Dell Inspiron 5567-FHDG20W81C Laptop-Notebook Yorumları

Dell Inspiron 5567-FHDG20W81C Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2018
    iyi

    iyi ama biraz yavaş gibiydi ilk başlarda şimdi duzeldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Tavsiye etmiyorum

    Bilgisayar donanımları aslında gayet iyi, fakat içine 5400rpm fazlasıyla yavaş bir harddisk konulmuş. Bilgisayardaki işler de en yavaş donanımın hızna göre ilerlediği için çok yavaş. Yoksa ev ve ofis kullanımı için işlemci, bellek ve ekran kartı performansı gayet iyi. Oyun kullanıcıları için bir şey diyemeyeceğim. Normal çalışmada bile harddisk %100 performansta çalışmak zorunda kalıyor sürekli. Mecburen içindeki diski çıkartıp yerine SSD disk takmam gerekecek. Alacaksanız da bu durumu göz önünde bulundurarak alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Beş Yıldız

    hız, paketleme ve ürün, hepsi ayrı ayrı çok iyiydi. emeği geçen herkese teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2017
    Beş Yıldız

    İndirimden almıştık, çok uygun fiyata, çok kaliteli bir ürün almışız almışız. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    MÜKEMMEL..

    PERFORMANS MÜKEMMEL. SORUNSUZ..TAVSİYE EDERİM..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Dört Yıldız

    ürün görsel olarak tatmin edici.hızlı kargo.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Beş Yıldız

    Gayet güzel,, hiç bir sorun yaşamadım ,, tavsiye ederim,,

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2017
    BAŞARILI

    Ürün çok kısa sürede elime ulaştı. Hepsiburadaya teşekkür ederim. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Fiyat performans düşünüldüğünde rakipleri arasında 1. sırada kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    İki Yıldız

    maalesef aldığıma pişman oldum.hızını yavaş buldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    guzel kullanisli

    cok arastirma yaptim,fiyat/özellik olarak bu bilgisayari almayi uygun gordum.indirimdeyken yakaladim.şuanda memnunum.sessiz kullanisli..

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    Beş Yıldız

    Şirkete aldığımız onuncu Dell, son beşi bu üründen. Daha önce başka markaları kullanıyorduk, şimdi Dell'e dönüş yapıyoruz, Dayanıklı ve problemsiz ürünleri var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Güzel

    Alalı 1 hafta oldu genel olarak iyi Fifa 18i oyuna girerken kasıyor ama ondan sonra düzeliyor gayet iyi bir biçimde oynatıyor diğerlerine göre fiyatı de fena değil tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    Dört Yıldız

    Bilgisayarı yaklaşık 1 ay önce aldım.Teslimat konusunda hiç sıkıntı yok ertesi gün elime ulaştı.Bilgisayara gelince,ben bilgisayar mühendisiyim bu fiyat bandında bilgisayar arıyordum denk geldiğim en iyi bilgisayar.Normal kullanırken fan sesi duymazsınız.Baslar çok iyi ekstra hoparlör takmaya gerek duymuyorsunuz.Gayet hızlı.Tabi ki oyun oynamak için almadım.Oyun bilgisayarı değil.Benim işimi fazlasıyla görüyor.Günlük kullanım için ideal.Benim tavsiyem tercihinizi SSD li bilgisayardan kullanmanız.Ama bu bilgisayarı alırsanız da sizi pişman etmeyecektir.Ekstra hafızaya ihtiyaç duymayacaksanız ssd de taktırabilirsiniz sonradan.Bir diğer tavsiyem bu bilgisayarda işletim sistemi kurulu geliyor ama aldıktan sonra dell servisine götürüp sıfırdan işletim sistemi kurdurun.İlk aldığımda bana çok yavaş gelmişti.Bi an tereddütte kaldım ama şimdi canavar gibi..Son bişey alırken iyi düşünün,Çünkü bilgisayar veya telefon aldıktan sonra ''yavaş buldum,rengini beğenmedim,özellikler beklentilerimi karşılamadı...'' gibi sebeplerden iade edemezsiniz.Sadece gönderici kaynaklı sorun olursa iade etme şansınız var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    oyun performansı

    league of legends,cs go cok rahat fullde aciliyor ayrica gta 5 rainbow six seige 40 60 fps arasi oynanabilir duzeyde aciyor fakat iyi bir sogutucu lazim pili cikmadigi icin isinmayi onleyemiyorsunuz.olumsuz yonu hoporlor ilk ses cikarirken patirti geliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2017
    Beş Yıldız

    Ürün aynı gün elime ulaştı, çok teşekkür ederim. Fiyat performans açısından oldukça başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Beş Yıldız

    İş bilgisayarı olarak kullanmak için çok uygun bir bilgisayar. Kargo siparişten bir gün sonra elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2017
    Beş Yıldız

    Bu fiyata bu donanım ve DELL çok iyi. Süper hızlı gönderi, öğlenden sonra 4'de sipariş verdim, hemen ertesi gün öğlen elime geçti. Windows 10 kurulu geliyor zaten, bir kaç ayar ile hemen kullanıma hazır. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Çok zarif...

    Tasarımı çok şık, bu kadarını beklemiyordum. Bayanlarda tercih edebilir rengi aldatmasın. Hızlı kargo her zamanki gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2017
    Zarif Bir Cihaz

    Fiyatının karşılığını fazlasıyla veren bir cihaz. Kasası plastik ve rengi metalik gri. Çok hoş bir havası var oldukça da zarif bir cihaz. Benim gibi ofis işlerinde ve Adobe ürünlerini kullanacaksanız ve arada CS GO oynayacaksanız çok ideal bir cihaz olduğunu belirtmek isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    Dört Yıldız

    bilgisayar fiyatına göre fena değil iyidir,yanlız ekranı ve klavye menüsünün olduğu alt kısımı oluşturan malzemesi hafif plastik olması biraz rahatsız edici. Kaplama malzemesinin birazdaha sert ve dayanıklı yapılması gerektiğini düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell Inspiron 5567-FHDG20W81C Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell Inspiron 5567-FHDG20W81C Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat