MSI GE62 6QD-1283XTR Laptop-Notebook Yorumları

MSI GE62 6QD-1283XTR Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.05.2017
    sorunsuz grafik performansı

    performansını çok beğendim ben bilgisayarın. ayrıca hızlı gönderiniz için de size teşekkür ederim. sorunsuz kullanıyorum şuan programlarımı. arada sırada tasarladığım oyun için grafiklerimi de test ettiğimde sorunsuz fps değerleri alabiliyorum. yanında gelen hediyeler de oldukça kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Dört Yıldız

    Ürün performans açısından gayet iyi siparişi cuma günü vermiştim pazartesi elimdeydi gayet hızlı teslim edildi. sorunsuz kullanmaktayım yanında msı laptop sırt çantasıyla geldi kutunun içindende mause çıktı mause fena değil idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Dört Yıldız

    Ürün performans açısından çok iyi. Tek sıkıntısı şarjı ortalama 2 saat gidiyor. onun dışında fiyatını hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2016
    Beş Yıldız

    Gerçekten hakkını veren bir dizüstü bilgisayar. Tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.12.2016
    msi denince performans kaçınılmaz oluyor

    bilgisayar sonuçta msi. bu yüzden ben fazla araştırmaya girmeden sadece fiyat araştırması yapıp en uygun olan siteden almaya karar vermiştim. performansının oyun oynamak için yeterli olduğunu söyleyebilirim. çantasının yanında gönderilmesi de ayrıca hoş bir uygulama. klavyesinin tasarımı da ayrıca şık gösteriyor bilgisayarı. ben çok beğenerek kullanıyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.12.2016

    bilgisayar sonuçta msi. bu yüzden ben fazla araştırmaya girmeden sadece fiyat araştırması yapıp en uygun olan siteden almaya karar vermiştim. performansının oyun oynamak için yeterli olduğunu söyleyebilirim. çantasının yanında gönderilmesi de ayrıca hoş bir uygulama. klavyesinin tasarımı da ayrıca şık gösteriyor bilgisayarı. ben çok beğenerek kullanıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2016
    güncelleme yapın

    öncelikle klavye ışıklarını tuşu tuşuna değiştirebilirsiniz . Google dan model ismini yazıp tüm güncellemeleri yaparsanız tam verim alırsınız ips ekran,ssd ,ses sistemi, ve 4 gb ekran kartı rami olduğu için özellikle bunu aldım tavsiye ederim ayrıca yanında msi marka çantası ve steel series oyuncu klavyesi de var

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016
    Mükemmel bir ürün

    Bu yorumu benim gibi yorumlara önem veren ziyaretçiler için yazıyorum. En az 10 günlük araştırma sonunda bu pc yi almaya karar verdim sebebi bu modelin MSI ın üst segment pc lerine en yakın orta segment bir ürünü olması. Tek eksiği 8GB RAM di ek 8GB RAM siparişi verdim ve arayıp rica ettim ürüne takıp gönderdiler garanti bozulmadan. Ürün diğer gün elime ulaştı. kargo gayet güzeldi çift kat balonlu geldi hediye olarak çok güzel bir çanta geldi birde mouse ama oyun için olduğundan kablolu olduğundan kullanmıyorum. Hoşuma giden şeylerden biri taktıkları ek RAM kutusunuda göndermişler. Makinaya gelecek olursak gerçekten canavar gibi bişey bir sürü oyun kurdum kasamadım makinayı :) Isınma sorunu sıfır. Ekran çerçeveleri dışında heryer aliminyum ve çok şık. Ekran ışıkları ilk geldiğinde sadece beyaz yanıyor gerekli programlar kurulduktan sonra dans bile ettirebiliyorsunuz ışıklara çok beğendim. Sesi gerçekten çok kaliteli naimik programını kurduktan sonra özellikle mükemel oluyor. UEFİ win 10 kurdum ve ben böyle hızlı açılan bir pc görmedim ışık hızında açılıyor resmen :) Merak edenler için ekran çok kaliteli bir ekran IPS ve özel bir ekran görüntü kalitesi gerçekten mükemmel açı değişikliği asla sorun olmuyor. Batarya 3 saate yakın gidiyor düşük ayarlarda ayrıca akıllı batarya sistemi var sürekli şarza takılı olmasına rağmen bazen kendi bataryadan kullanıyor falan değişik bir sistem ama batarya ömrü içinmiş bu onuda beğendim.Ekran ışıklarını istediğinizde kapatabiliyorsunuz. Ekran ışıklarını değiştirmek için power butonunun yanında özel bir tuş bile var. Eksi denebilecek tek şey bir adet usb2 portu var mouse takılı iken eski bellek takamıyorsunuz usb3 portu 2 tane. Ben ürünü 4500 civarına aldım indirimde iken. Şuan bakıyorum baya yükselmiş fiyatı ama değer gerçekten. Ayrıca tavsiyem windows kurduktan sonra gelen CD den yüklem yapsanız bile MSI sitesinden güncel driver ve programları yükleyin daha iyi performans alacaksınız emin olun.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Memnun kaldım

    Gayet güzel bir ürün. daha önce araştırma yapıp bu ürün hakkında birçok kullanıcının yorumlarını okudum. Alırken tereddüt ettiğim 2 konu vardı. İlki ekran kartının sebep olduğu coil whine idi. Açıkcası beni söylendiği kadar çok rahatsız etmedi. Diğer konu fan sesiydi. Tek fan gürültülü çalışmıyor ancak turbo devreye sokulduğunda epey gürültülü oluyor. Oyun oynarken kulaklık kullandığımdan benim için bir sorun teşkil etmiyor. Ekranı gerçekten hoşuma gitti. Şanslıyım ki ışık sızması ile karşılaşmadım. Ivır zıvır yardımcı programları kurmadan sorunsuz temiz bir windows 10 kurulumu yaptım, driver problemi ile karşılaşmadım. Gerekli olanların hepsi hem ayrı bir disk oluşturulmuş şekilde yüklü geliyor hem de kutu içinde CD ile yer alıyor. M2 SSD performansı gayet iyi. Ürün benzer özellikteki diğer markaların ürünlerine göre gayet hafif. Dengeli ayarda 3.5 - 4 saat kadar internette gezindim. Oyun için max 1 saat kullanılabildiği söyleniyor. Oyunları şarja takılıyken kullandığım için bu da benim için sorun değil. Boştayken CPU 33~40 derece civarında. Oyun henüz kurup denemedim. RGB programlanabilir klavye çok hoş. Klavye için gereken Steelseries Engine programı driver diski içinde yer almıyor, MSI sitesinden güncel olarak temin edebilirsiniz. Hoşuma gitmeyen asıl konu aşırı parmak izi tutması. Yanınızda bir fiber bez bulundurun :) Bios güncellemesini de yapmanızı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2016
    Ürün şık güzel ve kullanışlı

    Ürünü beğendim ekranın üzeri aliminyum kaplama ve çok şık bir tasarıma sahip kalvye etrafındaki kaplama aynı renk. kaliteli bir plastik maddeden yapılmış.Öncelikli olarak bu ürünü almamın sebebi rami felan emsallerine göre düşük olmasına rağmen neden pahalı diye çok araştırdım. Sonuç şu çıktı ekran kaliteleri farklı.Bu seridekiler samsung,lg ekran kullanılmış başka seridekiler taiwan menşeili başka ekran kullanılmış bunlarda net beyaz görünürken onlarda ekran görüntüsü hafif sarımtırak oluyor. ve oyuncu bilgisayarı olduğu için tercihimi bundan yana kullandım ve pişman değilim. Birçok oyunu kurdum oynadım 2. fanı kullanmam bile gerekmedi şimdilik arkasındaki gaming series logosu ışıklı . Işıkdan bahsetmişken en çok heveslendiğim fotoğraftaki ekran klavyesi ışığının gökkuşağı rengini almasını görmekti malesef o ışıklar gökkuşağı renginde çalışmadı bilmiyorum bir sorunmu yoksa bu modelde sadece kırmızı ışıklarmı yanıyor onun üzerinde pek durmadım.Şimdilik 1 fanla kullanırken sesiz çalışıyor 2. fanla tabi ses artıyor.Şuanda performansı güzel birgün eksiklik hissedersem 8gb ram daha taktırıp mak16 gb rami kullanmış olurum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE62 6QD-1283XTR Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE62 6QD-1283XTR Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat