Plantronics GAMECOM 388 Kulaklık Yorumları

Plantronics GAMECOM 388 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    Başka Modellere bakın derim

    Buradaki 5 yıldızlı 10 yoruma güvenerek aldım ancak biraz moralim bozulmadı da değil.Eksileri olarak 2 saatten sonra terleme ve ağrı yapıyor ki bunlar benim için en önemli olan şeydi.Kablosunun ucu da aşırı ince keşke kablonun geri kalan kısmı gibi olsaydı.Ses kalitesine ve mikrofon kalitesine ise sözüm yok gerçekten iyi.Eğer kullanımınız 2-3 saati geçmeyecek ise tavsiye ederim ancak uzun sürelerde sıkıntı yaratacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2017
    Dört Yıldız

    tam f/p ürünü mikrofonu çok kaliteli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Pişman Etmedi

    farklı bir marka kulaklık kullanırken kulaklığın bozulmasından kaynaklı olarak yeni bir oyuncu kulaklığı almam gerekiyordu. ücret açısından piyasada bulunan kaliteli kulaklıkların pahalılığı ile beni hayat bu kulaklığa yöneltti. uzun incelemeler ve araştırma sonucu alma kararı verdim ve aldım. açıkcası gençler hiçbir problem yaşamadım daha. çok aradım, çok taradım. sonunda fiyat açısından piyasadaki rakiplerine nazaran daha makul ve performans açısından ise bir o kadar kaliteli kulaklık. sanırım kulaklık markamı buldum. pişman değilim, pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürünün ses performansı gayet güzel.Hafif bir kulaklık, kulağa tam oturuyor.Terletmiyor.Dışarıdan ses almıyor, ancak dışarıya biraz ses veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2017
    Plantronics Gamecom 388

    Bassları ve diğer tiz sesleri gayet iyi hissettiriyorKargolama çok iyi darbe için önlem alınmış ona uygun sarılmış 3 günde elime ulaştı. Teşekkür eder iyi satışlar dilerim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre mükemmel bir kulaklık tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2016
    Basarili

    Mikrofonu cok kaliteli, sesler de gayet net geliyor. Kulagima tam uydu. Duzgun bir sekilde taktiginiz takdirde agri yapmiyor. Bas destegi de rahatsiz etmiyor. Tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2016
    fiyatına göre tercih edilesi bir ürün

    ses kalitesi güzel mikrofon için de arkadaşlarımın dediği kadarıyla güzelmiş. benim için en önemli olan kafa ve kulak rahatlığı konusunda biraz sıkıntım var. kulaklık rahat kulağa gelen kısımları kaliteli bi kumaşla kaplı fakat kulaklık biraz sert ve baskı yapıyor. abartılacak bir şey değil ama 3-4 saat takarsanız ağrır yani kulaklarınız. kuş gibi bi kulaklık beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    f/p ürünü

    Öncelikle özenli paketleme ve hızlı göndei için teşekkür ederim. Ürün tam bir F\P ürünü. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2016
    Tam bir fiyat / Performans ürünü..

    Ürün tam bir fiyat/performans ürünü, şimdiye kadar Logitech G35,Kingston Hyper X cloud core II, Corsair Void Wireless, Sennheiser HD518 kullandım, hiçbirinden aşağı kalır yanı yok, hatta bazılarından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2016
    Plantronics kalitesi

    Arkadaşlar ürün piyasa fiyatının 60-70 tl altında bu mağazada. Acaba özürlü mal mı göndermişler diye kargo merkezinde açtım kutuyu ama tamamen sağlam içiniz rahat olsun. Cs Go için aldım kulaklığı. Sesler iyi geliyor ses kasmak için iyi yani. micden de temiz ses gidiyormuş arkadaşların söylediğine göre. Elbette çok yüksek beklenti olmasın f/p ürünü. Kulaklara baskı yapmıyor etrafı yumuşacık. Kulaklık ve mic girişi olarak iki giriş var o yüzden benim gibi laptopta kullanacaksanız ve tek jak girişi varsa "usb ses kartı" diye aratıp ondan da almanız gerekiyor. Keyifli oyunlar...

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2016
    fiyat performans urunu

    fiyatina gore en iyi gaming headset. yalniz esnek degildir cok fazla kiran var kesinlikle esnetmeye dahi calismayin kirilir kulakloginiz. ayrica bu alet oyunlarda ses karti ile kullanilmali. ses karti gerekmeden kendinden surround ozellilli cihaz istiyorsaniz usb girisi ile baglanan gamecom 788 modelini almalisiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2016
    Fiyat/Perforsman

    Ürün 2 gün içinde elime ulaştı. Herşey anlatıldığı gibi ses kalitesi gayet iyi cok yükseklere çıkabiliyor ben daha cok mikrofonu dikkate almıştım o da gayet iyi iyi bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Eksiklikeri ise fiyatından oturu dışarıya ses verip dışarıdan ses alıyor ki zaten urunun böyle bir iddası yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    Harika

    Ürünü yorumları okuyarak ve inceleyerek satın aldım. Daha önce bildiğim bir marka değildi. Ancak paketini açtığınızda zaten kalite kendisini belli ediyor. Hemen denedim tabi sesi çok fazla açmadım ama çok kaliteli bir sesi var. Sesleri ayrı ayrı duyuyorsunuz. Bu harika. Bu fiyat ortalamasında bence tercih edilebilecek en iyi iki üründen birisidir. Gönderim yapan mağazaya da ayrıca teşekkür ediyorum. Hızlı gönderi ve özenli paketleme için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    Plantronics

    Cidden oyunlar için birebir özellikle csgo için , kulağınızı kaplıyor 4-5 saat sürekli kullanımda bile kulağınız ağrımıyor , ses düzeyi ve kalitesi çok yüksek şiddetle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2016
    Kulakları sıkıyor

    Ürünün fiyatına göre sesi gayet iyi,malzeme kalitesi de iyi.Ama dışarıya çok ses veriyor ve kullanımdan bir müddet sonra kulakları acıtıyor. Dışarıya ses vermesi neyse ama kulak acıtması can sıkıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.07.2016
    orta segmentin en iyisi

    fiyat performans acisindan rakipleri ile kiyaslanamayacak bir urun, ozellikle uzun kullanim icin tercih edilesi bir kulaklik.

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2016
    Almadan önce ön bilgi

    Fiyat Performans ürünü ses düzeyi tatmin edici mikrofonda normal kablolar dandik.Ama uzun süre götüreceğine inanıyorum

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2016
    Problem yok. Tek sıkıntı KARGOOOO!!!!!

    Problem yok. Tek sıkıntı KARGOOOO!!!!!

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2016

    Ürün hem marka olarak güvenilir hemde fiyatıyla f/p oranıyla ilk tercihler arasında geliyor. Sesi kalitesi fiyatına göre iyi, rakiplerine oranla orta seviye de sayılır. Kulaklığın rahat ve uzun süre kullanımda acıtmayan yapısı gayet hoş olmuş. Mikrofonun konumlandırma seçenekleri tam istediğim gibi. Umarım uzun yıllar memnun olarak kullanım sağlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics GAMECOM 388 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics GAMECOM 388 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat