Asus Strix 7.1 BLK ALW UBW AS Kulaklık Yorumları

Asus Strix 7.1 BLK ALW UBW AS Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    piyasadaki en iyi 7.1 gamer kulakligi

    Dun aldim bugun hale kulagimda gercekten muthis bir kulaklik parasi pahali gibi gorunebilir ama alinca sizde goreceksinizki hakkini veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    efsane hemen alin

    arkadaslar indirime girmis 1000 tlye kacirmayin bu urunu csde acayip ses kasarsiniz muziklerde kulaginiza coskuyu verir bence amma malzeme kalitesi eksi yani

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2017
    gerçek 7.1 ,4 mod olması ve kullanışlı kumandası,baykuş görünümlü aydınlatması harika

    Ürün ilk geldiğinde rear,left,side hoparlörleri yarım seste geliyor.kumandadan yükseltmeyi unutmayın yoksa bu ürünün sesi çok az diye düşünebilirsiniz.ama ses yükseltmelerini yapınca ürün mükemmel konuma geliyor.Gerçek 7.1 olması diğer kulaklıklardan ayıran özellik.Ve en önemlisi diğer gerçek 7.1 lerde olmayan spectrum hazır geçişler( ayak dinleme modu,fsp modu,yarış modu vs.) güzel özellik en kullanışlısıda tek tuşla bilgisayarın hoparlörüne geçiş yapılabilmesi.tanıtımlarda ürünü 7.1 ses kartıyla kullanın demiş biri çok saçma.ürün zaten kumandasında dahili ses kartıyla geliyor ve zaten pcye usb ile bağlanıyor.ve kumanda çıkışından rahatlıkla 7+1 setinize çıkış alabiliyorsunuz.Diğer bir konuda 2 modlu aydınlatma,baykuş görüntüsü var ve gece harika duruyor.tek tuşla sessize alınabiliyor.kumandada bulunan gürültü engelleme özelliği ile %90 a varan dış ses engelleme özelliği de tatmin edici.Fiyatı fazla gelebilir ama şunu söylemeliyim daha önce sanal 7.1 kulaklığım vardı,gerçek 7.1 çok farklı gerçekten.Alan pişman olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Dört Yıldız

    Elime neredeyse 20 gün sonra geçti. Ürün güzel beklenildiği gibi. Ses kalitesi ve sesin yüksekliği oldukça iyi hatta genelde 50% ses ile kullanıyorum. Kabloları biraz kısa onun dışında tatmin edici bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    fena değil

    elime ertesi gün ulaştıran hepsiburada ya teşekkürler.ürün güzel ama ses kalitesi fiyatına göre zayıf..built in ses kartı biraz yetersiz geldi bana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2016
    Efsane Bir Ürün

    Gerçekten Çok Güzel Bir Ürün 7.1 Kulaklığı Olsun Çok Güzel . Ama Çok Pahalı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Strix 7.1 BLK ALW UBW AS Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Strix 7.1 BLK ALW UBW AS Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat