A4-Tech HU-200 Kulaklık Yorumları

A4-Tech HU-200 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.02.2021

    DJ kulaklığı ayarındaki muhteşem performans sesi de çok temiz berrak.daha iyisi vardır elbet ama henüz şahit olmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2017
    Kullanici yorumu

    4 senedir kullaniyorum sanirim. Kulak sungerleri olmamasina ragmen kullaniyorum. Sesi cok yuksek veriyor. Fps oyunlarinda ses kasanlar icin ideal. Aynisindan alacagi. Gecenlerde 300 tllik kulakligi iade ettim sesi coi boguk ve adim takip edemedigim icin. Hu200 candir. Kotu tarafi bi zaman sonra kulak sungerlerindeki deriler soyulur

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Kaliteli hemde çok

    Açıkçası ben bu kadar çok kaliteli bir kulaklık göremedim fiyat parfermans ürünü gibi baya iyi tek kötü yanı USB ile çalışıyor iyi kullanmalar

  • Media Markt aracılığıyla, 21.09.2016
    Cızırtı olmasa iyi.

    Bilgisayarımın jak girişi bozulduğundan dolayı bana usb girişli bir kulaklık lazımdı piyasa da pek fazla seçenek yoktu, piyasadaki seçenekleri incelediğimde en iyisinin A4Tech olduğuna karar verip aldım. Kulaklık sağlam gibi duruyor. Ses açma kapama tuşları ayrı mevcut diğer kulaklıklardaki gibi çevirmeli değil bu daha güzel olmuş. Kulağa tam oturuyor fakat tek sorun arada inanılmaz bir cızırtı yapması. Usb 3.0 ve Usb 2.0 da denedim bu cızırtı bazen geçer gibi oluyor ama sürekli devam ediyor. Driver güncellemesi bulamadım. Tek sıkıntısı şu cızırtı şimdilik. Onu da bir şekilde çözebilirsem güzel olacak.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.03.2015
    Güzel Kulaklık

    Kulaklık gayet güzel. Biraz boyuna uzun olması iyi olmuş kulagımızı tam sardığı için bir süre sonra acıtmıyor. Fakat çok yüksek ses ile bırakırsanız kulaklıktan garip sesler geliyor. Ama müzik varken sıkıntı yok. Birde bana çok hassas geldi.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.02.2015
    ses müthiş

    internet cafem için baktığım en uygun usb kulaklık a4tech olunca aldım ses müthiş ama int cafe için biraz narin gibi zamanla anlıycaz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2012
    Süper

    Yüksek ses isteyenler için süper kulaklık. Ses kalitesi orta düzeyde lakin ses çok yüksek seviyede. Üründe unutulan bilgilendirme ürünün USB oluşu. Diğer bir artısıda kulaklıkların en kolay bozulan yeri olan kablo üstündeki mekanik rulo ( ses açma kapama) bunda dijital olarak yer almakta. Kısacası aradığımı buldum. BU fiyata ancak bu kadar kaliteli olur. Ayrıca kutu içinden birde monitor askısı çıkıyor. Monitorun yanına kulaklığı asabiliyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech HU-200 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech HU-200 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat