A4-Tech HS-26 Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

A4-Tech HS-26 Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyatına göre iyi bir kulaklık. Çabuk da elime geçti. Buraya kadar iyi.. Ancak ürün paketten arızalı çıktı.. Kablodan ses açma özelliği kesiklik yapıp tek kanalı kesiyordu. Elimden iş geldiği için açıp tamir ettim. Ama başkaları ne yapsın? İade vesaire uzun iş.. Ürünlerin kontrol edilerek gönderilmesi lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    çok takılırsa kulağın üstünü acıtabiliyor. onun dışında ürünün ses kalitesi yeterli.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2020
    çok dayanıklı değil

    sap kısmı kolay kırılabiliyor, rahatlığından dolayı 2. kere sipariş ettim ama iki kulaklığın da sap kısmı kısa sürede kırıldı

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2020

    Dersler için aldım, çok kullanışlı sağlam ürün, iki ucu var hem mikrofon hem kulaklık için.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.05.2020
    Ses güçlü ama mikrofon nerde anlayamadım. Mikrofonlu diye aldım. Mikrofon yok.

    Mikrofon yok

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2020

    enseye takılan model.biraz küçük ama oğlumun işine yaradı.ebadan ders dinliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2020
    Orta halli bir kulaklık

    Fena değil; ses durumu iyi, en yüksek durumda bile rahatsız etmiyor. Çemberi biraz esnek, kulaklık bağlantıları hareketli olabilseydi, çemberi boynuna takmak istemeyen kafasına bant gibi çevirebilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2019
    Yorumlar okunmalı

    Ses seviyesi düşük. Kulak üstünde duran malzeme sert. Keşke almadan yorumları okusaydım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2019
    Dört Yıldız

    Fiyat ürün odaklı düşünürsek gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2019
    Almayın

    Yorumları anlamak imkansız çok iyi diyenler var bu kulaklıığın iyi yanı yok ses seviyesi az,malzeme kalitesi kötü en kötü tarafıda mikrofonu berbat online oyunlar oynayan ve sürekli takımla iletişim halinde olan biri olarak ben buna çok önem veriyorum. Höparlörün sesi çok az pc den ve kulaklıklığın tuşundan sesi tam açmama + olarak ekolayzır dan ayar yapmama rağmen az.

  • NI1 aracılığıyla, 08.12.2018
    fiyat performans iyi

    ürün kutulu geldi ama biraz yıpranmış kargoda olmuş olabilir.Ama ürün fiyatına göre gerçekten iyi.Bence bu fiyata kaçırılmaz .

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018
    Kötü Değil

    Fiyatına göre iş görecek ürün. 23 TL ye daha iyisi herhalde olmaz. kablosu uzun 2 metre, ses iyi, yüksek ses açıldığında dışarıya ses veriyor doğal olarak, uzun süreli kullanımlarda kulağa geçen kısım rahatsızlık veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 09.02.2018
    Bu kriterleri göz önünde bulundurun.

    Kablo uzunluğu iyi.Kablo kalınlığı da iyi yani kolay kolay kırılmaz.Taktığınızda çok hafif takılı olduğu hissini anlamıyorsunuz bile.Ses olarak çok yüksek müzik dinlemeyi sevmeyenler için tatminkar.Yalnız en büyük dezavantajı kulakların geçtiği yer plastik ve ortası kesik olduğundan yarım saatten sonra kulakları acıtmaya başlıyor.Silikondan yapılmadığı için olsa gerek!Ayrıca yarım saatlik bir kullanımı geçince bende başın arka kısmında sıkma yaptı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    İyi düşünün!

    Ürün 2 günde elime ulaştı.Kablo uzunluğu iyi.Kablo kalınlığı da iyi yani kolay kolay kırılmaz.Taktığınızda çok hafif takılı olduğu hissini anlamıyorsunuz bile.Ses olarak çok yüksek müzik dinlemeyi sevmeyenler için tatminkar.Yalnız en büyük dezavantajı kulakların geçtiği yer plastik ve ortası kesik olduğundan yarım saatten sonra kulakları acıtmaya başlıyor.Silikondan yapılmadığı için olsa gerek!Ayrıca yarım saatlik bir kullanımı geçince bende başın arka kısmında sıkma yaptı.Bu kriterleri göz önünde bulundurun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2017
    süper

    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ses harika. Baslar - tizler gayet güzel hissediliyor. Kabloları sağlam ve uzun. Bu paraya alınabilecek en kaliteli kulaklık bence.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2017
    Süper kulaklık

    Spor yaparken kullanmak için ideal kulaklıklar. Ne çok büyük, ne de kulak içi olanlar gibi rahatsızlık veriyor. Tşk.

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2017
    hızlı kargo ve güzel ürün

    kargo hızı ve ürün güzel ancak ürünün paketinin bir yanı açılmıştı ve bantla yapıştırılmıştır. yinede bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2017
    güvenebilirsiniz.

    Paranın hakkını veriyor. Orta seviye bir kulaklık. Ses fena sayılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2011
    almayın derim

    kablo uzunluğundan dolayı aldım evet kablosu uzun fakat sesi dışa veriyor kulağı rahatsız ediyor. gözlüğüm var belki bu yüzden kulağıma tam oturmadı ben memnun değilim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2011
    şık ve zarif

    bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum.Diger kulaklıklar gibi kaba degil.sizi kask takmış birisi gibi gostermiyor.ayrıca kulagınızı terletmiyorda..Mikrofonu da oldukça kaliteli.Almaya deger bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech HS-26 Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech HS-26 Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat