Acer E5-774G-52FV Laptop-Notebook Yorumları

Acer E5-774G-52FV Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2017
    iyi

    Ürün yeni geldi kullanmaya başladım cd yeri çok zayıf, ekranı güzel ve kaliteli , çok büyük, hızlı sesi yeterli, çok sağlam kasası yok dikkatli kullanılmalı ama fiyat performans ürünü oldugu icin rahatlıkla alınabilir, ben proje çizimi için aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    İYİSİ KÖTÜSÜ

    ARTI YÖNLERİ -Grafik kartı fiyatına göre iyi. Pes 2017 full ayarlarda kasmadan oynatıyor. BattleField 1 oyunu yüksek grafikli olmasına rağmen Full HD Ultra grafik ayarlarında oynanıyor. Bir kasma olmadı. Bilgisayar çok ısındı tabi. -Bilgisayarın açılış süre 10-15 saniye sürüyor sanırım, gayet tatmin edici. -Lisanslı Windows 10 single language sürümü ile beraber geliyor. Şuan 400-500 TL olduğunu düşünürsek korsan kullanmaya gerek yok. -17 inc ekran güzel. IPS olmamasına rağmen çok da eksikliğini hissetmiyorsunuz. -SSD olması güzel, ancak dosya aktarımlarında aman aman bir hız yok -HDMI girişi olması güzel, HDMI kablosunu televeizyona takıp ordan Pes 2017 felan oynuyorum zevkli oluyor. EKSİ YÖNLERİ -Tasarımı harbiden çok sıradan. Basit bir görünümü var. -Ürünün tam modeli Asus resmi sitesinde görünmüyor. Benzer modelde 8 GB ram v.s. farklılıklar var. Sanırım Türkiye de değiştirilip satılıyor. -Ben ürünü burdan aldım, ilk kez kullandığımda 3,4 kere mavi ekran hatası verdi. Bu beni çok sinir etti, iade edecektim ancak uğralmak istemedim. Format attım ve düzeldi gibi, epey oynadım mavi ekran almadım. -Solda tek fan çıkışı olması dezavantaj çünkü yeterinde soğutacak gibi durmuyor. Çift tarafklı arkada yer alsa daha iyi olabilirdi -Ram 6GB. Bu günlük kullanım için yeterli. Ancak sürekli ouyn oynayacaklar için yetersiz gelecektir. -Klavye de ışıklandırma yok, gece sıkıntı olabilir SONUÇ Kısaca ben ayrıca 17 inc çanta ve kablolu mouse ile beraber 2.710 TL'ye aldım. Fiyarına göre SSD olması, 17 inc olması, Windows kurulu gelmesii GTX 950M ekran kartı olması avantajı. Bunlar için ekstra para harcamaya gerek yok. Sadece 6GB sıkıntı olabilir ilerde, onun için ekstra ram almak gerekebilir. Birde klavyede ışıklandırma yok, onun içinde para harcamak gerekebilir. Sonuç olarak parasını hak eden bir ürün diyebilmek mümkün. Tabi 3.500 TL'den fazla fiyata almak ise mantıksız olabilir, ona dikkat edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    Beş Yıldız

    Autocad de çizim yapmak için aldım. Autocad i SSD yi kurdum. gayet başarılı. bilgisayarın açılıp kapanması saniyeler içinde.2634 liraya alabildiğim için de ayrıca mutluyum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2017
    MUHTEŞEM

    Tam bir fiyat-performans ürünü. Oldukça ince sayılır. Ekran görüntüsü, klavyesi tam anlamıyla mükemmel. Bu dizüstü bilgisayar her yönüyle A kalite. 1 aylık araştırma sonucu aldım. Hemen hemen tüm notebookları deneyip görüp inceleyerek Acer'da karar kıldım. 9 saat pil ömrü var, hiç fan sesi yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2017
    İşinizi Görüyor.

    Klavye hariç her işinizi görür. Ekran renkleri çok canlı gerçeği yansıtmıyor ancak seven de var kişisel bir durum. USB 3.1 var. Garip bi durumdur ki çok sessiz ve soğuk. Bu fiyata bu özelliklerde leptop yok zaten boşuna araştırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    TAM PARASININ HAKKI

    Bu cihaz mükemmel. Neye göre mükemmel? Bu cihazı aldığım paraya benzer donanımda hiç bir makina yoktu. İçerisinde m2 Kingston ssd ile geldi. GTX 950m high ayarlarda Far Cry Primal da 30 fps alıyor. 17 inç 1080p panel ve özellikler için fiyat çok makül. Isınma problemim hiç olmadı. Günlük kullanımda neredeyse fan çalışmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Beş Yıldız

    Parasına göre çok iyi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    HARİKA BİR ÜRÜN

    Sessiz,ekran görüntüsü harika,beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    Geniş ekran isteyenler için ideal

    Ürün tam bir fiyat performans harikası, geniş ekranı, yeni nesil işlemcisi ve güçlü ekran kartı ile fiyatını sonuna kadar hakediyor. ssd diskin de etkisiyle oldukça hızlı, ekranı çok güzel, kasa malzemesi sağlam, tek olumsuz diyebileceğim özelliği biraz daha ince çerçeveli bir ekran ve daha estetik bir kasa yapılabilirmiş, olumlu yönlerinin yanında bu kadar kusur görmezden gelinebilir. Özellikle büyük ekranlı notebook düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Çok İyi

    Ürün çok güzel, 17 inç ekran olmasına rağmen şarjı ayarları kıstığınızda 9 saatten fazla gidiyor, performans modunda ise 3 saat gidiyor, ekranı çok güzel ve göz alıcı, işçiliği kaliteli, metalik hissi veriyor ve sağlam; beklediğimin çok üstünde kaliteli alet ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    Daha önce Acer marka laptopu 6 yıl kullandım sorun yaşamadım , memnun kaldığım için bu ürünü tercih ettim gayet memnunum tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Dört Yıldız

    f/p ürün, diğer 17 lerle kıyaslamamak lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2017
    2600 e aldım

    bir kaç ay önce 2600 e aldım süper düper memnunum 2 güne sapasağlam gelmişti bu paraya daha iyisi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2017
    İyi ama

    Ürünü almadan önce buradaki yorumları okudum diğer sitelerde pek bilgi bulamadım.Alacaklara faydalı olsun diye biraz detaylı bir değerlendirme yapacam. Ürün yaklaşık 6 gün bende kaldı genel itibariyle kasa kalitesi iyi yalnız ekran arkası metal görünümlü plastik onu belirteyim hızı ve ısınma durumu gayet iyi gerçi çok zorlamadım ama gayet serindi amaa gelelim benim için asıl meseleye yani ekrana tamam mat full hd 17.3 felan ama IPS değil belki bazıları bilmiyordur IPS son teknoloji bir ekran paneli çeşidi yani ekrana hangi açıdan bakarsanız bakın görüntü ve renk kaybı-değişikliği olmuyor oyüzden benim için önemli bir özellik maalesef bu üründe yok ekrana bakış açınız biraz değiştimi ekranda büyük olduğu için görünümde renklerde değişmeler oluyor sonuçta fiyatı ucuz bir ürün değil bu kadar para verilen bir cihaza eski tip bir ekran yakışmamış kısacası ekran kalitesini hiç beğenmedim ve bu yüzden iade ettim ama diğer özellikleri için iyi diyebilirim mesala işletim sistemi 128 gb ssd ye kurulmuş buda sistem hızını arttırıyor bu gerçekten iyi düşünülmüş birde klavyede ışıklandırma yok oda bence bir eksi.Umarım almayı düşünenlere yardımcı olmuşumdur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Ağır Abi

    Makine güzel. Ekran oldukça kaliteli. Hafıza yeterli. 128 GB SSD olayı çok süper. 1080x1920 ekran çözünürlüğü gayet güzel, çalıştığınız programların tüm ayrıntılarını ekranda görüyorsunuz. (Düşük çözünürlüklü ekranlarda bazı ayrıntılar gizleniyor.) 3.0 ve 3.1 USB çıkışı olması çok güzel. (Verimli çalışıyor.) Mouse pad önce çok farklı geldi, bilmediğim bir sistemmiş. Meğer çok fonksiyonel bişeymiş, hoşuma gitti. İki eksiği var bence. 1. RAM 6GB biraz yetersiz kalıyor. Ortalama 25-35 saniye içinde bilgisayar açılıyor, kullanıma hazır hale geliyor. Bundan daha düşük kapasiteli eski bir bilgisayar da neredeyse bunun kadar hızlı. Ha bu artırılabilir ama bunun için de yaklaşık 400 - 500 TL vermeniz gerekir. 2. Klavyede hiç ışıklandırma yok. Caps Lock, Num Lock, Power tuşlarına bastığınız anlaşılmıyor. Özellikle Caps Lock açık mı kapalı mı onu belli eden bir durum yok, sadece ilk bastığınızda ekranda bir şekil beliriyor sonra kayboluyor. KLAVYEYİ BEĞENMEDİM. Malzeme kalitesi iyi ama. Bunları problem etmezseniz, memnun kalacağınız gayet güzel bir makine. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Tavsiye Ederim

    Ürünü aldım kullanıyorum, genel performansından memnunum, ekranı hd güzel, açma kapama tuşu klavyede olması düşündürücü, diğer konulardan bir sıkıntı görünmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Beş Yıldız

    1 haftadır kullanıyorum. Oyun performansına ihtiyacım olmadığından benim ihtiyaçlarımı karşıladı. Çizim yaptığımdan 17.3 FHD+ssd olması büyük avantaj. Pili çıkmıyor kısa sürede şarj oluyor. Şarjı uzun süre gidiyor normal kullanımda 7 saat gibi. Dvd rom malzeme olarak kalitesiz. Onun dışında herhangi bir şey görmedim. Kullandıkça belli olacak geleceği.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    İndirimdeyken.

    Tam bir F/P ürünü. Bu fiyata ve bu özelliklere, 17,3 inç FHD dizüstü bilgisayar yok.Bir süredir kullanıyorum, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    cok guzel

    on numara, çağın otesinde bir bilgisayar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    cok artmis 2500 e almıştım

    güzel notebook problem yok beklentileri karşılayar

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer E5-774G-52FV Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer E5-774G-52FV Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat