Sennheiser Momentum On-Ear Pembe Kulaklık Yorumları

Sennheiser Momentum On-Ear Pembe Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2017
    Özenli ve hızlı

    Ürün hızlıca elime ulaştı , herhangi bir kutu hasarı vs yoktu, özenle paketlenmiş , içine hediye olarak şeker konulmuş :)

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2016

    Ürünün kalitesi çok iyi, dengeli ve net bir ses veriyor. Ancak gürültü engelleme ve dışarıya ses vermemek konusunda beklentilerimi karşılamadı. Bir de kulaklığın katlanabilir olması kullanımı daha keyifli hale getirebilirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2016
    İyi hizmet, hızlı kargo, kaliteli ürün

    Seri sonu ve paketi hasarlı ürün olduğu söylenmişti fakat kesinlikle pakette hiçbir hasar yoktu. Kulaklık yepyeni ve resimlerde göründüğünden çok daha kaliteli. Ses kalitesi gayet güzel fakat kulaküstü bir ürün olduğu için uzun süre takılırsa kulağı acıtacağa benziyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser Momentum On-Ear Pembe Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser Momentum On-Ear Pembe Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat