Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C Gaming Laptop-Notebook Yorumları

Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C Gaming Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(84 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Sorunsuz

    Hb ya teşekkür ederim hızlı kargo sorunsuz ürün herşey belirtildiği gibi.Ekran konusunda tereddüt eden varsa hic düşünmeden alabilir tn ekran olmasina ragmen görüntüsü çok net ve parlak.Koruyucu hediye için fazla birşey söylemeye gerek yok ekrana tam uyumlu arka koruyucuyu keserek küçültmek gerek sprey ve bez güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Dört Yıldız

    Bu ürün TN panel olanı, IPS panel olanlar 4B70D ile başlıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Dünyanın en iyi fiyat/performan ürünü.

    4000 TL civarı bir bütçeye yaklaşık 6000 TL'lik performans alacaksınız kesinlikle. Ötesi yok. Başlı başına kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2017
    Beş Yıldız

    Tam bir oyun bilgisayarı tabiki teknik olarak kullanacaklar içinde gayet donanımlı bilgisayar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2017
    Üç Yıldız

    yeni laptop almıs olursunuz o kadar

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    Fiyat Performan Ürünü

    1 aydır kullanıyorum deneyimlerimi aktarayım. Öncelikle kasa tasarımı başarılı, arka hava çıkış ızgaraları öndeki kırmızı panel ve çok kalın olmayan kasa yapısı göze hoş geliyor. Dış kısım kadifemsi, iç kısım biraz daha sert. Sony xperia s kullanan varsa bilir, dış kısım aynı malzemeden yapılmış. Klavye aydınlatması beyaz ve iki ışık seçeneği var. Cihaz biraz parmak izi bırakıyor. Oyun performansına bakacak olursak, gta v ultra ayarlarda genelde 60 fps civarı akıcı şekilde oynanıyor, gtx 1050ti'nin hakkını vermek lazım. Soğutması çok başarılı, yük altında ekran kartı 70 dereceyi nadiren görüyor, işlemci maksimum 85-86 derecelere çıkıyor. Kasası plastik olduğu için çabuk soğuyor. Günlük kullanımda pc fan açmıyor diyebilirim, sıfır ses. Oyun açtığınızda fanlar diğer oyuncu laptoplarına göre biraz sesli çalışıyor, ve fan kontrolcü yok, herşey pcnin elinde. Fan sesini azaltayım derken sistem birimlerinin sıcaklığını yükseltmeye de gerek yok açıkcası, pc gayet soğuk çalışıyor. Oyun sesi açık olduğu için ya da kulaklık taktığınız için sorun olmayacaktır. Öndeki kırmızı panelin içerisinde 2 adet hoparlör var, ses direk size geliyor, hoparlörü altta olan laptoplardan haz etmiyorum. Kasanın altında 1 adet buffer mevcut, basları iyi bir şekilde hissediyorsunuz. Ekranı tn panel olduğu için renkler ips panellere göre biraz daha soluk duruyor ve açıları pek iyi sayılmaz, yan yana 5 kişi dizilip 1 metreden film izlemeye çalışmadığınız sürece o da sıkıntı olmaz. Ram slotlarının 1'i boşta, yani 16gb ram tek modülde olduğu için sistem özelliklerini rahatlıkla arttırabilirsiniz. Alt kapak tek vida ile açılıyor ve bütün pc bileşenlerine tek vidayı sökerek ulaşabiliyorsunuz, temizlemeyi kendiniz yapabilirsiniz. Bu fiyata kaçırılmaması gereken bir ürün, zira 7. nesil i7 işlemci ve 1050ti ekran kartı takılı olup da bu fiyata satılan başka laptop görmedim. Diğer oyuncu laptop markalarının i5'li fiyatları bu civarda neredeyse.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    cihaz hakkinda

    Cihaz bugun elime ulasti, oncelikle hizki gonderi icin tesekkur ederim. Bende laptop almadan once bir arastirma yapmistim, fiyat performans oranina vurdugunuzda alinabilecek en iyi laptoplardan birisi. Su ana kadar perfomansini cok begendim ve oldukca sessiz, yukarda bir arkadasin dedigi gibi fan sesi kesinlikle korkulacak seviyede degil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    İps ekran geliyor

    Merhabalar ips sevenlere müjdem var.Ben ebrar bilgisayar ile iletişime geçtim yeni gelecek serinin ips ekran olacağı bilgisini aldım.Eğer erken sipariş verirseniz zamlı fiyata yakalanmazsınız.Çünkü ips panelli olanlara 150-200 tl gibi zam yapılacakmış.Umarım Hepsi burada bu yorumumu yayınlar.Çünkü arkadaşlar baya bi zamandan beri ips ekran bekliyor..Herkese hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Üç Yıldız

    Ekranla ilgili bir sorun yok, görüntü gayet güzel. Laptop çok ısınıyor, denemek için steamden Counter Strike oynadım alev alev yanıyor. Ses sanki soldan geliyor, sağdan gelmiyor. Çözemedim sinir oldum. Klavye güzel. Şarj aletinin ucunu ışıklı filan güzel yapmışlar da, sokete giren kısım çok ince. Az bi dengesiz taksan zorlasan elinde kalır. Özetle öyle ahım şahım bir cihaz değil, bu paraya normal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2017
    fiyatına göre özellikleri iyi.

    ürünü başka siteden 256 gb ssd w10 yüklü almıştım ancak iade ettim. bu yorumuma bilgisayar kullanıcıları sinirlenebilir ancak objektif bir yorumdur. 1. 4400 liraya bu özellikleri başka markada bulamazsınız 2. içindeki ssd den çok şey beklemeyin hdd ye göre hızlı ama muhteşem de değil. 3. ara ara fan çalışıyor sesten korkabilirsiniz. çok gürültülü. 4. kasa sağlam parmak izi bırakmıyor ancak panel kaliteli bir görüntü sunmuyor bilgilerinize. isteyen değiştirebilir. 5. içinde de m2 sata girişi sanırım pcle desteklemiyor. o yuzden normal sata 3 den farksız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    Ekran Hakkında

    Öncelikle ürün performans ve pil ömrü açısından çok iyi. Piyasadaki en performanslı laptoplardan biri. Hatta 32gb'a kadar ram desteklediği için ek 16gb ram modülü alıp ram arttırımına da gidebilirsiniz. Fakat ekran biraz kötü. Mat ekran ve sadece tam karşıdan bakınca doğru renkleri alıyorsunuz. Bir karışıklık olmasın; Türkiye'ye gelenlerin tamamı IPS ya da 4K ekran DEĞİLDİR. Hepsi 1920*1080 TN ekrandır. Dilerseniz 150-200 lira civarina IPS ekran alıp onu da değiştirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Mükemmel

    Başka bir yerden aldım indirimle ama yinede buraya faydası olur diye şu yorumu bırakayım; Windows isosunu flasha yazdırırken rufustan uefi için mbr'yi seçerek yazdırın yoksa bu laptopun biosu okumuyor. Ve laptop mükemmel bu fiyata alınabilecek en iyi laptop diyebilirim. Malzeme kaliteside çok iyi kullanırken elit bir hissiyat sağlıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2017
    urun muazzam firma cok sorumluluk sahibi

    urun cok basarili bir oyun makinesi ses grafik ozellikleri herseyiyle harika ayrica TN panel soylendigi gibi kotu degil görüş açıları kotu degil.

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2017

    Ürün çok iyi 2 sıkıntısı var 1.si ekran TN panel 2. Si oyun esnasında fan sesi var ama soğutma sistemi mükemmel çok rahatsız edici bir ses olduğunu düşünmüyorum şahsen

  • NI1 aracılığıyla, 18.06.2017
    Süperrr

    Oğlum için hediye olarak aldık. Bu fiyata alınacak en iyi oyuncu bilgisayarı. Kaçmazzz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2017
    ips panel gelmeyecek

    eğer ips istiyorsaniz firma 50 dolar kadar bir ücret alarak ips e ceviriyor diye biliyorum hem de tn daha iyi bir tepki süresine sahiptir gözü de daha az yoran bir ekrandır

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2017
    Mükemmel...

    Çok başarılı, şık ve kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2017
    yüzde yüz memnuniyet

    ürünü herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2017
    Harika

    10 numara 5 yildiz bi cihaz ozellikle ses kalitesi cok hosuma gitti ama ben biraz isinma sorunu yasadim oyun oynarken sebebini tam olarak cozemesemde pek bi problem arz edicegini dusunmuyorum birde touch pad hosuma gitmedi ama bilgisayarin guzelligi bu ikisi olsa bile 10 numara olmasini hic bir sekilde etkilemiyor emin olabilirsiniz arkadaslar gercekten cok guzel bir cihaz herkese tavsiye edebilirim

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2017
    F/P

    Ürün çok iyi paketlenmişti.Paketde de her hangi bir deforme yoktu.Gelir gelmez ssd ye win10 kurdum bilgisayar çok hızlı açılıp kapanıyor.Eksik yanı driverları bir usb bellekle gondermiyorlar dell internet adresinden kendim indirmek zorunda kaldim.Ekrana gelirsek bende full hd ips mat ekranlı laptop da var güneş ışığı olmayan ortamda çok da fark yok.Zaten 250-300 lira gibi fiyatla ekranı kediniz değiştirebilirsiniz.Bu fiyatla emsalsiz ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C Gaming Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C Gaming Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat