Vestel Venüs V3 5580 16 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Vestel Venüs V3 5580 16 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(939 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj iyi gitmiyor

    Artiları... Kamera iyi çekiyor asphalt 8 düşük ayarlarda kasmadan takılmadan oynanıyor uygulama açılış ve geçişlerinde takilma yok kızılötesi var Eksileri... Kamera odaklama yavaş bazen odaklamiyor Surekli isiniyor ve oyun oynarken cok fazla ısınıyor Telefonu aldigima pisman ettiren ise şarjı gerçekten bir gun dayanmiyor gunde iki kere şarj etmelisiniz yeni telefona gore iyi degil. Son olarak telefon genel olarak iyi ama yinede aldigima pişman oldum sarji cok dengesiz bazen yuzde iki birden düşüyor yani telefonu alicaksaniz bunu goz onunde bulundurun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    f/p olarak iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    türkcell uygulamları hariç cok iyi

    silinmio türkcell şeyleri yoksa on numara 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Gayet guzel bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bu fiyata göre normal

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Şarjı çabuk bitiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    FİYATA GÖRE YERLİ ALINILACAK BİR ÜRÜN.TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel

    Fiyat performance acisindan guzel bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefonu denize düşürdüm

    bir ay önce telefonu denize düşürdüm neyse çıkarttım dedim bir daha telefon çalışmaz çünkü tuzlu su, sonra telefonun arka kapağı ve bataryayı çıkarıp tatlı su ile bi güzel yıkadım bi kenera dağınık şekilde koydum bir kaç gün sonra denedim çalışmadı bu arada yeni telefonda aldım çünkü emindim telefonun çalışmayacağından bir ay falan oldu aklıma geldi bataryayı dış şarj cihazı ile şarj ettim telefonu topladım güç tuşuna bastım telefon çalıştı eskisinden hiç bir farkı yok bir aydır kullanıyorum siz düşünün vestel yerli malı yurdun malı ve kaliteli tavsiye ederim ben bu deneyimden sonra başka markalara para vermem

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Satıcı çok iyi. ürün çok güzel ve hızlı. telefonun sesi biraz kalitesiz. onun haricinde çok güzel bir cihaz. Tavsiye ederim. Ayrıca daha ucuzlamış. Kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ÖZELLİKLER SÜPER KAMERA ÇOK İYİ. ŞARJ ÇOK İYİ. HIZ MÜKEMMEL. HEM DE YERLİ. DÜNYA KADAR PARA VERİP TELEFO ALMAYA ANLAM VEREMİYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bundan iyisi kazıklanmaktır

    Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.Bu yaz da, 4.5 G hotspotu (şehir dışında laptopu internete bağlamak için bu telefonu modem olarak kullanıyorum) test etmiş olduk mükemmel.Nokia lumia 3G ile bir kaç kez kopma yaşadığı halde,bu vestel yaklaşık 10 gün tek bikere bile kopma yaşatmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    MÜKEMMEL BİR ELEFON. KAMERASI HIZI ŞARJ SÜRESİ ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ. HEM DE YURDUMUN MALI. HADA NE OLSUN

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sakın ha

    Bozulana kadar sıkıntı yok. Ama bozulursa servis 0. 6 kez yolladım problemi çözemediler

  • HepsiB. aracılığıyla
    TURKIYE nin TELEFONU

    telefonu 8 aydir kullaniyorum oncelikli tercihim yerli olmasi nedeniyleydi. hic sorun yasamadim. gerci profesyonel bi kullanici degilim yani oyun meraklisi ya da isadami degilim. benim akilli telefon gereksinimlerimi cok rahat karsiluyor. sarzi uzun sure gidiyor. ekran kullanimi cok rahat hic donma yasamadim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P Kralı

    Anneme almıştım fakat benim telefon bozulduğu için kullanıyorum. İzlenimlerim; 3 Gb ram yeterli baya bir. 16 GB dahili hafıza az ama 32 Gb sd kartla destekleyebiliyorsunuz. Çok ağır oyunları oynatmıyor ama orta, hafif oyunları rahat bir şekilde akıcı oynayabiliyorum. Bundan önce ki telefonum bundan daha iyiydi fakat ben bunu da çok beğendim normalde çok seçici biriyim ama ne bileyim bu fiyata bu performans dikkatimi çekti bence Vestelin en iyi telefonlarından biri. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şarz süresi hariç mükemmel o da idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    5580 nı bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum bu fiyata bu özellikleriyle alınacak en iyi telefon üstelik yerli malı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Milliyetçi Türkiye ????

    Telefon Fiyatına Göre Çok İyi Arkadaşlar... 3 Gb Ram 16 Mp Kamera ?? 8 çekirdekli 76.6 Ekran-Boy,Gövde Oranı ...ve dahası, En Önemlisi de Yerli Malı Olması Efendiler... eksik yanları hafızası 16 Gb, hafıza kartıyla destek yapmak zorundasınız... *fiyatına ve telefon çıkış tarihine* Öncelikle de Yerli Teknolojik Ürün Olduğu için ideal iyi bir telefon... Tavsiye Ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    vestel cep telefonu

    Telefonu babam için aldım. Daha önce akıllı telefon kullanmadığı için önce çok beğendi sonra çevresinde arkadaşlarının telkini ile bana kötü telefon aldı dedi ... ben bu telefon sana fazlası ile yeter dedim. telefonunu severek kullanıyor. Telefonun eksikleri var ama ben kullanmıyorum nasıl olsa. fiyatında hizli bir artış görüyorum. bin liranın altında seyretmesi telefonun satışlarının devam etmesine vesile olur. Telefonu daha önce android telefon kullanmamış kullanıcılara öneriyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Venüs V3 5580 16 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Venüs V3 5580 16 GB 5.5 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat