Vestel Venus 5000 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Vestel Venus 5000 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(112 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • kullanışlı

    4 günde geldi annem için aldım ekranı gayet büyük çabukta öğrendi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    persembe satin aldim cumartesin gunu geldi. kargo cok iyi paket cok iyi hepsi burada cok iyi ama telefon cok iyi degil. telefona 10 uzerinden 5

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hem ucuz hem yerli hem güzel

    Ben kendim kaç aydır v3 5580 kullanıyorum ve çokta memnunum. Babama da bunu aldım 10 gündür kullanıyor çok şükür bir sıkıntı yok ve gayet memnun.. Tşkler vestel daha iyi başarılar için sonuna kadar destekliyoruz.. ????

  • HepsiB. aracılığıyla
    saglam telefon

    ben vestel venüsü 1 senedir kullanıyorum eşim hedite olarak almıştı çok saglam bi telefon aldıgım ikinci günü ekranı kırıldı kaç sefer düşürmüşümdür hiç bi sıkıntısı yok eşim aldıgı zaman daha pahalıydı bende naçizane fikrimi sunmak istedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre beş yıldız

    Cuma günü sipariş verdim, cumartesi geldi çok hızlı. Teşekkür ederim. Cihaza gelince fiyatına göre harika bir cihaz, sürüm olarak 7.1.2 güncellendi. Bütün uygulamaları açtım, uygulama arasında çok hızlı geçiyor. Ne donma nede kasma var. Bu telefon samsung da olsa inanın 1000 1500 arası satar. Ben gayet memnunum teşekkür ediyorum hepsi burada ailesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün İyi

    Ürün güzel ve estetik, cihaz elime ulaşınca andorid 7 sürümüne güncellendi. Gayet güzel kullanıyorum. Vestel ile alakalı olarak tek sıkıntısı cihazda ki dahili müzik dosyalarını bazen çalmıyor, kapatıp açmak gerekiyor. Spotify, youtube gibi kanallardan müzik dinleyebiliyorsunuz. Sesi de diğer yorumlarda söylenildiği gibi hafif az ama çok kısık değil. Vestel başarılı bir ürün çıkartmış ama keşke müşteri hizmetlerinde de aynı başarıyı gösterse. Öneririm arkadaşlar.


  • Ciddi sorunlar söz konusu

    Yorumlara bakıyorum bir problem yok. Elime geçen telefon ise sanki bana özel olarak bir kamera şakası yapılmış gibi sayısız berbat sorunlara sahip. Servise ikinci kez başvurup ya tamamen tamir ettirebileceğim ya da çöpe atacağım çünkü tahammül edilebilir bir halde değil. (donma, takılma, uygulamayı kullanırken restart, kendi kendine restart atınca telefonun power tuşunun özelliklerini ve sim kart hücresel ağ vs. kullanamama, konuşurken çağrıyı sonlandırma ahizesinin işlevsiz hale gelmesi)

  • Ürün fiyatına göre gayet iyi çok bir şey beklemeyin fakat orta yaşların kullanabileceği iyi bir telefon


  • vestel 5000

    bu telefon bence bu fiyattan daha yüksegini hakeediyor kesinlikle öneririm 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok ve gayet hızlı oyunları bile sorunsuz oynuyorum. 16 gb hafıza gayet yeterli oluyor. hemde yerli ürün yani benim açımdan yerli ürün 1-0 önde geliyor zaten ben herkese öneririm ben aldım herhangi bir sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterli bir cihaz

    şarjının çabuk bitmesi dışında sıkıntısı yok fiyat performans yüksek seviyede.Gündelik işler mail haberler haberleşme sosyal medya vs. kullanımı için ideal ben 2.tel olarak kullanıyorum boyutlarıda hayet iyi.Bu arada şaşırtıcı şekilde android 7.1.2 güncellemesini aldı cihaz bilginiz olsun.Firma açıklama yapmamış ama ben başarılı şekilde sürüm yükselttim.Yanında bir powerbank veya benim gibi 2.tel veya fazla kurcalamayan biri iseniz vestel venüs 5000 2gb fazlası ile işinizi görecektir.


  • hediye aldım fiyatını karşılıyor teşekkürler

    evet hediye aldım fiyatını karşılıyor teşekkürler


  • Dört Yıldız

    Fiyat performans açısından alınabilecek en uygun telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    vestel Venüs 5000

    memnun kaldık, herhangi bir arıza ile karşılaşmadık, android güncellemesini de aldı, google hesapları ile olan bağlantıyı kolayca yaptık. Telefon hafızası fazla değil, telefonu fazla doldurmamak gerek. sade bir kullanım için ideal. popüler uygulamaları rahatça kullanabilirsiniz. arka kapağı plastik malzemeden ama çok önemli bir sorun yaratmıyor. Kılıf bulmak kolay oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hizmet kaliteli,ürün sorunsuz ve fiyatına göre çok iyi.Hem hepsiburada.com hem de vestel sorularıma anında yanıt verdi.


  • fiyatı cok iyi

    bu fiyatlarda telefon arıyorum dokunmatik akıllı telefon olarak ikinci telefon olarak almayı düşünüyorum zaten bence işimi görür diye düşünüyorum hep bu fiyat 16 gb dahili hafızada cok iyi hafıza kartıda takılıyormuş bir iki güne almayı düşünüyorum bu fiyatlarda zaten fazla bi seçenek olmuyor.


  • güzel

    gayet kendi çapında hızlı ben arama yapmada konuşma da kullanıcam sosyal ağa olarak 5 uygulama yükledim yeter diyerek fazla yükleme yapilmadan gayet kendi çapinda akıcı kullaniyorum kullanilirda fazla pil de aşiri kullanilmazsa 1 günü rahat çikariyor fiziksel kasa yapisi gayet kullanışlı orta kasa yapisi bu fiyata değer bence alınır

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    fiyatına göre gayet başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p başarılı

    Bir önceki telefonumda vesteldi ,fiyatının karşılığını veren bir telefon.


  • Fiyatına göre iyi

    Ürün fiyatına göre gayet güzeldi fakat satıcı ürünün faturası göndermemiş ☺️

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    fiyatına göre gayet güzel bir cihaz zamanından önce geld teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Venus 5000 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Venus 5000 16 GB 5.0 İnç 8 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat