Microlab E-5104 Kulaklık Yorumları

Microlab E-5104 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2020
    kulaklık ötesi kulaklık

    5.1 ses sistemi ile film izliyor gibiyim. Başka hangi kulaklığın içinde kulaklık ve mikrofon için çift giriş var. pişman olmadan kullaacağınız bir ürün

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    E-5104 olarak adlandırılan model kulak içinde kullanıma uygun fakat kulağa asılarak kullanılıyor; yani bazı modeller gibi kulağın içine girmiyor. Kulaklık 1.3 metrelik bir kabloya sahip. Dilerseniz kutudan gelen uzatma kablosu ile bu değeri 2 metreye yükseltebilirsiniz. İlginç şekilde ürün standart bir kulaklık gibi görünmesine karşın aynı zamanda kablosunun üzerinde bir mikrofon bulunduruyor ve mikrofonlu kulaklık görevi de görüyor. Ürün normal şartlarda 3.5 mm’lik bağlantısı üzerinden hem stereo ses girişini hem de mono mikrofon çıkışını alabiliyor, ancak tek bir çıkışta bunu sunan cihaz sayısı oldukça az. Uzatma kablosu kullanıldığında ise stereo ses girişi ve mono mikrofon çıkışı iki kabloya ayrılıyor ve bilgisayar bağlantısı gerçekleştiriliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2014
    düşünmeyin

    ürün çok güzel özellikle hoparlöre takarsanız son sese kulaklarınız dayanmaz kulaklıktan ses ayarıda oldukça faydalı microfon seside oldukça tatmin edici tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2008
    Ses

    Üründeki ses dagılı mükemmel sadece bir sorunu var fazla gürültü sevmiyorsanız kesinlikle almamalısınız . Çünkü gereginden fazla ses güzü var ve odak noktası sadece ama sadece beyin (tabi benim gibi rock müzik dinşeyenler kesinlikle kaçırmamalı:) )

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microlab E-5104 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microlab E-5104 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat