Acer Aspire E5-571G NX.MLZEY.010 Laptop - Notebook Yorumları

Acer Aspire E5-571G NX.MLZEY.010 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    güzel ama

    cihaz güzel ama keşke ram yükseltmesi olsaydı yada ssd takmak için tüm bilgisayarı parçalamak zorunda kalınmasaydı. ssd ve ram girişleri için arkada ayrı bir giriş olsaydı. bundan önce de acer kullanıyordum ve onda vardı. o yüzden rahatlıkla ssd ve ram tak çıkart yapılıyordu. şimdi komple sökülüyor ve şimdilik gözüm yemiyor. bunun dışında şarjı geç oluyor ama çokda geç bitiyor. 3 saati rahat geçiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2015
    Güzel..

    ısınması var rahatsız edici değil tek olumsuz özelliği bu.hızlı bekleme yok geçişler hariha oyunlar sorunsuz kibar,şık özellikleri fiyatına göre süper.kasa olarak sağlam.tavsiyemdir. benim bütcem bukadardı bunu aldım parama göre yani.fiyata göre yüksek donanımlısı bu pc :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2015
    güzel

    bende i5 var hafıza ve işletim sistemi ile daha gelişmiş olmasi nedeniyle aldım. i5 den de gayet memnunum maksat yenilik olsun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer Aspire E5-571G NX.MLZEY.010 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer Aspire E5-571G NX.MLZEY.010 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat