaksiniz.

    güzel bir ürün nostalji yaşadiğiniz fotoğraflari tarayici sayesinde bilgisayara aktarabilir siniz.resimler üzerinde oynama yapabilir siniz.pişmanlik duymayacaksiniz :)bu fiyata bu kalite nadir bulunurr.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2012
    FP daha iyisi var mı bilmem

    Teşekürler hepsiburada com. Alışverişlerimde şimdiye kadar hiç bir gecikme veya sorun çıkmadı. Cihaza gelince bu fiyata süper, ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2012
    küçük bir baskı canavarı

    bir iki fotoğraf bastıktan sonra bu fiyata bu kaliteyi aldığıma inanamadım. photo paper ile kusursuz fotoğraf baskısı yapıyorsunuz. ev ve küçük ofis için süper yazıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2011
    Fiyat/Performans

    Fiyat/Performans açısından en iyi yazıcı diyebilirim, yazı olarak diğer yazıcılarla aynı fakat stüdyo kalitesinde fotoğraf baskısı yapabiliyor tek sevmediğim yanı diğer kartuşlu olan yazıcılar gibi kartuşunun çabuk bitmesi. Alınabilecek en uygun fiyatlı yazıcı kalitesi zaten çok iyi, alacak kişilere tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2011
    İlk İzlenim İyi Umarım Hep Böyle Olur

    cumartesi sipariş verdim, dün elime ulaştı. Kurulumu yaptım ve ilk çıktılarımı aldım. gayet başarılıydı. Umarım hep bu şekilde gider ve sorun çıkarmaz. Bir de fotoğraf için önemli seçenekler koymuşlar, bu fiyattaki bir yazıcıda beklemezdim. Hepsiburada.com a taksit imkanları ve sorunsuz teslimat için teşekkürlerimi sunarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2011
    fiyat süper

    fotoğraf meraklıları için çok ideal,kullanışlı.ayrıca canon olması da ürünü bir artı daha veriyor,işinizi görecek cinsten fakat fotokopi ve scanner yok,bu da eksi kısmı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2011
    bende de var çok iyi yazıcı

    çok güzel bir ürün baskı kalitesi çok iyi fakat gürültüsünede bir çağre var.Yazıcı ayarlarından gece moduna ayarlayısonuz kağıdı içine alırken hiç ses çıkarmıyo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2011
    Çok İyi Yazıcı

    Gerçekten baskı kalitesi çok iyi, fotoğraf yazdırdım, sonuç kaliteli. Sade bir yazıcı arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2010
    SÜPER

    Ürün bugün elime geçti,kurulumunu hemen yaptım.Kartuşları japon malı çıktı,makine endonezya malı.Çıktı alırken bilgisayar üzerinden yazı kalitesini ayarlayabiliyorsunuz.Yani tasarruf sağlayabilirsiniz.Fotoğraf baskısı ve yazı kalitesi çok güzel.İçinden bağlantı kablosu çıkmamaktadır.Tarayıcı özellikli makine aramayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2010
    Bende IP1500 var

    Yazıcı genel özellik olarak belirtilen gibi tam bir ev yazıcısı. Yanlız fotoğraf baskısındaki kaliteye inanamicaksınız benin aldığım baskıları biçok makinenin baskıları ile kıyasladık. ürünün verdiği baskı kalitesi cidden çok kaliteliydi. Sonuçta aynısı olduğunu düşünüyorum. Evde fotoğraf baskısı tarzı ihtiyaçlar duyuyorsanız muhteşem bir makine şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2010
    gerçekten bu paraya bu kalite hiçbiryerde bulunmaz

    şubat ayında abimin iş yerine hediye olarak aldım sordum çok güzel bir yazıcı gerçekten her işimi yapıyorum kartuşuda çok uzun gidiyor renkli çıktısına diyecek birşeyim yok dedi gerçekten çok harika bir alet dedi bende bu fiyata bu yazıcı kaçamaz diyor ve herkesin alışveriş yapmasada hepsiburada comu gezmesini tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2010
    Estetik Görünüm

    Ürünün görünümü gayet başarılı. Kutu içerisinde USB kablosu mevcut değil. Sipariş verecek arkadaşlar bu durumu dikkate alsınlar. Yazıcının baskı kalitesi çok güzel. Yazılımında ayrıca fotoğraf baskısı yapmanız için seçenek de mevcut. Kâğıdı içine alırken biraz gürültülü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon PIXMA iP2700 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon PIXMA iP2700 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat