Steelseries Siberia 650 Siyah Kulaklık Yorumları

Steelseries Siberia 650 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2019
    süperr

    beğenddim kaliteli kulaklık

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2016
    Dolby Prologic IIx başarılı

    Ürünü beğendim. Oyunlar amaçlı almıştım Dolby Prologic IIx performansını beğendim hele oyun içi ayarlardan da sesi açınca patlamalar ve çevresel sesler gayet güzel ve neyin nerde olfuğu belirgin. FPS oyunları için ideal. Bass performansı yeterli ama öyle deli gibi de bass yok. Kulaklık padleri yumuşak ve kulağı tam kapatıyor. dışarıya çok az ses veriyor. Oyun oynarken Dolby Performansını tam alabilmek için özellikle oyun içi ayarlarda da mutlaka sesi açmayı unutmayın..)

  • NI1 aracılığıyla, 14.05.2016

    Ürün öncelikle mükemmel. Ses kalitesi güzel, rahat, kulakları rahatsız etmiyor, malzeme kalitesi çok iyi, görüntüsü mükemmel, Engine 3 uygulaması ile ayar yapılabiliyor olması çok güzel. Kutu içeriği ile beni mest etti diyebilirim. Kulaklığın kendi kablosu kısa ama uzatma kablosu ile yeterince uzatabiliyorsunuz. 5 farklı uç bulunmakta. Bunlar ;USB, Single 3.5mm, 4-pole plug, Dual 3.5mm, 3-pole. Windows ve mac ile uyumlu. Sitesinde de incelemenizi tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Siberia 650 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Siberia 650 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat