LG V20 64 GB 5.7 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah Yorumları

LG V20 64 GB 5.7 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    lg türkiye garantili + hızlı teslimat+ fiyat rakipsiz

    siparişi verirken Lg türkiye garanti ifadesi yoktu.ürün özelliklerinde küçük bir ifadeyle belirtilmişti.emin olamadığım için müşteri hizmetlerine sordum ve doğruladım.telefon 1 gün sonra ulaştı.kapalı kutu yanında belirtilen akaesuarları var.lg türkiye den garanti stickeri var.ayrıca fiyat çok iyi.Hepsiburada.com dan yaptığım diğer alışverişler gibi sorunsuz.telefon zaten fiyat performansta iyi bir telefon.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Isınma problemi var ve kulaklık eksik

    Gelen telefon kutusunun içinden kulaklik çikmadi ayrica telefonda isinma problemi var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper telefon

    İnternette bu telefon için çok şikayet var. Ama şukadarını söyliyeyim telefon canavar . İlk başlarda takılıyodu anlam verememiştim v10o güncellemesini yaptım ve canavara döndü telefon. Pili fena değil ama yedek batarya zaten çoğu telefonda şart. Bu arada LG Türkiye Garantisi altında bir sıkıntı olursa zaten iyi servisi var. Bence LG G6 alacağınıza bu telefonu almak en doğrusu. Zaten Türkiye de LG G6 32 gb V20 ise 64 gb yani kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hayalet ekran takıntınız varsa lg v20 de var.

    geçen sene aldım. hayalet ekran malesef benim telefonumda da oldu. bana göre sağlam telefon kaç kere yere düşürdüm telefonda kılıf olmamasına rağmen ekranı çatlamadı. alışveriş esnasında satıcıyla herhangi sorun yaşamadım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.03.2020

    şuanda orta segment diye satılan telefonlardan daha iyi çünkü bu fiyata böyle bir telefon bulamazsınız normalde bu telefon Samsunga ait olsa bu özellikler ile fiyat daha yukarıda olurdu bilmenizi isterim LG markası ve sony vs gibi bittikleri için fiyatı ve fiyatları uygun söyleyeyim ama Samsungdan da güzel LG bir kullanmaya başlayın anlarsınız paranız varsa bunun üstü LG V3O Plus tavsiyem LG G8 zaten Galaxsy S10 serisi Samsungla yarışan bir telefon bilmenizi isterim araştırın zaten yeterli olur size araştırmadan fiyat karşılaştırmadan birşey almayın tabiki görüntüsüde önemli daha ne yazayım yazsam buraya sığmaz bu kadar yeterlidir

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2019
    Alın pişman olmazsınız

    Aynı fiyata aynı segmentte telefon bulabileceğinizi sanmam LG pişmanlıktır sözüne katılmıyom g4te kronik sıkıntıları oşmuş olabilir fakat v20 gayet füzel sıkıntısız bir telefon ve tam bir multimedya deposu bir buçuk yıldır kullanıyom boş konuşmuyorum ve bu telefonun hala alınabileceğini düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2018
    1.5 Senelik tecrübe

    telefonu 1.5 senedir kullanıyorum yaklasık 2,3 ay sonra ghostscreen sorunu çıkmaya başlıyor ve ne denerseniz deneyin bir çözümü yok en azından ben yapamadım ama fazla takılacak bir şey değil, en azından ben takmadım. Onun dışında depolama dolmaya yakın telefon kasmaya başlıyor depolamayı az tutmanız gerek bataryası öldü 1 sene sonra yeni batarya aldım değişiklik olmadı telefon çok yiyor demekki bir zamandan sonra. Arka kamerasındaki geniş açı özelliği güzel genel çekimleride güzel ama ön kamera için her yönden berbat tanımlamasından başka bir tanımlama kullanamam 2. ekran özelliği işlevsel bir özellik flaş,wifi,bluetooth 1 saniye alıyor açmam. Dizayn olarak güzel şık bir telefon, metal kasa, batarya çıkabiliyor bu özellik nerdeyse hiç bir telefonda kalmadı ama çok iş gören bir özellik. Sesi güzel şiddeti iyi ekolayzır özelliği güzel yanında gelen kulaklık kalitesini hissettiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    LG TEK GECERIM

    TELEFONDAN ANLAYAN BIRISI BU TELEFONA BAKMADAN GECMEZ 3 BIN TLYE DAHÍ BU OZELLIKTE BU KALITEDE TELEFON YOK IPHONE YAPMIS OLSA 7 BIN SAMSUNG YAPMIS OLSA 6 BIN TL OLURSU FIYATI 1 SENEYI GECTI VE BURDAN ALDIM SUPER BI TELEFON EMEGI GECENE TESEKKURLER

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.12.2018

    Arkadaşlar hiç tavsiye etmem 2 yıldır kullanıyorym diğer markalar android 8 sürümünü 1 sene öncesinde almasına rağmen lg hala beklemede, android 9 gelecek lg hala 8 i veremedi

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2018
    ghost screen

    üründe ghost screen yani hayalet ekran problemi var bence almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2018
    10 numara

    2. ekran çok güzel bağimsiz ama gece full parlaklikta isik sizmasi var

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    harika performans

    telefonu alalı 3 ay oldu ve bence fazlasıyla parasını hakediyor. güncelleme yapılması şart . kamera çok güzel herhangi bir takılma yaşamadım. ve şarjı 1 gün gidiyor ama kesinlikle %20 seviyesinde şarj edin çünkü bu özellikteki piller bitmesi beklenmeden şarj edilmeli . 1 saat 15 dk da şarj oluyor. daha önce 3 yıl G3 kullandım memnundum . alışkanlık yaptı diyebilirim lg bende.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2018
    "teşekürler"

    Olumlu yönleri: teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2018
    lg v 20

    urun sorunlu yeni aldım telefonu ısınma problemi var asırı ısınıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2018
    Başarılı tavsiye edilir.

    Ürün yoğun kullanımda şarjı 1 günü çıkarıyor. Hız olarak gayet başarılı. Kamera performansı güzel. Fazlasıyla verilen parayı hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2018
    kamera cok kotu

    bir aydir kullaniyorum.kamera bekledigimden cok cok kötü geldi.fotograf kalitesi cok kötü.kamera disinda diyecek yok guzel ama kamera cok buyuk hayal kirikligi pisman oldugum aldigim icin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    canavarrr

    yok böyle bir cihaz kamerasıyla arayüzüyle çok. başarılı v10 dan bambaşka bir cihaz yapmışlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2018
    Beş Yıldız

    Fiyat/Performans olarak hala en iyi telefon. 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece daha önce kullandığım telefona göre boyutu çok büyük geldi (iphone 6s plus boyutunda ama ona göre çok daha hafif) ama ekranın büyük olması da ayrı bir zevk. Manuel modda çok yüksek sesli ortamlarda video kaydı yaptım konser vs. Ses kaydı olsun görüntü netliği olsun bir harika. Ayrıca çıkarılabilir bataryası olması sayesinde 10 saniyede %0 dan %100 e şarj edebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    F/P

    Alalı 3.5 Ay Oldu... Gerçekten herşeyi ile güzel telefon. Tek kılıfsız kullanmaya gelmiyor kasası metal olduğundan kayıyor elden hemencecik.. Kulaklık yine 10 numara mükemmel ses. Şarjı çok iyi dayanıyor.LG g2 Kullandım 3.5 Sene LG'den çok memlunum..Bundan sonra V serisine devam..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    Kulaklık harika

    Amcam aldı telefonu ama kulaklığın yanında telefon göndermişler gibi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG V20 64 GB 5.7 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG V20 64 GB 5.7 inç 16 MP Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat