Microsoft LifeChat LX-3000 Kulaklık Yorumları

Microsoft LifeChat LX-3000 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.01.2022
    Mikrofon ve ses kalitesi yüksek

    Ben bu ürünü Temmuz 2021'da 191 liraya aldım. 6 ay sonra 520 lira. Uzun süreli kullanımda kulakları bir miktar acıtıyor. Suni deri kaplı sünger bir nebze sert ancak ses yalıtımı güzel. 6 aylık kullanım sonrası kabloda bir temassızlık yaşamadım. Kablo üzerinde ses açma-kısma ve mute tuşları olması da iyi. Kablosunun USB-A ucu olduğunu akılda tutmanızda fayda var.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.10.2021
    Marka beklentisini karşılamadı

    Kulaklıktan 2 tane aldık. Ses, mikrofon, kulaklık pedi, genel ergonomi vs. bunlardan memnun kaldık ama 1 yıl içerisinde iki kulaklığın da kablolarından kaynaklı sorun yaşadık (ben ve iş arkadaşım). Önce mikrofon, sonra ses fonksiyonları çalışmaz hale geldi.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.09.2021
    Ofiste kullanım için çok güzel...

    Kulaklığı indirimde satın aldım. Fiyatına göre çok uygun. Ofiste kullanıyoruz. Katıldığım online toplantılarda sesi iletmesi çok net. Ayrıca gürültü engelleyici olduğu için arka sesleri tutuyor. Gürültülü bir ortamda bile kullanması çok konforlu.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2020
    2 defa alıyorum.

    Bu kulaklığı 2.defa alıyorum çünkü fiyat performans açısından benim için en ideali gibi geliyor. Hem toplantılarımda mikrofon kalitesinin diğer kulaklıklara göre iyi olmasıda seçim sebeplerimden bir diğeri. Onun dışında eğitim seti hazırlayan biriyim ve senelerce eğitim setlerini bu kulaklığım mikrofonu ile hazırladım. Tek sıkıntı yaşadığım tarafı uzun süre takılı kalınca terletiyor ve kulağı rahatsız ediyor. Sadece toplantı ve eğitim seti çekimi esnasında takıyorum onun dışında çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Microsoft ürünleri gerçekten kaliteli.Alırken mouse cancelling olduğunu bilmiyordum Güzel bir sürpriz oldu.Mikrofonu için almıştım.Gayet güzel bir ses iletiyor karşıya.yurtdisinda 25 30 dolar olduğunu öğrenince şok oldum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kulakları fazla isitiyo yazın sıkıntı olabilir sesler fena değil mikrofon iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Mikrofon kalitesi mükemmel.ses karşıya çok net gidiyor. Ses güzel geliyor ama çok yüksek tonda değil. Bangır bangır değil yani. Ben mikrofon için almıştım.

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2019
    KALİTELİSİYLE FARKLI

    Ürün çok güzel, tek kelimeyle süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2018
    Beş Yıldız

    Sesi çok iyi iletiyor. Microsoft kalitesi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2017
    Dört Yıldız

    Kulaklığı taktıktan sonra dışarıdan seslerin duyuluyor olması kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2017
    net ses

    ürünü 8 yıldır kullandım. Düşmelerden dolayı sol kulaklık hasar gördü. Zamanla kulaklığın kafa bandına takılan yerleri kırıldı, japonla yapıştırdım. Zamanla kablosu da zarar gördü. Ses kalitesi olarak tatminkar net bir sesi var. Tavsiye ederim ama küçük çocuğunuz varsa dikkat edin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Süper bence

    Yala yok Microsoft'un aldığım tüm ürünleri güzel çıktı. Mouse'dur, klavye'dir, ve bu kulaklık. Bas kalitesi gerçekten güzel ayrıca ses kaydı da gerçekten iyi. Direk tak çalıştır hemen driverı tanımlayıp dinlemeye başlayabilirisniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2017
    harika

    Microsoft tan daha önce de mause almıştım. çok memnundum.. bu üründe hiç yorum olmamasına rağmen sipariş ettim. 3 günde geldi. kesinlikle alınabilir. ürün çok kaliteli. marka tartışmasız. usb girişi ile kendi yüklemesini anında yaptı. hiç bir ses butonuyla oynamak durumunda kalmadım. tak dinle tak konuş.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Microsoft alt segment kullanıcıları için basit bir kulaklık yapmış. Kendi ürettiği programlarla uyumlu çalışabilen bu ürün, kulak sağlığını düşünenler için önemli.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Windows Live Messenger kullanıcısıysanız ve bu yazılımın tüm özelliklerini destekleyen bir mikrofonlu kulaklık seti arıyorsanız Microsoft LifeChat LX-3000 alışveriş listenizin kesinlikle başında yer almalı. USB arabirimli üründe Windows Live arama tuşu bulunuyor. Kulak kapsüllerinde imitasyon deri kaplı sünger yastıklar kullanılmış. Üründe ne pasif nede aktif gürültü engelleme teknolojisine yer verilmediği halde kapsül yastıkları önemli ölçüde gürültü kesebiliyor. Hat üstü kontrol ünitesinin panelinde iki tuşlu ses seviye denetim ve mikrofon kesici tuşları bulunuyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Windows Live Messenger kullanıcısıysanız ve bu yazılımın tüm özelliklerini destekleyen bir mikrofonlu kulaklık seti arıyorsanız Microsoft LifeChat LX-3000 alışveriş listenizin kesinlikle başında yer almalı. USB arabirimli üründe Windows Live arama tuşu bulunuyor. Kulak kapsüllerinde imitasyon deri kaplı sünger yastıklar kullanılmış.

    Üründe ne pasif nede aktif gürültü engelleme teknolojisine yer verilmediği halde kapsül yastıkları önemli ölçüde gürültü kesebiliyor. Hat üstü kontrol ünitesinin panelinde iki tuşlu ses seviye denetim ve mikrofon kesici tuşları bulunuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft LifeChat LX-3000 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft LifeChat LX-3000 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat