Razer Tiamat Kulaklık Yorumları

Razer Tiamat Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    super

    cs oynarken t baseden ct basedeki sesleri duyabiliyorum.ses kasmaya bire bir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    diikkat

    arkadaşlar bu kulaklık bende var.. indirimli aldım ..şunu söyleyi m bu kulaklığın 5 ses kablosu var.. tam randıman almak istiyorsanız 7.1 destekli ses kartınız kesinlikle olmalı.. bene asus formulaz anakart var.. onboard taktım beni tatmin etmedi.. creative zx ses kartım var.. onunda 5.1 destekli olduğunu öğrendim.. 3 girişli kullanıyom.. 2 giriş boşta kalıyor.. şuan ses kartını değiştirmeyi düşünüyorum.. kesinlikle 7.1 ses kartı alın.. yoksa bi işe yaramaz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2016
    böyle bir şey olamaz

    1 hafta önce satın aldım özellıklerının en önemlısınız yazmamıslar bu kulaklık anakarta pc nın arkasındakı ses cıkıslarından baglanıyor o yuzden gercek 7.1 sesı verıyor adamlar gerızekalı kendı urunlerını tanıtmayı bılmıyorlar asustan 7.1 aldım bunun yanında berbat yanı gercek degıl neden cunku usb den baglanıyor bu ıse dırek anakarttan o yuzden anakartınız 7.1 ı desteklemıyorsa almayın yoksa sadece bunu alın daha ıyısı yok olamaz tum oyunları tekrar bastan oynuyorum o kadar guzel korkunç bır ses var savas oyunları muhtesem

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    gercek 7.1

    bugune kadar kullandigim kulakliklar bir tarafa tiamat ayri bir tarafa. bu baska bir deneyim , mutlaka yasamalisiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2015
    kaliteli ve şık

    ürün kaliteli. ses kartınızın 7.1 destekli olması önemli. 5.1 ses kartınız varsa beklenen performansı alamassınız. ancak daha önce stereo kulaklıklardan kullananlardan iseniz 5.1de dahi farkı hissedersiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Razer Tiamat Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Razer Tiamat Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat