Casper Nirvana C810.7500-B155P Laptop-Notebook Yorumları

Casper Nirvana C810.7500-B155P Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    (1TB HDD + 128GB SSD olacak harddisk bilgisi) Bilgisayar alırken performansa dikkat ederim; ama hiç

    1TB harddisk yazıyor; ancak 1TB HDD + 128GB SSD şeklinde harddisk bilgisi.Sipariş verirken dikkatimi çekmişti ama modeli daha önceden araştırdığım için önemsemedim bu bilgi eksikiğini. Ürünü 10 gün kadar önce satın aldım, yukarıda da belirttiğim gibi 128 GB SSD harddiski var, işletim siste bu bölüme kurulmuş. 1 TB da ayrı D bölümü mevcut. Özelliklerine de bağlı olarak çok hızlı bir bilgisayar. Sıfırdan açılışı yaklaşık 11 saniye falan sürüyor, uykudan uyanıyor sanırsız. (İlk açıp ayarlarını ayptıktan sonra kapatmıştım. Sonraki ilk açtığımda şaşırdım, kapatmayıp uykuya mı aldım diye sorgulamama neden oldu bu hız.) Ekran grafiğinin performansı, işlemci hızı, ramlerin kapasite ve hızı gibi teknik bilgileri almayı düşünen arkadaşlar araştırıp bilgi sahibi olarak alıyorlardır zaten, bunların ne kadar iyi olduğunu anlatmama gerek yok bu açıdan, Ben dikkatimi çeken bir kaç farklı detayı paylaşıp yazıyı sonlandıracağım. Metalik görünümümlü bir kapağı ve klavyenin yer aldığı iç bölüm var. Ben bunu sadece renk olarak düşünmüştüm; hatta bir elektronik mağazasında (bu model değil de bu seriye benzeyen modele) dokunup bakıp sadece boyayla bu metal görünümün verildiğine kanaat getirmştim ancak alıp kullanınca böyle olmadığı farkettim. Malzemede metal karışımı mevcut olmalı. Bilgisayarı kutudan ilk çıkardığımda bu renkteki bölümler diğer bölümlerden farklı olarak buz gibiydi ve çok sonra normal soğukluğuna döndü. Kapalı kalıp da bilgisyarın başına geldiğinizde bu kısımların serinliğini elinizde hissedebiliyorsunuz. Metal malzeme içeriğinde kesinlikle var özetle. Dikkatimi çeken bir farklı detay da bataryası. Yeni dizüstülerde dahili batarya olayı var malum, elektronik mağazalarında incelediğimde çoğu üründe öyleydi. Bunda da dahili diye tanıtılmış kitapçıkta falan; ancak farklı bir durum var iki tane vidası var onları çıkartarak basit bir şekilde söküp takabiliyorsunuz. Bu da bir artı olmuş. Ve bataryası kullanıma göre 4 - 5 buçuk saat arası gibi çok iyi bir süre gidiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.02.2017

    Özelliklerine baktığımızda oldukça kaliteli bir ürün. Son nesil i7 işlemcisi 16 GB Ram ve 4 GB Ekran kartı belleği ile yapamayacağınız bir işlem yok. Fiyatı da çok uygun. Üstelik Lisanslı Windows 10 da dahil. Yazılım kurmakla veya satın almakla uğraşmayın .

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2016
    Güvenilir bir firma

    Beğendim. Beklediğim gibi. Tşk.

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2014
    Harika

    Muadillerine göre hem ucuz hemde performanslı ayrı hd bölümüde cabası ssd taktım oraya. :))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Nirvana C810.7500-B155P Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Nirvana C810.7500-B155P Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat