Steelseries Siberia 200 Sarı Kulaklık Yorumları

Steelseries Siberia 200 Sarı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Beş Yıldız

    Çok güzel çok beğendim 7.1 olması da çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2017
    Üç Yıldız

    Öyle ahım şahım bişeyi yok aldım kullanıyorum beyazını yada goldu alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2017
    Fiyat - Performans

    Bu fiyata alınabilecek, kendi kutusunun üstündede yazdığı gibi "Kendi kategorisindeki en iyi kulaklık seti" mikrofon kalitesi birazda bilgisayarınıza bağlı yorumlarda mikrofon kalitesi kötü cızırtılı vs. denmiş fakat ben bu bahsedilen problemlerden hiç birini görmedim. Üzerindeki 50mm Ses sürücüleri görevini çok iyi yapıyor. Özellikle oyuncular için tercih edilmesi gereken bi kulaklık :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Mukemmel

    Oncelikle 2 gun icerisinde elime ulasti.Cok iyi bir sekilde kargolanmis zaten steelseries urunleri kaliteli ve oyunlarda iyi performans gosteriyor.Alicak olanlara tavsiyem indirim zamaninda alsinlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    indirimli fiyatıyla harika.

    aldım. ürünü kullanmaya başlayalı 2 saat oldu. kısaca özetlemek gerekirse sesi güzel, skype testinde gördüğüm kadarıyla mikrofon da kötü sayılmaz. internette kulaklığın çok rahat olduğunu söylüyor herkes fakat ben şuan için hoş bulmadım. kulaklık fazla sıkıyor gibi yanlardan. (daha önce kulak üstü kulaklık kullanmadım) muhtemelen alışırım yada sıkıntı gözlüğümden dolayı olabilir, diğer markaları bilemediğimden kıyaslama yapamayacağım.muhtemelen daha gevşek olsa ses dışarı giderdi. kulağı tamamen içine alıyor , dışarı çok az ses veriyor.. baslar ve ses gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    Siberia 200

    Türkiyenin en iyi internet kafesine yakışan bir online satış mağazası Ürün çok güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    Kesinlikle tavsiye ederim.

    Mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Harika!

    Bilindik büyük markalılardan daha da iyi headphone. Sadece müzik dinlemek için kullanıyorum. Gamer değilim ama müzik özellikle rock müzik konusunda ince eler sık dokurum. Hem tiz hem orta ses hem bas hem de ses yüksekliği açısından fazlasıyla doyurucu. Şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2016
    <3

    Ürün tamda olması gerektiği gibiydi

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2016
    Mikrofon

    Mikrofonu cok azda olsa dip ses yapabiliyor. Ama bunu oyun içinde fark edilmiyor. Ses kaydı için çok iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Mükemmel

    Kulağa çok iyi oturuyor, dışarıdan gelen sesleri duymuyorsunuz. Basslar da çok güçlü. 50mm sürücüler cidden işini yapıyor. Tek eksik noktası kablo uzunluğunun biraz kısa olması onun dışına bir problem göremedim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Siberia 200 Sarı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Siberia 200 Sarı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat