MSI GE62 6QF-082TR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GE62 6QF-082TR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.05.2017
    performansı 3 sene götürür

    öncelikle hayranı olduğum karakterlerin çıkartması çok şık duruyor bilgisayarda bunu söylemeden geçemeyeceğim :) oyun performansında hiçbir sıkıntı yok. ekran kartının elbette üst sürümleri mevcut piyasada fakat bu da beni en az 3 sene götürür diye tahmin ediyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.12.2016
    Süper

    Ürün oldukça kaliteli. Isınma kasma sorunu yok. Oldukça başarılı, çok memnun kaldım. Tavsiyemdir.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 05.07.2016
    şahane

    harika bir performansı var bilgisayarın. bu kadar uygun bir fiyata alabildiğim için de gayet memnunum. uzun uzun yazmaya hiç gerek yok bilgisayarı zaten. gaming bir bilgisayar arayanlar için şahane. ben şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2016
    Mükemmel!!!

    Ürünü harika bir fiyata aldıran HB ye teşekkürler öncelikle anında %10 ve karttan birde ekstra indirimle şahane bir fiyata geldi.Uzun uzadıya yazmıcam fakat tasarımından performansına eşsiz ve şahane bir laptop şiddetle tavsiye olunur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE62 6QF-082TR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE62 6QF-082TR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat