Plantronics GAMECOM 788 Kulaklık Yorumları

Plantronics GAMECOM 788 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    Başarılı

    Başta sipariş ederken bazı şüphelerim vardı ama gayet iyi bir ürün.Bu fiyata 7+1 kulaklık almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2017
    Beklentinizin kesinlikle üstünde

    Öncelikle mağazaya teşekkür ediyorum suana kadar yaptığım alisverislerden en hızlı gonderimdi,ayrica paketleme 2 kat cok iyi yapilmisti.urunde hicbir sorun yok ses kalitesi dolby 7.1 driverla birlikte ciddi anlamda cok iyi beklentimin uzerinde bir ürün,kendi capimda yaptigim arastirma sonucunda bu fiyat araliginda en iyi urun olarak düşünüyorum gonul rahatligiyla alabilirsiniz..

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2016
    gayet memnunum

    Çok beğendim teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2016
    Yeni Başlayanlara Mükemmel

    Ben ilk defa gamer headset aldım bu headsette oyun ve film, müzik olmak üzere iki profil var gayet yeterli ses seviyesi bass veriyor aynı zamanda battlefield 4 te test ettiğimde savaşmaktan korkar oldum atmosferi bana çok güzel hissettiriyor gayet memnunum fiyat olarak çok uygun bir kulaklık aynı zamanda kulak pedleri terletmiyor ve rahat fakat ses yalıtımı az

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2015
    Kaliteli ses ve malzeme

    Ürünü 5 aydır aktif olarak kullanıyorum. Malzeme ve ses kalitesi gerçekten mükemmel. Firma sitesinden ücretsiz olarak indirdiğiniz küçük bir program ile tüm sesleri Dolby kalitesinde dinleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte uzun saatler kullanımlarda kulakları rahatsız edebiliyor. Ürün kulak kepçesini tam çevreleyemiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Plantronics GAMECOM 788 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Plantronics GAMECOM 788 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat