Microsoft LifeChat LX-2000 Kulaklık Yorumları

Microsoft LifeChat LX-2000 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2019
    Teşekkür

    Çok beğendim Gayet başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2016
    Kulaklık

    Tam olarak kullanmaya başlamadım fakat güzel kaliteli bir sorunu olmayan bir ürün gibi duruyor incelemelrime göre.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Microsoft LifeChat LX-2000, ense bandı kullanan tipte bir mikrofonlu kulaklık seti. Ensebandı tipi kulaklıkların çoğu esneyen malzemeden üretilirler ve katlanabilir özelliğe sahip değildir. LifeChat LX-2000 hem esnek hem de katlanabilir özellikte. Bu özellik hafif tasarımlı ürünün taşınabilirliğini kolaylaştırıyor. Ürünün perakende kutusunda Microsoft logolu şık bir taşıma kesesi çıkıyor. Dikey düzlemde hemen hemen 200 derece dönebilen mikrofon kolu, esnek oluşu sayesinde sesi en iyi alabileceği biçimde kolayca konumlandırılabiliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Microsoft LifeChat LX-2000, ense bandı kullanan tipte bir mikrofonlu kulaklık seti. Ensebandı tipi kulaklıkların çoğu esneyen malzemeden üretilirler ve katlanabilir özelliğe sahip değildir. LifeChat LX-2000 hem esnek hem de katlanabilir özellikte. Bu özellik hafif tasarımlı ürünün taşınabilirliğini kolaylaştırıyor.

    Ürünün perakende kutusunda Microsoft logolu şık bir taşıma kesesi çıkıyor. Dikey düzlemde hemen hemen 200 derece dönebilen mikrofon kolu, esnek oluşu sayesinde sesi en iyi alabileceği biçimde kolayca konumlandırılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2013
    kaliteli bir ürün

    üründen bende kullanıyorum gerçekten kaliteli bir ürün. ayrıca kutu içeriğinden microsoft taşıma kılıfı çıkıyor. tavsiye ediyorum. mikrofon kapama ve ses ayarıda kablo üzerinden rahatça yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2009
    Microsoft kaliteli yapmis

    Kulaklik guzel yapilmis ses ve bas olaylarini cok iyi aliyorsunuz ayrica katlanabilir yapisi boyutunu kucultuyor kulakliklarda uzun surelik kullaniminda bir miktar kulak utune oturdugu icin o bolgeyi biraz yoruyor o kadar da olmak zorunda

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2008
    Mobilite Bir Kalite!

    uzun zamandır ben notebook kullandığım için yanımda hem ses iyi verecek hemde taşına bilecek bir kulaklık arıyordum. sonunda microsoft kalitesi ile bu kulaklığı aldım. içinde ayrıca bir hoş taşıma kabı çıkıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft LifeChat LX-2000 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft LifeChat LX-2000 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat