MSI PE70 6QE-233TR Laptop - Notebook Yorumları

MSI PE70 6QE-233TR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    Beş Yıldız

    Merhaba, Bilgisayar oldukça kuvvetli. Malzeme kalitesi yüksek ve şık bir görünüme sahip. Parasının hakkını veriyor. Wifi sıkıntısı kesinlikle yaşayacaksınız. Ethernet kablosu ile güncelleme yapmanız gerekmektedir. Windows üzerinden yapacağınız güncellemeler yetersiz kalacaktır. Intel'in sitesinden driver güncelleme yazılımı indirip tüm güncellemeleri yaptığınızda sorununuz çözülecektir. Korkacak bir şey yok. Çözümü budur. MSI servisinden destek beklemeyin; yok öyle bir şey. Sesli mesaj bıraktım; dönüş yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2017
    Kaliteli Ürün

    Öncelikle teşekkür ederim HB. Aldığım gün kargoya verildi. Ürün ise gerçekten performans bilgisayarı. Analiz için düşündüm ki prestij serisi gerçekten malzemesi olarak ta çok güzel. Wifi sıkıntısı yaşayabilirsiniz ama endişe etmeyin driverı güncelleyin düzeliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    harika bir ürün

    çok düşündüm ve sonunda msi almaya karar verdim. özellikleri çok iyi. ben beğendim. rengide harika olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Fiyat, Performans, Renk, Tasarım Hepsi birarada

    ürünü 1 2 haftadır kullanıyorum oyunlarda gayet güzel diyebilirim, SSD olması daha hızlı açılması ve kullanılması açısından avantajlı olarak seçtim. ekran olsun tasarım olsun ki zaten tasarım ve renk olarak beni cezbetti diyebilirim çok şık duruyor MSI kalitesi ile ilk kez tanıştım ve gerçekten memnun kaldım diyebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Çok iyi

    Ürün elime geçti göründüğü üzre özellikleri sağlam bi ürün tasarımı da çok şık 7 sn de açılıyor metal kasa olması da çok iyi , şiddetle tavsiye edilir.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.09.2016
    kardeşim için

    arkadaşlar kardeşime bilgisayar alacaktım ben de uzun uzun araştırdım. sonunda msi'ya denk geldim. neden daha önce bu markaya bakmamışım diye pişman oldum kendim için :) neyse şimdi aldım ben performansı gayet iyi. kardeşim de hiç şikayet etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2016
    FİYAT PERFORMANS DENGESİ AÇISINDAN ÇOK İYİ

    ürünü 3d tasarım için aldım.workstation kullanıyorum normalde.mobil bi ürüne ihtiyacım vardı.beklentilerimin çok üstünde diyebilirim.işlem süreleri xeon işlemcilere çok yakın.takılma hiç yaşamadım.7 sn de açılıyor. aynı anda 3 4 ağır programı açıp kapayabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    Çok iyi

    Ürün son derece şık. Bir 17.3 inch laptop için hafif olmakla birlikte özelliklerinde belirtildiği gibi 2.3 değil, yaklaşık 2.7 kg. Performans olarak son derece iyi ve sessiz.Tek negatif yönü pilinin normal kullanımda (zorlamadan) 3,5 saat kadar dayanıyor olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    9/10

    ürün oldukça estetik tasarlanmış.malzeme kalitesine söylenecek birşey yok MSI kalitesini konuşturmuş.ekran kalitesi ve boyutu ideal.ısınma yok denecek kadar az.ekran kartı gtx970 olmuş olsa 10/10 dedirtirdi.yinede fiyatına takılmayanlara şiddetle tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI PE70 6QE-233TR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI PE70 6QE-233TR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat