Samsung Gear Circle SM-R130NZKATUR Siyah Kulaklık Yorumları

Samsung Gear Circle SM-R130NZKATUR Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2016
    ben çok begendim..

    her yönüyle süper hiç düşünmeden alın derim ürün bugun elime gecti suana kadar eksi yanını görmedim ürün çok çok güzel..gelen bildirim konuşma yanı türkçe olsa dahada güzel olurdu.. yani almaya deger mi kesinlikle değer..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    güzel

    ben bayadır kullanıyorum memnunum mıknatıslı olması dusme ihtimalini azaltıyor ses kalitesi güzel iki cihazla eşleştirebiliyorsunuz kısacası güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2015
    Kalite

    Note 4 telefonum ile kullanıyorum. Piyasadaki muadillerinden çok daha şık ve kullanışlı. Mıknatıslı kulaklık kısım çok akılcı , görüşme bittiğinde yapıştırıp boynunuzda tutuyorsunuz. Bluetooth kulaklık kullanıcılarına tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    orta

    bende lg hbs 730 vardı oldukça memnundum sonrasında abime hediye ettim bu kulaklığı ise kısa bir süre kullandım ve ergonomi olarak memnun kalmadım. araçta her zaman kulaklıkları mıknatıs ile tutturumıyoraunuz buda araç kullanırken kulaklığı bulmakta zorlanıyorsunuz LG HBS 900 aldım kusur suz ses kalite olarak çok fark bulamazsınız burda kullandığınız telefonda önemli

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2015
    Kaliteli

    Iphone 5S ile kullanıyordum şu an Note 5 ile kullanıyorum, gerçekten kaliteli ve ses kalitesi güzel, şarj süresi iyi bir kulaklık ancak şahsi fikrim bu ücret çok ekstrem farklılıkları olmayan bir kulaklık için gerçekten çok fazla... çok daha uygun fiyatlara yine kaliteli sayılabilecek ürünler kullandım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2015
    Tek Geçerim

    Çok kaliteli bir kulaklık .. Kullanım süresi çok ideal bitmiyor :) Samsung S6 + Gear S + Gear Circle muhteşem üçlü :)) Kalite kokunca Samsunga dönüş yaptım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2015
    Siradisi

    urunu galaxy s5 ile kullaniyorum. Olumlu yani: Cok şık, benzersiz bir tasarim. Aramalarda ve uyarilarda ensemde titresim super. Ses kalitesi tatmin edici.Gayet guzel Olumsuz yani: Muzik dinlerken seste kopmalar oluyor. Bisiklette veya motorsikletteyken konusmak imkansiz ruzgar sesinden dolayi karsi tarafa sesiniz gitmiyor.Buna teknolojinin bir cozumu var mi bilmem. Sesle kontrol etmek biraz cetrefilli tusa belli bi sure basilmasi gerekiyor ki o sureyi bulmasi cok zor ve anladigi dil ingilizce

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2015
    Mükemmel...

    Bir Bluetooth Kulaklıkta Hayal Ettiğiniz Herşey Kesinlikle Gear Circle da Toplanmış..Ses Kalitesi Mükemmel..Batarya Kapasitesi Çok İyi.Şık Zarif ve En Önemlisi Çok Hafif...Düşünmeden Alın Asla Pişman Olmucaksınız...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2015
    Samsung SM-R130 ile Sony SBH-80 karşılaştırması

    Ürünün kulak kısmı büyük-kaba, yüzünü kaplıyor. Sony in benzer ürünü SBH-80 bu bakımdan daha iyi. Sony de ise mıknatıslı kapatma yok ve düşüp kaybolabilir. Sony de boyunluk ta yok diye biliyorum, samsung da var.Sony de kablolar çok uzun, o nedenle kulaktan çıkarınca çok sarkıyor.Bu nedenle Samsung aldım. Samsung da ses kısmının dokunmatik olması güzel. Sony nin ki tuşlu. Kablolu kulaklığım Sennheiser CX-400 den aldığım ses kalitesi (sesin seçilebilirliği ve, bassların daha çok olması) kadar olmasada ses kalitesi tatmin edecek kadar iyi, Çağrı gelince titeşmesi güzel.İki üründe Bluetooth 3.0 iletişimli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2015
    mahmut kardeşimin dediği gibi süper süper :)

    ses kalitesi bugune kadar kulandığım 10 çeşit bluettoh kulaklıktan daha iyi şuandan itibaren almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum iphone 6 plus + s6 edge + gear saat + circle işimi daha kolaylaştırdım dördü bir arada dört dörtlük bir cihaz :)))))

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2015
    süperr süperr

    bluetooth kulaklık mı arıyorsunuz ? bana kalırsa düşünmeden alın ne baş ağrısı kaldı nede stres günlük ortalama 70 80 gorusme yapan biri olarak süper ötesi circle + gear fit + note edge :D süper üçlü derim durum elveriyorsa el vermiyorsa samsung telefon + circle yeterli müzik kalitesi orta seviye üzerinde şarj süper şıklık müthiş benim aradığım tüm özellikler mevcut sorunsuz bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    Çok Memnunum

    Ürünü 3 gündür kullanıyorum. Hem sportif, hem iş yerinde kullanmaya uygun. Ürünü hem basketbol oynarken kullandım hemde iş yerimde kullanıyorum. Tavsiye ediyorum. Note 4 ile ve Note 10.1 2014 edition tabletimle aynı anda eşleştirdim ve kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2015
    çok büyük

    ses kalitesi çok iyi. şaşılıcak güzellikte denebilir. mikrofon sol kulaklık üzerine konmuş. telefon görüşmelerinde ses çok iyi olduğunu söyleyemem. görüşme esnasında karşındaki kişi he hu diyorsa şaşırma. :) samsung tlf. kullanıyorsan gear circle uygulamasını yükle daha iyi ses alabilirsin. ürünün negatif yanları: kulaklıkları çok büyük kulak deliğinden çeneye kadar uzanıyor. boyun arkasındaki nesnede büyük aparatsız kullanmada boyundan aşşağı kayıyor. yanında gelen boyun aparatsız kullanmak çok zor. ses komutlarıyla kontrol yok sanırım. o kadar denedim ama olmadı. volume up, volume down falan filan hikaye. kısaca ürüne IMBD puanı 6.8 :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2015
    Çok beğendim taşıma sıkıntısı olmayan bir ürün

    Çok güzel bir ürün bir sürü bluetooth kulaklık kullandım ama sürekli bir yerlere tutturmam gerekiyordu bunda öyle bi sıkıntı yok tak boynuna arama gelince kunuş yada müzik dinle iyiki almışım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2015
    Harika bir asistan kulaklık

    Özellikle de arayan kişinin kim olduğunu, rehberde kayıtlı ismiyle söylemesi çok harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2015
    Çok güzel

    Boynumda kulaklık olduğunu hissetmiyorum bile. Tv ile de uyumlu. S5 ile kullanıyorum. Şimdilik tek problemim otomatik açılan müzik oynatıcısı. Bir türlü iptal edemedim. Her kullanışımda kendiliğinden devreye giriyor. Bir de turkcell müzik ile kullanırken mıknatısları birleştirdiğimde müzik durmuyor. Telefondan durdurmam gerekiyor. Bu detaylar haricinde parasının hakkını veren bir alet.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2015
    Çok kullanışlı

    Herşeyle haberleşiyor. Manyetik kilidi ve şık duruşu diğer tüm kulaklıklardan ayrılmasına sebep oluyor. İnanın verdiğinizz her kuruşu hakediyor. Hepsi Burada ekibine de hızlı teslimatdan dolayı çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2015
    Mükemmel Üçlü

    Ürün orjinal kutusunda koruyucu extra bir paket içinde geldi... Note 4 ve Gear S ile birlikte muhteşem bir üçlü oldu.... Ses kalitesi güzel, kullanımı pratik şık bir ürün... Gelen aramaları manyetik olarak cevaplama ve sonlandırması, kulaklık takılı müzik dinlerken arama yapanın ismini, gelen mesaj, e- mail, WhatsApp v.b. bildirimleri Türkçe olarak sesli uyarması süper...Teşekkürler "hepsiburada.com"

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Gear Circle SM-R130NZKATUR Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Gear Circle SM-R130NZKATUR Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat