Acer E5-575G-52N4 Laptop - Notebook Yorumları

Acer E5-575G-52N4 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 15.07.2017
    Daha Geçen Hafta aldım

    Bilgisayarın performans konusunda sıkıntısı yok ama 6gb ram yerine 8gb olsaydı daha iyi olabilridi oyunlarda vede ofis programlarında baya akıcı şekilde iş görüyor ben baya beğendim

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2017
    TECRÜBEYLE SABİT

    ACER LAPTOPLARI ÇOĞU KİŞİ BİLMEZ BU MARKADA NEY ASUS VARKEN DER.KULLANDIKÇA İYİKİ ALMIŞIM DİCEĞİNİZ Bİ MARKA

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    Süper

    Bu fiyata alınabilcek en güçlü cihaz 940mx oyun performansı tam olarak beklentimi karşıladı en yüksek ayarlarda gta 5 i 30 fps nin altına hiç inmeden oynuyorm medium ve lowda sabit 60 fps gayet yeterli bu fiyata hiçbir cihaz bu performansı veremez kargoda çok hızlıydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    beğendim

    Ürünü "Daha Ucuzu Yok" tarzı bir promosyonla yakalamıştım 2100 tl ye aldım. İyiki de almışım çok beğendim. Bilgisayar çok seri, oyun da oynuyorum hiç kasma donma ısınma yapmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2017
    bir fiyat performans bilgisayarı

    bir fiyat performans bilgisayarı. ben indirimdeyken aldım. ilk kurulumdan sonra yavaş gözükebilir fakat tam anlamıyla windows 10 (dahil) kurulumu ve güncellemesi yapınca normal hızına ulaşıyor. güncellemeler biraz uzun sürüyor. açılış güncellemelerden sonra gayet hızlı. windows 10 lisanslı olması çok iyi çünkü bir sürü yazılım ve oyunu saçma sapan sitelere girmeden bedava indirebilirsiniz. ekranın cleartype ve kontrast ayarlarını yapmak gerekiyor. daha net bir ekran elde ediyorsunuz. özellikle yazılar için. 940 mx eğer yüksek bir oyun oynamazsanız devreye girmiyor. fan çok sessiz. hoparlör sesi gayet iyi. klavye kullanımı rahat ve ergonomik. kasasını çok beğendim. tam istediğim gibi metalik siyah.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    İdare eder

    Ben alalı 1 hafta oldu. 3 günde elime ulaştı. Kasa ince ama plastik olması basit gösteriyor. Hızı iyi, ekran görüntü kalitesi düşük. Klavyede ışıklandırma yok. Capslock ile numlock tuşlarının göstergesi bile yok. Deneme yanılma yoluyla büyük küçük harf ve rakam yazıp yazmadığını görmek büyük ilkellik! Şar süresi tasarrufta bile kısa. Kullanıma göre 2-4 saat arası. Sonuç olarak bu fiyata idare eder. Beklentilerinizi yüksek tutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    Beş Yıldız

    ürünü kardeşim için aldım uzun süredir bilgisayar alıp durmaktayız son bir yılda 5. bilgisayar bu; bilgisayarın özellikleri muhteşem performansı yerinde şarj süresi çok uzun 4-5 saat kadar gidiyor. 6200 u ve 940 m kombinasyonlu bilgisayarlarda hep bir sorunla karşılaştım. sanırım yazılımsal olarak güçlendirip 7200u ve 940 mx kombinasyonu oluşturulmuş ve mükemmel olmuş. kargo hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    Bu fiyata kesinlikle alınır

    Perşembe akşamı sipariş verdim cuma günü saat 5 te kargodan teslim aldım. Özel kargo ve kendi özel aracıyla siparişleri yetiştiriyor. Verdiğim adrese gelmeden önce beni telefonla arayabilirmisiniz diye mesaj attım. 10 dakika kala beni telefonla arayarak geleceğini söyledi ve ürünü kontrol ettirerek teslim etti kendisine teşekkür ederim. Gelelim bilgisayara. Kasası bence güzel. Oldukça ince. Capslock ile numlock tuşlarının ışıkları kasada bulunmuyor. Bu ilginç bir eksiklik olmuş. Güç düğmesi klavyenin sağ üst köşesinde klavye ile bulunuyor. Bir çok bilgisayarda kasaya gömük oluyor. Bataryası çıkarılmıyor kasanın içinde saklı. Ekran kalitesi güzel. Hem harici hem de dahili ekran kartına sahip. Her ikisi de 2şer gb. Dahili ekran kartı intelin yanılmıyorsam 630 modeli. Bilgisayarın ilk açılış ayarlarını ve windows güncellemelerini yaparken yavaş olduğunu hissettim. Belkide güncellemeler esnasında böyle olmuştur ( belki de önceki laptopumun i7 ve ssd liydi) şimdi daha iyi. Oyun performansını daha deneyemedim.ama 940 mx in tüm oyunları kaldıracağı kanaatindeyim. Şarjı 3 saatten çok gidiyor. İnanılmaz sessiz çalışıyor bir ara fanmı çalışmıyor bozuk mu yoksa deyip kulağımı fan çıkışına bile değdirerek dinledim.:) ses çıkış gücü yeterli. Tam böyle basslı değil ama bir yorumda arkadaşın dediği gibi küçük bi hoparlör olayı bitirir. Sonuç olarak bu özellikteki başka bilgisayarlar 2600 lira civarında iken bu fiyata kaçırmamak gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    Performansı gayet iyi

    pcnin özellikleri gayet iyi. performansıda mukemmel. bu fiyata kaçmaz bi ürün. ışıklı klavyesi olsa daha iyi olurdu. fiyatina göre çok çok iyi. Tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    Basarili fiyat performans cihazi ama...

    Bu tarz fiyat performansi yuksek cihazlar kagit ustunde kusursuz gozukur ve genelde 1 noktayi atlariz: ekran. Bu cihazin ekrani full hd degil, ips degil ve parlaklik-kontrast degerleri vasat. Yani tasarruf bu modelde ekrandan yapilmis. Ssd ekleyip, (ozellikle oyunlarda/multimedyada) harici ekran ve hoparlorle kullanmayi planlayanlar icin tavsiye ederim, indirimli fiyatiyla cok cazip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Tavsiye olunur.

    3. gün ankaraya ulaştı, kasa çok şık, adaptörü çok hafif, üzerindeki hoparlörleri zayıf buldum, tiz geliyor ama ilave 25 tl.lik speaker canavar gibi iş görüyor, onboard ekran kartı günlük kullanımda çalışıyor, oyunlarda nvidia ekran kartı devreye giriyor (güç tüketimi için müthiş), ve oyun oynamadığınız zamanlarda onboard ekran kartı hiç ısınmıyor, açılışı 15 sn, oyun harici performansı fiyatına göre gayet tatmin edici.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Dört Yıldız

    Zamanında gönderi kapalı kutu ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    Fiyat=Performans Mükemmel

    Ürün gayet şık ve hızlı bir şekilde açılıyor. 0 ısınma ve 0 ses. sanki çalışmıyor gibi. Ve performansı beklediğimin de üstünde. Bu fiyata daha iyi özellikte laptop bulmak zor. Oyun performansı da tatmin edici. Csgo tarzı oyunları sorunsuz 0 kasma 0 ısınma ile oynayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Fiyat&Performans&Tasarım

    Kasa olarak kesinlikle harika. Kutusunu açar açmaz sizi kendine hayran bırakıyor full metalik kasası ve çizgileri çok hoş. Tuş aralıkları ve dizilimleri gayet başarılı. Fiyat performans ürünü tamamen. Hızlı kargo seçeneği ile aynı gün adresime hediyesi ile birlikte teslim edildi. Eksik tarafı olarak belirtemem çünkü bu fiyata çok çok iyi ama bir ssd desteği ile açılışı dahada hızlandırabilirsiniz. Merak edenler varsa Gta V orta ayarda gayet başarılı bir şekilde oynanıyor kaldırmayacağı oyun yok gibi. Tekrar belirtirsek fiyat performans canavarıdır..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    fiyat performans ürünü

    epey süredir araştırma yapıyordum,kiminin ekran kartı iyise işlemcisi kötüydü,ram i yüksekse ekran kartı işe yaramaz oluyordu, bilgisayardaki bu özelliklere göre fiyatı gayet uygun(2.099tl)... işlemcisinin 7. nesil olmasi ve ekran kartının 940mx oluşu bilgisayarı cazibeli hale getiriyor... ben çizim yapmak amacıyla aldım gayet memnunum... ilerde gerekirse ram ve ssd desteği ile performans artırılabilir... diger markalara sadece isminden dolayı para dökmenin anlamı yok...Acer Orta düzeyde tam bir fiyat performans bilgisayarı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Fiyatına göre mükemmel

    Ürün gayet mükemmel eş değerlerine göre ucuz Çok hızlı şekilde kargolandı ve elimize ulaştı hızı da gayet iyi teşekkürler hepsi burada ya

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü oyun için almıştım. Öğrenciyim ve Allah karşıma bunu çıkardı. Valla 2100 tl ye bu özellikte gerçekten bulabileceğiniz başka pc yok. 6 gb ddr4 ram 1 tb harddisk i5 7. nesil işlemci vede gt940mx 2 gb ekran kartı Kurulan bütün oyunları çalıştır örneğin gta 5 watch dogs 2 mafia 3 battlefield 4 hıtman 6 oyunlarının 25-40 fps aralığında hepsini açtı tabi low ayarlarda ama olsun yinede oynayabiliyoruz hiç oynayamamaktan iyidir. Zaten ekran kartını youtube da araştırabilirsiniz. Valla aldığı parayı sonuna kadar hak ediyo 6 taksite böldürdüm şükür aldım. Allah razı olsun hepsiburada adamsın :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    Fiyat Performans için Doğru Ürün

    Avantajlar ; ürün piyasadaki eşdeğer ürünlerin fiyatına göre 400TL bandın altında bulunmakta. Anakartı diğer i5 7200u işlemcili bilgisayarların aksine m.2 SSD desteği sunmakta. Samsung Evo 960 m.2 ssd (2280) yi hiçbir ayarlama ya da yazılıma gerek duymadan rahatlıkla takarak kullanmaya başladım. Bunun yanında ürün son derece sessiz çalışmakta (bunda ürünü ssd ile kullanmamın katkısı var). Batarya office programları ve webde gezinme için kullanıldığında ortalama 5 saat gibi bir süreyi gördüm. Klavyedeki tuş aralıkları gayet yeterli (ışıklı değil). Sarj adaptörü son derece hafif ve kullanışlı. Dezavantajları ; ilk olarak en büyük eksisi 5400 rpm hızındaki sata harddisk. Biraz gürültülü çalışıyor ve bunun yanında i5 7200u performansını tam olarak almamızı engelliyor.Size tavsiyem bütçeyi biraz zorluyarak m.2 ssd takviyesi yapılması. 2.Eksik ram. En azından bir 8 gb olabilirdi fakat içinde 4Gb Ddr4 2400 mhz 260 pin micron ram + 2Gb kingston ddr4 2400 mhz 260 pin ram ile geliyor. 2 adet ram yuvası var ve güncel uygulamalar için bir ram yükseltmesi gerekiyor. Acerın kendi sitesinde sistemde 2133 mhz ram kullanıldığı yazılmasına rağmen 2400 mhz ram ile geldi sistem ve anakartımız 2400 mhz ddr4 260 pin 1.2 v ramleri destekliyor. Ekranı özelliklerde de belirtildiği gibi full hd değil. Orta seviye oyunlarda son derece yeterli. (evet GTA 5 i hakkıyla orta derece grafik ayarlarında oynarsınız) . *Fiyat performans canavarı .Aldığım için son derece memnunum .Yaklaşık 500-600 TL bir sistem güncellemesi ile Ssd ve + 4 gb ram 3500 TL bandındaki piyasa bilgisayarlarına rahatlıkla kafa tutar) Sistem tavsiyeleri:

  • Media Markt aracılığıyla, 04.02.2017
    İyi.

    Orta seviye için uygun bir ürün. Tasarımı ve fiyatı iyi durumda. Windows 10 kurulu gelmesi yazılımsal sıkıntınızı ortadan kaldırmış. Ofis ve günlük işlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer E5-575G-52N4 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer E5-575G-52N4 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat