Toshiba Satellite L50-C-16F Laptop - Notebook Yorumları

Toshiba Satellite L50-C-16F Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Alınabilir

    Bu bilgisayarı 6 aydır kullanıyorum ve tek şikayetim Windows 8 olması ama bu bilgisayarın hak ettiği işletim sistemi Windows 10 ben bilgisayarıma win 10 yüklediğim den beri özelliklerini üst seviyede kullaniyorum aldığınıza asla ve asla pişman olamasiniz ben yüksek seviyede oyunda oynuyorum (Battlefield 4 orta ayarlarda ) filmde izliyorum yüksek GB li dosya taşırken başka işlemde yapabiliyorum yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.08.2016
    iş istasyonu

    biraz daha pahalı olabilir diğer markalara göre fakat kalitesi yerinde arkadaşlar. diğer bilgisayarlarda olduğu gibi ne sesi sorunlu ne ekranı sorunlu. ben ssd eklemeyi düşünüyorum bilgisayara sadece biraz daha hızlanması amacıyla. ha oyun bakımından bilmiyorum belki bu ekran kartıyla çok yüksek performanslar alamayabilirsiniz fakat iş istasyonu olarak çok iyi. isabetli bir karar verdiğim için ben çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2015
    güzel ürün

    arkadaşlar ürün emsallerine göre bir miktar pahalı gelebilir ama kasa kalitesi olsun ses kalitesi olsun ekran vs. gerçekten kaliteli bir ürün kullandığınızı hissetiriyor ve ben 8gb hybrite ssd li versiyonunu kullanıyorum açılışlarda vs. gayet hızlı bir laptop. oyun delisi olup pro seviyede oyun oynayacaklar ekran kartında daha yüksek versiyonlara yönelsin.. cihaz çok iyi.. bir arkadaşım daha ucuz bir laptop aldı ama yan yana koyup kıyasladığında pişman oldu.. ve bende aldığım kararla isabetli bir laptop aldığıma sevindim.. seçim sizin :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba Satellite L50-C-16F Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba Satellite L50-C-16F Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat