Lenovo IdeaPad 510 80SR0082TX Laptop-Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad 510 80SR0082TX Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.11.2018

    Lenovo tavsiye etmem yetkili servis ilgisiz müşteri temsilcisi ilgilenmiyor arıza yaparsa yandın muhatap yok

  • Media Markt aracılığıyla, 23.08.2017
    Multimedya bilgisayarı

    Bilgisayarı 3-4 gündür kullanıyorum. Avantajları: Ekran ince ve kaliteli, klavye hassas ve ışıklı, touchpad normal, menteşesi güzel, ses kalitesi çok iyi, kasası sağlam Dezavantajları: Oyun oynarken ısınıyor, şarjdayken boşta dahi ısınıyor. (önceki yoruma katılmıyorum ısınma problemi var) Düşüncem: Oyun amaçlı kullanıyorsanız önermem ancak multimedya olarak kullanacaksanız alabilirsiniz.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.08.2017
    Mükemmel

    Kargo çok hızlıydı ve cihaz mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2017
    Ürün gerçekten Başarılı

    ürünü beğemdim başarılı gerçekten kullanışlı ve mükemmel i7 olarak iyi uygun fiyatlı ve başarılı ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Tavsiye Ederim

    Ürün gayet başarılı yaklaşık 4 ay önce aldım tabi o zamanlar fiyatıda daha ucuzdu aldıktan sonra ssd taktım gayette kolay takılması bilgisayarın altında direk hdd çıkarıp ssd takılacak yeri var ve gayet memnunum tek sıkıntı full hd oyunlarda biraz kasmakta nedenide ekran kartının çok üst seviye olmaması(çok üst seviye ekran kartı modelleri çok pahalı) oyunu full hd olmayacak şekilde ayarlayıncada hiç bir şekilde kasma vb.. görmedim. Bide birkaç yorumda da gördüm prize takılı değilken performansı çok düşüyor bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    Şarj performansı düşük

    Ürünü yaklaşık olarak 3 aydır kullanmaktayım. Bilgisayarın performansından memnunum panel olarak kasa olarak sağlam oyunlardaki performansı güzel orta seviyelerde rahatlıkla oynanmaktatır. Eksi yönü ise ekranın full hd olduğu için şarjı biraz fazla harcıyor maksimum 3 saat. Oyunlarda şarja takılı olmadan hafif kasmalar oluyor bunun sebebi ekran kartı değil pilin gücünün ekran kartına yetmemesidir. Full hd bir ekran için bence gayet normal. Kullanmaktayım ve memnunum fiyatına göre ideal alınabilecek bir bilgisayar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2017
    Şarj hariç harika

    Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum öncelikle kargo hızlı bir şekilde 2 gün içerisinde kapıma ulaştı . Performansa gelirsek günlük işlerde gayet hızlı oyunlarda ise orta üstü bir performans sağlıyor . Eksi yönü ne derseniz şuanlık sadece sarj yetersizliği diyebilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.02.2017
    iyi

    Fiyat performans ürünü. Fiyatına kıyasla gayet iyi özelliklere sahip. Hem oyun hem iş için kullanabileceğiniz bir ürün. Windows 10 ücretsiz olarak kurulu geliyor. Tasarımı da iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 03.02.2017
    Disk %100

    Windows 10 un yeni sorunu %100 disk kullanimi alirken dusunerek alin

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2017
    üründe mağazada çok hızlı

    öğleden sonra verdiğim sipariş, 24 saat dolmadan elime ulaştı.. ürün çok ince ve zarif.. windows kurulumu için boot a özel nova tuşu diye birşey var yanında benim gibi bi saat f2 - f12 tuşlarını deneyip uğraşmayın :) ürüne windows 10 yükledim driverlerı otomatik buldu şu an sorunsuz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Oyun ve normal kullanim için ideal

    ürünü 3 aydır kullanıyorum gerek hızı gerek stabil çalışması yönünden gayet memnunum. taşıması kolay şarj cihazı küçük boyutta.kasa kalitesi ise orta seviyenin biraz daha üzerinde klavyeside gayet kullanışlı. ben ürünü her işte kullanabilmek için aldım gayette iyi iş görüyor oyunları ise stabil çalıştırıyor ama sadece oyun odaklı bir bilgisayar değil ama oyunları akıcı bir şekilde oynatıyor. ürün ses konusunda kendini aşmış audio harman lisanslı hoparlörler gayet berrak bir ses veriyor. cihaz gayet sessiz çalışıyor ısınma konusunda hiç bir problem yok.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2016
    teşekürler

    urun çok güzel eksiği yok her şeyi tam ve hızlı kargo teşekkür ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.12.2016
    ideaped 510

    çok şık tasarıma sahip, yeterli incelikte ve hafiflikte bir cihaz. özellik olarak ram ve ekran kartı gayet yeterli. yani bu ram ve ekran kartı size performans hissini veriyor. iş için , çizim yapmak ve birşeyler tasarlamak için gayet yeterli bir performans sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    ??????

    Siparişi ilk verdiğim zaman sağlam ve doğru gelip gelmeyeceği konusunda şüpheliydim. Ama ürünü öyle sarıp sarmalamislar ki 10 dakika boyunca ambalaji ve bantları çıkarmaya çalıştim Urune gelince tam bir canavar. Tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Teşekkürler

    Her konuda iyi ürün güvenilir satıcı. Şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2016
    Güzel Makine

    ürünü sipariş verdikten sonraki gün elime ulaştı. ürün gerçekten kaliteli alacakların pişman olmayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2016
    Dört Yıldız

    ürün ban kısa zamanda ulaştı. ürünün paketlemesinde ve cihazda herhangi bir sorun görmedim. sağlam bir şekilde teslim aldım. satıcı firmaya teşekkür ederim. bu hassasiyetlerinin devamını dilerim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Fiyat performans olarak en mantıklı bilgisayar

    Bilgisayar daha yeni elime ulaştış freedos olduğu için açamadım tabi ama kutu sağlam ve orjinal bi şekilde içinde garanti belgesi faturası falan tam geldi. Ağırlığı ideal ve siyah renk geliyor. Birde klavye alttan aydınlatmalı bu cok hoşuma gitti.Alacak arkadaşlara yada niyeti olanlara hic düsünmeden bu fiyatı kacırmadan almalarını tavsiye ederim. Sürümü kurduktan sonrada kullanmış olara görüşlerimi belirticem

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Süper

    Güzel ürün beyenerek aldım hızlı kargo iletişim zahmetine girmedim al gülüm ver gülüm oldu teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Gayet İyi..

    Ekran Çözünürlüğü çok iyi , Ses Çıkışları ve işlemci performansı da gayet iyi.Tek sorun şarjı biraz az gidiyor oda tüm laptopların ortak sorunu sanırım herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad 510 80SR0082TX Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 510 80SR0082TX Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat