Nokia 216 16 MB 2.4 İnç 0.3 MP Cep Telefonu Siyah Yorumları

Nokia 216 16 MB 2.4 İnç 0.3 MP Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(354 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fayda/Maliyet !

    En uygun fiyata bulabileceğiniz sitelerden birisi. Bu tarz bir telefon için bence fiyat çok iyi piyasa böyle. Anneme aldım. Önceki daha uygun bütçeli telefonunun bataryası sorun çıkarmıştı. Bende bu sefer riske girmek istemediğimden bu parayı ödedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi fiyat iyi performans

    Çift hatlı telefon arayanlar macera aramasın. Kaliteli ürün iyi satıcı, Hepsiburada ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇİFT HATLI

    beklediğim gibi güzel bir ürün.Çift hatlı olması benm için mükemmel oldu.önde kamerasıda var

  • Trendyol aracılığıyla, 17.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kullanılmış 2. el ve hasarlı cıktı

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2022
    Sesi az geliyor ama

    Ürün orta kalite, babam için aldık illa tuşlu istiyor, alışamıyor dokunmatiklere. Cihazda sorun yok ancak karşı tarafın sesi kulağa çok kuvvetli gelmiyor, malum yaşlı insanların da kulağı az işitiyor. Çoğu zaman iletişim kuramıyoruz telefonda.

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2022
    Hüsran

    Ürün ımeı sorguladığımda 210.4 Asha diye bir model çıkıyor.. Oysa ben 216 ye almıştım... Resimdekiyle alakası yok.. Ama iade etmeyeceğim.. İşimi görür..

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2022

    YAŞÇA BÜYÜK AKILLI TELEFON KULLANAMAYANLAR İÇİM İDEAL SESİ YÜKSEK BİR TELEFON SORUNSUZ ÇALIŞIYOR SADECE MENÜDE BİRAZ KARMAŞIKLIK VAR O DA SADECE ARAMA YAPANLAR İÇİN ÇOK PROBLEM OLMAZ

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2022
    Kullanışlı ürün

    Ürünü babam için aldım, şimdilik sorun yok, sadece şarj cihazı orjinal (Nokıa) değildi, whatsapp üzerinden görüştüğüm yetkili; kendi şarj cihazlarının problem çıkarttığını ve bu yüzden farklı cihaz kullandıklarını söyledi. Orjinal cihazı daha küçük yapıda olduğundan hem amperi az geliyormuş,hem de hemen dolduramıyormuş. Bu sebepten dolayı şarj cihazını yenilemişler, umarım ilerde (orjinal şarj cihazı kullanılmadığından)sorun çıkmaz. Uzun süreli şarj isteyenlere uygun bir telefon.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2022

    Merhaba, Telefonla görüşme yaptığında karşı taraftan ses çok kısık gelmektedir. Telefonda görüşme yaparken hışırtı yapmaktadır.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonun ahizesi yok desem yeri var telefonla konuşurken ne sesim karşıya gidiyor ne de karşı tarafın sesi geliyor hiç beğenmediğim bir ürün oldu kınıyorum bu yüzden 1 verdim sıfır olsa sıfır verirdim

  • Trendyol aracılığıyla, 25.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    güzel bı ürün bizi baya idare etti :)

  • Trendyol aracılığıyla, 20.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaslar ürün çakma çin malı telefona logo yapilmis kutuda jelatin yok birsey yok çakma telefon çok dandik tavsiye etmem ses seviyesi düşük menüde ki çoğu şey ingilizce. Bu fiyata alınmaz paranıza yazık etmeyin. İyi yorumlara aldanıp almayın benim gibi.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Babam için aldım gayet güzel düzgün şekilde çalışıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Askerde kullanmak için efsane telefon

  • Trendyol aracılığıyla, 08.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Yelefon 3 ay kullandıktan sonra daha çalışmadı , imei başka cihazlara kopyalandığı tesbşt olmuş yazıyor. Nasıl çözelim bu sorunu ? Şikayetçi olacağım

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ürünü 2. El yolladı dedem için almıştım , hiç birimiz parayı kolay kazanmıyoruz hakkımı helal etmiyorum kesinlikle , memlekete gidince gördüm 2. El olduğunu çok üzüldüm iadeye gönderdim kabul edilmedi ses gelmiyor telefondan.Hadi 2. El telefon gönderiyorsunuz bari çalışsın değil mi yazık günah değil mi ben uzaktaki dedem için almıştım param çöpe gitti.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    eski Nokia kalitesi kesinlikle yok ve şarjı gitmiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 29.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Telefon güzel ama tuşları çok sert, dış kabı tamamen plastik. bataryası şişti ve iade talebi veya çözüm oluşturan olmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tam bir rezalet ürün. Sıfır kalite süper pahalı.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2021
    ses kötü

    bu tarz telefonları ne için alırız akıllı telefon kullanmasını bilmeyen yaşlı anne baba yada dedemiz için normal şartlarda karşı tarafın sesini hiç alamıyoruz kaldı ki kalabalık ortamlarda nasıl karşı tarafın sesini duyalım hemen iade ettim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 216 16 MB 2.4 İnç 0.3 MP Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 216 16 MB 2.4 İnç 0.3 MP Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat