Sennheiser CX 5.00i Siyah Kulaklık Yorumları

Sennheiser CX 5.00i Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Deep house

    Arkadaşlar bazı yorumları okudum saçma sapan ve belki de kulaklığı kullanmadan yorum yapan arkadaşlar olmuş. Önce dinlediğiniz müziğin kalitesine bakın ondan sonra yorum yapın. Alabileceğiniz en iyi kulaklık budur üstüne tanımıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Söylenen teslim tarihi 3 gün geçti ,ama piyasa fiyatının çok altına indirimle aldığım için çok şikayet etmek haksızlık olur.Ürün gayet güzel ses yüksekliği biraz düşük ,ama onuda iphone telefon üzerinden birkaç ayarla iyi hale getirdim,gayet net ses ve yüksek volumede yormadan müzik dinlenebilecek gayet kaliteli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bundan önce cx200 modelini kullandım, çok büyük fark görmedim arasında.kablosu da telefon için biraz uzun.ama kalite olarak alınır,iyidir.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    diğer sennheiser çeşitleri kadar kaliteli değil ama marka süper

  • Trendyol aracılığıyla, 07.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sennheiser sen harikasın mükemmel dibbas trendyola çok teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2020

    güçlü ses veriyor ama baslar tizleri biraz boğuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün görüntüsü bekledigim gibi çıkmadı ve kablo jak girişinde deformasyon vardı. ürünü iade etmek istiyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre beklediğim kalitede geldi. Bu fiyat aralığında genel anlamda bu kulaklıktan daha iyi bir ürün bulabilmeniz çok güç ancak bass'sı beklenenin altında.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2019
    Parasını hakediyor.

    Ürünü 2 yıldır kullanıyorum, kulağınıza uygun silikonu taktığınızda müzik dinlerken ne siz dışarıdan bir ses duyuyorsunuz ne de yanınızdaki kişi sizin ne dinlediğinizi duyuyor. Kutudan kılıf çıkmıyor, alacak arkadaşlar ufak bir kılıf edinirse iyi olur :)

  • Webden Al aracılığıyla, 01.11.2018
    %100 orjinal ürün

    Firmadan ilk alışverişim oldu,1 günde adresime kargolandı,Sennheiser'ın türkiye distribütörü bircom tarafından gönderildi kargo, sıkıntısız bir süreç oldu, webdenal ekibine tekrar teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2018
    Çok çok iyi

    Şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık momentum da biraderimde var denedik arasında kaydadeğer bir fark göremedik. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2018
    Şaheser

    Efsaneler efsanesi bir ürün bence çünkü çok net sesi ve rahatsız etmeyen bassları var tamamen bir konfor ürünü alman markasının verdiği rahatlıkla aldım ve gayet de iyi bir indirim yakaladım gayet başarılı özellikle 3d sesleri dolby 7.1 teknolojisi ile 8 farklı noktadan dinleyebiliyorsunuz sihir gibi etkilenmemek elde değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2018
    Mükemmel

    Bu kadar eleştiri almasına anlam veremediğim bir ürün.Bu fiyata tek kelimeyle mükemmel,bas ve tiz dengesi çok iyi. Hepsiburada.com express ile birkaç saatte elime ulaştı.Çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Sennheiser kalitesi fakat...

    fakat maalesef biraz fazla tiz!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Mükemmel Kalite ve Ses

    CX serisinin kesinlikle en iyi ürünü. Iphone telefonumda kullanıyorum, görüşme kalitesideki değişim hemen farkediliyor. Bu ürünle birlikte comply foam silikonu da aldım. Çok rahat, alıştığımız kulakiçi kulaklıklarda bir süre kullandıktan sonraki bolluk kesinlikle olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Mükemmel ses

    Paranızın karşılığını sonuna kadar veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Sennheiser kalitesi

    Bir çok kulaklık markası denedim, en sonunda bir odyofil blogundan aldığım bilgiye göre Sennheiser denemeye karar verdim. Bu kulaklığa nasıl bu yorumlar gelmiş gerçekten inanamıyorum. 3 aydan beri kullanıyorum ses kalitesi teknik yapısı kablosu her şeyi çok iyi. Mikrofon yapısını çok beğendim karşımdaki kişi temiz bir ses duyuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Beş Yıldız

    Ben 6 aydır baya bi yoğun kullanıyorum. Sorun yaşamadım ses kaliteside oldukça iyi.Yoğun kullanıma rağmen kulağımı rahatsız etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2016
    (Ürünü satın aldı)

    Merhaba, Ürün çok çabuk bozuluyor. 6 ay içerisinde 2. defa servise gönderdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    SENNHEİSER TAVSİYE ETMİYORUM

    BU MARKANIN MM70İ MODELİNİ KULLANDIM SES FENA DEĞİL AMA ÖZELİKLE KULLANDIKLARI KABLO ÇOK KALİTESİZ HENÜZ 2 YIL OLMASINA RAĞMEN PARAMPARÇA OLDU KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM ALMAYIN GİDİN FARKLI MARKA ALIN.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser CX 5.00i Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser CX 5.00i Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat