Apple MacBook Pro MJLT2TU-A Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook Pro MJLT2TU-A Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    harika

    Bu ürünü alacaktım fakat fiyatlar arası farklılığa bakınca ve yeni macbookpro lar göz önüne alarak vazgeçtim, fakat cihazı inceleme şansım oldu . Touchbar pek önemli diyorsanız bu makina alınması gerekir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Atari

    Atari oyunu hiç kasmadan oynayabiliyorum. Çok memnun kaldım size de tavsiye ederim.

  • Webden Al aracılığıyla, 19.10.2016
    İşini gerçekten düzgün yapan bir firma.

    Uzun yıllardır internet üzerinden alışveriş yaparım fakat tek sorun yaşamadığım site. Hızlı kargo gerçekten hızlı. 24 saat dolmadan ürün elime ulaştı. Teşekkür edeiyorum..

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.04.2016
    her ürünü kaliteli

    çok hızlı olmasının yanında bir de bilgisayar incecik. apple her ürününde kalitesini gösteriyor resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    Memmumum

    Ürünü aldım süper marioyu hiç kasmadan rahatlıkla oynayabiliyorum teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    En iyisi

    Windows tabanlı notebooklar profesyonel beklentilerimi karşılamıyordu. MacOS işletim sisteminin de donanımı çok iyi kullanması ile bu alet masaüstü ile rahatlıkla yarışabilir. Tasarımı şık ve kaliteli. 500 GB flash disk yeterli ve performanslı. Üzerine sanal makina olarak Windows kurduğumda maalesef güç tüketimi çok arttı ve pil ömrü 4 saate düştü. Normal kullanımda ise 10 sa çalışabilir gibi görünüyor. MacOS ve üzerinde gelen uygulamalar kaliteli. Özellikle Maksimize özelliği windowstan farklı olarak ayrı desktopa geçmesi çok kullanışlı buldum. Touchpad gayet hassas + kullanışlı. Üç parmak dokunuşu sayesinde desktoplar arasında ışık hızı ile geçebiliyorsun. 2880 x 1800 retina çözünürlük en memnun olduğum yönlerinden biri. Daha önce Full HD 17 inch HP anti glare ekranda çalışıyordum. Şimdi çözünürlük daha yüksek olmasına rağmen kağıt üzerindeymiş gibi okunaklı. Renkler profesyonel seviyede. Uzun vade kullanabilirsem verdiğim paranın karşılığını verecektir.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2015
    en iyi macbook

    aslında en iyi macbook olduğu için almışken en iyisini almak istedim ben. performans olarak diğer bilgisayarlarla karşılaştırma şansım olmadı fakat çalıştırmadığı şey yok diyebilirim. bunun dışında gerçekten görselliği çok ön planda olan bir laptop. ekran kalitesi ve klavye kalitesi olarak güzel. ha maddi olarak kendinizi zorlayacaksanız evet biraz gereksiz olabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2015
    harika

    apple her türlü her şeyi güzel apple macbook pro ya gelirsek muhteşem harika inanılmaz hızlı tavsiye ederim teşekkür ederim hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2015
    Apple Macbook Pro

    SADE VE ŞIK VE İNCE TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR. FAKAT BU FİYATA BU PERFORMANS KIYASLANAMAZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2015
    bomba

    acayip hızlı çok güzel herkese tavsiye ederim bomba gibi çok hızlı ince apple nin en iyi ürünü diyebilirim bayıldım harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook Pro MJLT2TU-A Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook Pro MJLT2TU-A Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat