Asus GL552VL-DM023T Laptop-Notebook Yorumları

Asus GL552VL-DM023T Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    değerlendirme

    tam anlamıyla oyuncu notebook. hele ki gl552vl modeli gibi performansı üst düzey ve şık görünümü ile tercih edilmesi gereken bir başka özelliği. Asusvgl552vl, ROG ailesine mensup bu aileden kötü br ürün çıkması imkansız :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Beş Yıldız

    Ben Kasım ayının sonundaki özel indirimli cuma günü aldım. Daha önce de Asus M 51 serisi dizüstü kullanıyordum. O cihaz 7 yıl hiç arıza vermediği için bu cihazı Asus olarak seçtim. Gerçekten son derece kaliteli bir cihaz. Asus'un N serisi ile kıyaslandığında fiyatı biraz yüksek. Ama aradaki fark ekran kartı ve ekrandan kaynaklı değer mi sorusuna cevabım bence değer. Ayrıca cihazın başına geçtiğinizde güzel görüntüsü ve ışıklandırması ile albenisi olan bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    Beş Yıldız

    Ürünün SSD li olması mükemmel, ekran kartı ve soğutma sistemi zaten anlatılmaz, bir türlü alamadım... Çok ciddi araştırdım Asus da karar kılacağım gibi görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2016
    r.o.g

    mükemmel bir tasarım ve performans

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus GL552VL-DM023T Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus GL552VL-DM023T Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat