Sennheiser Momentum Wireless Ivory Kulaklık Yorumları

Sennheiser Momentum Wireless Ivory Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 04.09.2019
    Kulaklıkların atası

    Gerek malzeme kalitesi gerekse ses kalitesiyle sınıfındaki diğer kulaklıllara (bose qc2 - Sony wh1 serisi-beats studio 2) göre üstün bir kulaklık

  • Media Markt aracılığıyla, 26.07.2019
    İyi Kulaklık

    Ses kalitesi oldukça iyi, ha keza gürültü önleme özelliği de. Yine de eğer gürültü önleme özelliğine çok fazla önem veriyorsanız üzerine biraz daha ekleyip SONY WH-1000XM3 alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    1 YILDIR KULLANIYORUM

    ÇOK KALİTELİ VE MEMNUNUM

  • Webden Al aracılığıyla
    Sennheiser kalitesi

    Bluetooth kalitesi çok iyi. Daha önceden Philips SHB9850NC vardı ve kırılgan yapıdaki plastiği 1 sene kadar dayandı; sonrasında Momentum Wireless'a geçiş yaptım. Ses kalitesine hiçbir şekilde laf yok. Metal gövdesiyle, kumaşıyla, kutusuyla, taşıma çantasıyla kalitesini konuşturuyor. Piyasadaki en ucuz fiyat buradaydı. Belirtildiği gibi 2 günde kargolandı; toplamda 4. günde elimdeydi. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Beş Yıldız

    Harika bir ürün gürültü engelleme özelliği nerde olursan ol müzik keyfin hiç bozulmuyor. Ses kalitesi harika. Hızlı kargo ve kutusu içinde teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2017
    Kalite üst düzey

    On-ear kulaklık olarak bence tartışmasız en iyisi. Noisegard dinlediğiniz müziği hiç etkilemeden çalışıyor. High ve mid performansı çok iyi. Bas ise bana yeterli geldi. Yüksek bas dinleyenleri tatmin etmeyebilir. Daha önce dinlediğim tüm şarkıları en yüksek kalitede Spotify üzerinden dinliyorum. Heavy metal, hard rock, alternative, indie, classic rock, vb. türlerde son sesin bir altında dinleyebiliyorum. Son ses çok güçlü, kalitede sıkıntı yok. Kulaklık dinlediğim parçaları resmen yeniden keşfetmeme sebebiyet veriyor. Tam handikap denmez ama kötü kayıt dinlediğinizde definition yüksek olduğundan rahatsız ediyor, hemen kapatmak istiyorsunuz :) Konforu, malzemesi ve kullanımı tam puan. Telefon görüşmeleri çok net. Aradığım kişilerden olumlu bildirim aldım. Bluetooth bağlantı çok güçlü. En önemlisi kapatamadığınız noise cancelling özelliğine rağmen 22 saate kadar kullanım sağlıyor. İnternet üzerindeki inceleme videolarını da izledim. Kullanan insanların anlatımından bile memnuniyetleri anlaşılıyor. Ayrıca Hepsiburada hızlı gönderi seçeneği ile akşam verdiğim siparişi ertesi gün öğlen işyerime ulaştırdı. Bütçenize uyuyorsa her şekilde tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2017
    Dört Yıldız

    10 yıldır bu 5. aldığım senheiser.ve ilk kablosuz kulaklığım. senheiser'dan başka kulaklık kullanmayan biri olarak ve fiyatını düşündüğümüzde daha iyi olabilirdi. sanırım blutooth teknolojisi audiophile seviyesi için daha geliştirilmeli. yinede tavsiye ederim. rengi resimdekine göre biraz daha koyu krem ve deri kahverengi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Dört Yıldız

    Kablosuz kulaklık başka markalarda da kullandım ama ses kalitesi hep düşüyordu. Sennheiser bu konuda gerçekten farkını bir kez daha ortaya koydu. Noiscard teknolojisi ise gerçekten çok başarılı, dinlediğim müziğin keyfini bu özellikle çok daha iyi tat alarak sağlayabiliyorum. Hızlı teslimat ve şekerli şık kutusu içinde ekibinize teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    MÜKEMMELLL

    Ürün ses kalitesi olarak mükemmel.Kablosuz özelliği ve çekim kalitesinde de çok kullanışlı.Tasarımı oldukça şık ve havalı.Tek kelimeyle MÜKEMMEL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    İki Yıldız

    Ürün sesi harika ama cihazlara tanıtmak çok uğraştırıcı. Cihaz geçişlerinde sıkıntı yaşatıyor. App si olmaması ve app üzerinden yönetim modülünün olmaması eksiklik. Kulaklık uzun kullanımda başağrısı yapabiliyor. Yanındaki kızaklar şık ama omuzlara değince ses yapıyor ve bu dinlerken hissediliyor, rahatsızlık veriyor. Dış ses engellemesi rakiplerine göre zayıf. Seyahat kulaklığı kesinlikle değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Dört Yıldız

    Şahane dış ses engelleyici özelliğine sahip.Ses kalitesi çok net. Yaşadığım tek sorun, cihazı akıllı telefon hariç herhangi bir cihaza bluetooth ile bağlayamamam.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2016
    iyiii

    ses kalitesi prüssüz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    kablosuz kulaklık aşkı

    abi yıllardır bir kulaklık kablosuz olursa acaba ses kalitesi kötü olur mu diye uzak durrdum ama bu kulaklıkla tanıştım tanışalı bu düşüncelerim komple yok oldu abi o kadar canlı ve gecikmenin olmadığı bir sesi adamlar nasıl vermiş bilmiyorum bileydim daha önce alırdım tasarımı falan da on numara beş yıldız tek eksisi bağımlılık yapıyor olması adamlar yapıyorrrr yaaaa

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Kablosuz özgürlük!

    Müzik dinlemeyi inanılmaz keyifli hale getiren bir kulaklık...Hi-End kalitesinde bir duyuma sahip...Frekans detayları ve netlik harika..Aktif noise guard mükemmel çalışıyor. Dış dünyadan tamamen soyutlanıyorsunuz...Kulak padleri çok rahat, konforlu bir dinlemeye imkan sağlıyor. Fiyat-performans harika! Sennheiser harika bir iş çıkarmış...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Sennheiser Farkı

    Ses kalitesiyle, tasarimiyla, telefona uyumuyla, herseyiyle on numara. Özellikle Active NoiseGard özelliği beni kendisine hayran bıraktı. Müzik dinlerken dışardan gürültü fln duymuyorsunuz, tamamen müziğe odaklanabiliyorsunuz. Kablosuz ve katlanır olmasıda büyük avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Mükemmel Ses ve Çok Kaliteli Malzemeler

    Bu kulaklık gerçekten Sennheiserın bir şahaseri. Active gürültü filtreleme özelliğine sahip bu kulaklık bence şu ana kadar yapılmış en başarılı kulaklık. Ben çok çok etkilendim. Fiyatının avrupayla aynı olması da hepsiburadanın başarısı. Gerçek deri kulak yastıkları, muhteşem hızlı bağlanan NFC desteği. Kulaklık o kadar rahatlıkla çalıyor ki, basslar tizler katman katman. Etkileneceksiniz..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser Momentum Wireless Ivory Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser Momentum Wireless Ivory Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat