MSI GL62 6QD-078XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GL62 6QD-078XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.05.2017
    test sonuçları güzel

    gta 5 resmen bu bilgisayarlar için en iyi test edebileceğiniz oyunlardan. bunun dışında ben call of duty de denedim. fps olarak bir sorun yok fakat max performansda biraz fanlar gürültü yapıyor. o kadar da olsun diyorum ben ve alışmaya başlıyorum sanırım yavaştan bu sese.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    MSI Kalitesi Tartışılmaz

    Ürünü aldım, 2 haftadır falan yoğun biçimde kullanıyorum. Dış yapı olarak baktığınız zaman kasası çok sağlam, hani kaya gibi deriz ya işte o cinsten. Orası burası oynamıyor. Tek bi kötü yanı var o da parmak izi kalıyor ama öyle rahatsız edici boyutta değil. Ürünün parmak izi haricinde fan sesi sorunu var. Harbi harbi ses geliyor ama öyle çok da rahatsız edici değil. Sessiz bi' ortamda iseniz rahatsız olabilirsiniz. Daha oyun kurmadım, iş için kullanıyorum tüm programlarımı çok hızlı çalıştırıyor; Photoshop CS6 da kesinlikle hiç kasma v.s. yok. Donanım olarak da özel yazılımları olarak da çok güzel bir ürün. Alacak kişilere direkt tavsiye ederim. Ha bu arada klavyesi ilk etapta bakınca değişik gibi durabilir ama emin olun klavye kendi kendine yazdırıyor. Akıyorsunuz yazarken. Sanki yıllardır bu klavyeyi kullanıyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Ben de tepkili bakıyordum bu nedir diye ama öyle olmadı, beni yanılttı. Pil ömrü de güzel gidiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.02.2017
    Ürün gayet güzel

    Ürünü aldım. Gayet başarılı bir ürün. Isınma problemi falan da yok. Hız performans başarılı. İnşallah çok uzun yıllar kullanırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    fiyat/performans en iyisi

    bu fiyat aralığında tercih edilebilir bir cihaz. özellikle soğutma sistemi çok hoşuma gitti. tek dezavantajı plastik aksamı . daha iyi olabilirdi. sonuç olarak öneririm kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2017
    deneyimim

    call of duty black ops 2 ve gta 5 denedim isinma yok denilen bilir ancak fan sesi biraz insanı rahatsız ediyor. hız performans tartışmaya açmaya gerek yok gta 5 max grafiklerde dahi 0 sıkıntı benim tek sevmediğim şey fan sesi ve tek fanli olması ama şimdilik ısınma yok lol vs deneyimi yapmadım ama tahnimce 250 fps felan alır en yüksek te

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Başarılı

    Hiç düşünmeden alınabilecek bir cihaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2017
    Orta Üstü

    Cihaz çok güzel fakat parasına göre performası öyle ahım şahımda değil. Gtx 950 orta seviye bir kart zaten fakat yinede çok güzel bir cihaz. Diğer MSI'lardan en büyük farkı da ısınmaması sanırım. Oyun oynamak isteyenler için gerçekten güzel bir tercih.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2016
    Dört Yıldız

    Ürünü hepsiburada'dan aldım. -Isınma yok ve kullanımı gayet rahat. -Ses kalitesi normal bir dizüstüne göre iyi. -Hafif bir yapısı var, ağır değil. -İlk başta Win10 yükleyince yavaş gibiydi ama Win10 güncellemesi yapınca kendine geldi. -Kasanın plastik olması biraz dikkatinizi dağıtabilir, esneme vb. ile ama zaten mükemmel herşeyin bir arada olması maliyet demek. -En güzel yanı harici 2 ekran çıkışı verebilmesi. -Mousepad kullanımı iyi fakat fabrika ayarlı olarak mouse hareketlerinin(Çift parmak ile kaydırma vb.) olmaması iyi değil. En azından driver bölümüne böyle bir yazılım eklenebilirdi. Mouse ayarlarına girip ayarlamak gerekiyor. -2 ay bedava norton antivirüs sunuyor. -MSI sitesine ürün kaydı yapılırsa ve devamında ki anket doldurulursa garanti süresi bedava olarak 3 ay uzatılıyor. Hepsiburada'nın yavaşlığından şikayetçiyim. Sipariş verdikten 1 hafta sonra gidip kendim kargodan teslim alabildim. Şimdi yeni bir kargo sipariş ettim, yarın kargoda yazan ürün hala kargolanmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    Dört Yıldız

    Ürün gerçekten çok kaliteli ancak arka kasası bu ürüne göre basit kaçmıs bu ürüne M2-SSD de takarsaniz gercekten cok iyi bir sistem olacaktir

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2016
    Dört Yıldız

    Özelliklerine göre çok uygun fiyat. Tek kötü yanı bana kasası çok basit geldi menteşe yerleri çok ince gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    Beş Yıldız

    20 Gündür kullanıyorum. Gayet şık ve göz alıcı bir tasarım var. Kasa da parmak izi kalıyor. Benim için ise en büyük sıkıntısı ssd olmaması. Bu özellikte bir bilgisayarda bence ssd olması lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    Gayet İyi

    Neredeyse 1 ay önce aldım gayet iyi. Klavyesine alışmanız biraz süre alıyor ama alışırsınız. Oyun İçin alanlar iyi bir performans alacaksınız buna güvenebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    iyi

    Fena değil. Alışmamız biraz sürecek. Ürün fiyatlarına işletim sisteminin fiyatı eklenmeli ve yüklü gelmeli. Ayrıca işletim sistemi ile uğraşmamalı. Elbette toplam kullanılabilir fiyatı görerek almak önemli.Oyun bilgisayarı olduğu için oyun amacı olmayanlar daha ekonomik bilgisayarlar bulabilirler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    Mükemmel ötesi

    Ben aldım kullanıyorum cok beğendim ısınma derdi yok hız süper ????

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2016
    kararsız kalmıştım ama en iyisi bu

    arkadaşlar bilgisayar hakkında hiç bir şüpheniz olmasın çok iyi bi performansa sahip tek bir kusuru varsa kasanın biraz parmak izi lekelerini belli etmesi ki buda çok kötü birşey değilbunun haricinde kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2016
    Araştırdım En İyisi Bu !

    Bütçeme göre bütün bilgisayarlara baktım ve bu fiyatlara göre en uygun ve en iyi bilgisayar budur. Bugün teslimat ile hemen hızlı bir şekilde geldi. Eğer bütçeniz kısıtlı ise direk alın..!

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    Geleceğe yönelik iyi bir seçim

    Oyuna yönelik alacaklar için günlerdir test ediyorum ısınma problemi yok denecek kadar az diyebilirim.Zaten gerektiğinde fanı klavyeden turbo tuşuna basarak etkinlestirebiliyorsunuz ısınma kesinlike sıkıntı çıkarmaz.Herhangi bir kasma problemiyle karşılaşmadım.i7 islemci hakkini veriyor yani.Bilgisayarı secmemdeki en büyük etken:ilerde ram ve ssd takviyesi yapabilecek olmanız.Ram 32 gb a kadar yükseltilebilir ayrıca ssd yuvasi pci exp. destekliyor yani su an için zaten muhteşem bir laptop ilerdede takviyelerinizle işinizi rahatlikla görecektir.Tabi ki beğenmediğim yönü var mesela kasa çok parmak izi bırakıyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.05.2016
    bi sorunu yok 1 aydır

    valla bilgisayarı ben 1 aydır kullanıyorum. oynamadığım oyun kalmadı diyebilirim. bi sıkıntısını bir sorununu henüz görmedim. windows 10 ile kullanıyorum. tüm sürücüleri güncelken herhangibir sorunla karşılaştırmıyor ama onu belirtmekte fayda var. zaten ısınma ve gürültü problemi diğer bilgisayarlara göre daha az.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.05.2016

    valla bilgisayarı ben 1 aydır kullanıyorum. oynamadığım oyun kalmadı diyebilirim. bi sıkıntısını bir sorununu henüz görmedim. windows 10 ile kullanıyorum. tüm sürücüleri güncelken herhangibir sorunla karşılaştırmıyor ama onu belirtmekte fayda var. zaten ısınma ve gürültü problemi diğer bilgisayarlara göre daha az.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GL62 6QD-078XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GL62 6QD-078XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat