Lenovo IdeaPad Y510P 59-380590 Laptop / Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad Y510P 59-380590 Laptop / Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    süper!!!

    oyunda 1000 ehpiyes var kasmıyor yapanın ellerinden öperim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2013
    fiyat performans anlamında çok iyi.

    Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Üzerinde iki ekran kartı var. Oyunun ağırlığına göre balanslı çalışıyor. İşlemci ekran kartı ,ram konfigürasyonu başarılı . Sessiz çalışıyor. Isınma her laptop kadar EE iki ekran kartı olunca yapacak bir şey yok. Oyun performansını beğendim. Kısacası tavsiye ederim. Ben memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2013
    olağanüstü

    önceleri tereddütlerim vardı ama araştırmadan sonra edindiğim bu muhteşem makinaya gün be gün hayranlığım artmakta...zaten sitenin güvenliğini ve hızını anlatmama gerek yok !

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2013
    sipariş ettik.

    ürünü uzun zaman incelemeler sonucunda sipariş ettim. bu fiyata alınacak en iyi bilgisayar kesinlikle tavsiye ederim. Ürün geldikten sonra ayrıntılı yorumumu eklerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2013
    F-P açısından diğer rakiplerinin arasındaki en büyük alternatif

    Y500 versiyonunu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. +Tasarımı ve Ergonomisi en büyük artısı bu cihazın. +Klavyedeki tuşların konumları ve yapıları uzun süreli kullanımda bile sıkıntı çıkartmıyor ve ellerinizi yormuyor. +Disk sürücüsünün kolayca yerinden çıkartılması ve yerine 2.ekran kartı,2. bir disk sürücüsü takabiliyorsunuz. +Muazzam bir ses kalitesi var. Masa üstü PCmde kullandığım Logitech Z623 ler ile neredeyse aynı kalitede ses çıkartıyor. +/-Y500 cihazımın touch pad ine alışamadım (zaten touch pad seven bir insan değilim) Alışamamanın en büyük sebebi touch pad in kenarlarına geldiğinizde imleç kendi kendine hareket ediyor. Benim için bir eksi ancak kişisel bir şey olduğu için iyi yada kötü diyemiyorum. -Cihazdaki tek eksi ekranın çerçevesinin çok büyük olması. Bunun nedenini de biraz araştırdım cihazın klavyesini büyük tutabilmek adına ve donanıma yeteri kadar yer kalması adına kasayı mecburen büyük tutmuşlar ancak Led ve LCD panellerin maliyetinden dolayı standart 15.6" panel kullanılmış.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad Y510P 59-380590 Laptop / Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad Y510P 59-380590 Laptop / Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat