Microlab E-200 Kulaklık Yorumları

Microlab E-200 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.03.2021

    Gün içinde yaklaşık 4-5 saat kulaklık kullanıyorum. Daha önce 2 kez Microlab E-160 kullandım, sonra aynısını bulamayınca Microlab E-200 aldım ve bundan da memnun kaldım. En büyük kolaylığı hafif, başa arkadan kulak üstü takılması (bu tarz kulaklık başı sıkmıyor ve ani harekette baştan düşmüyor.), microfonun sökülüp takılması ve ses kalitesinin iyi olması. Herkese öneririm...

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2020

    Gönderilen ürünü beğenmedim. Çünkü istediğim ürün beklentimi karşılamadı. Çok basit kulak üstü bir kulaklıkla karşılaştım. Şehirler arası otobüslerde kullanılan basit bir kulaklık.

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2019
    Yorum yazıyorum en az 15 harf

    Evet beğendim diyorum en az 15 harf

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    Tasarım güzel. Kalite iş görür. Performans standart

    Kulaklık ense tipi olarak oturaklı ve ergonomik sayılır. Takılıp sökülebilen mikrofonu kullanışlılığını arttırmış. Ses kalitesi standart ve yıllardır tanıdıgım microlab tiz agırlıklı zayıf bas hoparlorler üretmeye devam ediyor. Ses seviye ayarı olması güzel. Görüntü olarak hoş ve kibar bir kulaklık. Eğer pc nizde kulaklık ve mikrofon girişi tek girişse, kulaklık mikrofonunuz çalışmayacaktır.Çünkü kulaklıkta bir adet mikrofon ve bir adet kulaklık çıkışı var. Sesi hala pc mikrofonunuzdan almaya devam edecek. Bugun bu sorunu çözmek için usb girişli kulaklık ve mikrofon girişi sunan bir aparat aldım. Sizinde almanız gerekecek mikrofonu kullanabilmek için. Gündelik kullanım için alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Sade, şık ve uygun fiyat arayanlara ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    güzel

    ürünün ses kalitesi ve malzemesi, mikrofonun ayrı olması güzel. cep telefonunda kullanmak için mikrofon ve kulaklık fişini birleştirip tek fiş yapan parçaya ihtiyaç var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Fena Değil

    İşçiliği çok iyi değil. Mikrofonun sonradan takılıp çıkarılabilmesi kullanışlı. Ses kalitesi aman aman değil. Ama iş görüyor. Enseden geçme aparatı baya kısa ama ideal. Diğer enseden kulaklıklara göre baya kompakt. Katlanabilmesi güzel ama ucundaki pembe mikrofon jakıyla dışarıda kullanmak komik olabilir. İndirimsiz fiyatı ürünün ederinin çok üstünde. Bu fiyata fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    gayet iyi

    bu fiyat bu kalite gayet iyi. daha once baya kulaklık denedim. yorumuma güvenebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2015
    Acayip iyi

    Yeni elime geçti hemen denedim kulaklık performansı çok iyi. Bunda kalırım artık üç dört seferdir kulaklık alıp iade ediyorum sesini beğenmeyip

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2014
    Yüksek ses kalitesi..

    Ses kalitesi oldukça temiz ve net. Mikrofonu jak girişli olduğu için ayrı bir kolaylık ve kullanım alanında çeşitlilik katıyor.. Kullanılan plastik malzeme kalitesi 1. sınıf değil ama yinede dikkatli kullanılacak olursa oldukça uzun süre idare eder.. Fiyat - Performans olarak 10 üzerinden 8-9 numara rahatlıkla alır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2014
    Microlab çok yaşa

    Çok şahane bir ses netliği var ayrı bir aparat olarak kibar bir mikrofonu mevcut. Microlab kalitesini uygun fiyata yaşamanızı tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microlab E-200 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microlab E-200 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat