Asus Zenfone 3 Max ZC520TL 32 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Asus Zenfone 3 Max ZC520TL 32 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2018
    şarjı süper

    gayet kullanışlı tlfon bir yıldır kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım bu fiyata alınabilecek en iyi telefon AFYON DAN YUSUF KARATEPE

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2018
    2 yıl Asus Türkiye garantili

    Şarjı gayet başarılı. Ürünün içinden garanti belgesi çıkmadı fakat gerek yok. Asıl olan Asus firmasında kayıtlı olması. Ürün elime ulaştıktan sonra Asus resmi sitesine girip, oradan online destek ile seri numarasını sorgulattım. 2 yıl garantili dediler. Fiyat ve sağlamlık olarak güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    Eski ama iyi

    Geçen sene anneme almıştım. Defalarca düşürdüğü halde 1 yıldır canavar gibi alet. Pil süresi çok iyi. Biraz yavaş ama çıldırtacak kadar değil. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2018
    Bir Yıldız

    Hepsiburadadan defalarca ürün aldım hiçbir problem yaşamadım ama max 3 asusa yakışmamış sağlamlık sıfır camekanda saklamak isterseniz alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    Normal

    Yorumlara bakarak aldım fakat 1 haftalık kullanım sonunda; -Bataryada beklentiniz çok yüksek olmasın, aktif kullanarak ve birazda oyun oynayarak 1 gün dayanabiliyor, -İlk ısınmayı şarjda oyun oynarken yaptı,şimdi oyun ekranı açıkken hafifde olsa ısınma hissediyorum, -Ekran koruyucu cam alırken dikkat edin kenar kavisler açık kalıyor (3D ve üzeri alın) Diğer herşey güzel; -Hem ön hemde selfi kamerası gece ve gündüz tatmin edici güzellikte resim çekiyor, -Parmak izi okuyucusu hızlı, -İşlemci hızlı, donma kasma vs. yok, -Metalik kasa ve 5.5 ekran tasarım güzel ele tam oturuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    Asus gerçekten güzel telefon yapmış

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gayet güzel bi telefon. 7.1.1 güncellemesini aldı telefon. Parmak izi okuyucu gayet stabil ve hızlı okuyor. Asus arayüzü ve zen motion özellikleri güzel. Telefonda ekrana çift tıklayarak açma ve kapama özelliği de mevcut. Kamerasını da beğendim. Odaklama hızı gayet iyi, otomatik değil de Manuel modda cekebilirseniz cok daha guzel resimler elde edebilirsiniz. Telefonun şuan için gözüme çarpan herhangi bir sıkıntısı yok, almak isteyen ama tereddütte kalan arkadaşlara öneririm. Cam ve kılıf biraz zor bulunuyor ama çok da problem değil doğrusu, küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz istediğiniz kılıfı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    on numara beş yıldız

    zenfone 2 laserden memnun olduğum için aldım. camera pil performansı ve kullanım olarak çok güzel. asus arayüzü çok seviyorum daha fazla kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    zc553kl

    Abi böyle bir telefon yok yaa. Ürün 3 gün içinde ulaştı. Çok güzel ve harika bir telefon. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Beş Yıldız

    ürün güzel, kargo çook hızlı. ancak telefonda Türkiye garantisi olduğu halde. telefonunun ilk açılışında 1 ay içinde kaydettirin diye mesaj verdi bu durumu anlamadım. bunun haricinde şarj süresi ve kullanımı güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    Beş Yıldız

    15 gündür kullanıyorum. gayet güzel şarjı 2 gün gidiyor.hız iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    bir haftalık kullanım sonucu

    urun gayet güzel kullanım olarak android 7 güncellemesi geldi zenmotion özellikleri gayet güzel kamerası gece çekimleri hariç gayet başarılı telefonu aktif olarak kullanıyorum genelde kablosuz ve mobil veri devamlı açık olarak 2 gün rahat götürüp günü tamamlıyor. tek sıkıntısı piyasada ekrana tam uyumlu ekran koruyucu ve kılıf bulunmuyor alacak arkadaşlar bunları göz önünde bulundursunlar telefon olarak gayet basarili.. hızlı kargo için hepsi burada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    Beş Yıldız

    Satıca tarafından kargolama hızlı ve gayet iyi, cihaz özellikleri bakımından sınıfına göre tatmin edici ve kullanışlı, kurulum esnasında yeni versiyon güncellemesini yapıyor, parmak izi okuyucusu kullanışlı, kısaca güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    Beş Yıldız

    5-6 gündür kullanıyorum. Hızı gayet iyi ara yüzleri keyifli. dış görünüşü çok güzel. Ancak o meşhur pil ömrünü henüz anlayamadım. biraz yoğun kullanımda 1 günü zor görüyor. parmak izi okuyucusu gayet iyi çalışıyor. kamerayı devreye almaya ve fotoğraf çekmeye de yarıyor. Tavsiye ederim. Güzel telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2017
    Çok iyi

    Telefonu oğluma aldım çok memnun olduğunu söyledi Teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    Dört Yıldız

    İlk defa asus kullanıyorum. Şarj konusunda Iphone 5s den sonra hiç şarjı bitmiyormuş gibi geldi. Normal kullanımda 2 buçuk gün gidiyor. Kamera görüntüsü gayet iyi. Bana göre tek eksikliği telefonu kılıf olmadan kullanamazsınız. Her an elinizden kayıp düşecekmiş gibi hissettiriyor. Şeffaf bir kılıfla olayı tatlıya bağladık. Çift hatlı olması ve hiç takılmadan çalışması iyi. Çift hatlı kullanımda 2 numaraya ait whatsap kullanılmıyor. 1 hat seçim yapıp o hattı kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Harika

    Öncelikle hızlı kargo ve orijinal ürün olması önemli. Annem için aldık. Bence 2000 liralık diğer cihazlardan geri kalır yanı yok hatta daha iyi. İPhone 6s kullanıcısı olarak Asus’un bin modelini çok beğendim. Samsunga beş basar

  • Teknosa aracılığıyla, 01.11.2017

    Güzel bir tf.şarzıda avantajı, orta seviye hitap edece düzeyde.Oyun oynamayacaklar için idel.Gündelik işlerde gayet güzel.Tavsiye edilir.İnternet için ve görüşme yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    asus zenfone 3 max

    daha önce zenfone 2 kullanıyordum.çokta memnundum.zenfone 3 max ondan çok daha iyi sarzi rahat 1.5-2 gün gidiyor.asus bu sefer çok daha iyisini yapmış.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    Güzel ve kullanışlı bir ürün.

    Asus akıllı telefonu ilk defa tercih ettim. Gayet kaliteli ve kullanışlı bir ürün. Pil kullanım süresi mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    çok iyi

    ürün çok iyi ve kullanışlı. en son android 7.1.1. güncellemesi alıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Zenfone 3 Max ZC520TL 32 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Zenfone 3 Max ZC520TL 32 GB 5.2 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat