Samsung N8005 Galaxy Note Siyah Tablet PC Yorumları

Samsung N8005 Galaxy Note Siyah Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2016
    İlgili Mağaza

    Ürün anlatıldığı gibi orijinal faturalı olarak sağlam bir şekilde geldi. Beklediğim gibi. İlgili mağaza. Kargo sorunlu olmasına karşın çözümünü hızlı bir şekilde yaptılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    4 yıldır kullanıyoruz evde

    2012 de aldık asphalt8 mortal bütün oyunları oynatıyor ses 2 tane hapörlörü var önde film şarkı dinlemek harika sarıyor tek kötü yanı ekranı ancak ekranın pikseli az olduğu için grafik yongası oyunları daha iyi oynatıyor bide geçen ay bataryasını değiştirdik daha az gitmeye başlamıştı tam batarya ile rahat 7 gün kapanmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2014
    memnunum ama

    1 seneden fazladır kullanıyorum gayet güzel ve kullanıslı ANCAK internetten hd filmleri acmıyor. Tek sıkıntısı o.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2014
    en ideal 10.1 tablet

    samsung bu işi biliyor tablet cok guzel hem ergonomik hem hafif işte kullanmak icin ideal s pen özelliği cok ıyı mutfak mobılya ısı yapıyorum duvardan resım alıp uzerıne acıklama olcu yazabılıyorum resımler uzerıne not alabılıyorum seslı not cok guzel benım ıcın bıcılmıs kaftn oldu uzerıne bırde hepsıburada kampanyalarını ekledınmı

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2014
    Hızlı Kargo

    Ürünü yaklşık 2 aydır kullanıyorum ve hiç bir şikayetim yok. Geniş ekranda hızlı bir şekilde istediğim bütün işlemleri yapabiliyorum. Ayrıca Hepsiburadanın özel kuryesi ile siparişimden sadece 5 saat sonra ürün elime geçti. Kendim mağazaya gidip almak istesem bu kadar hızlı olmazdı. Tebrik ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2013
    Tablet denince Samsung

    Samsung alarak tablet konusunda zirve yaptığımı düşünüyorum. Performansı harika. İnternet bağlantısı çok iyi, oyunlar sorunsuz oynanıyor (NFS Most Wanted, Modern Combat 4, Fifa 2014).

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2013
    hizli teslim

    Urunu bugun elime aldim. Hatta yorumu tabletimden yaziyorum. Gercekten kullanisli ve rahat. Ileriki gunler icinde yorumum insallah degismez. Memnuniyetim devam eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2013
    10.1"

    ürün performans bakımından çok iyi. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Film veya dizi izlemek için mükemmel. Fakat tabletin büyük olmasının dezavantajı yanınızda taşımayı düşünüyorsanız çantanızda yoksa biraz zor oluyor. Her an yanımda taşıyamıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2013
    Öyle bi kalem yok Sanki grafik pad

    Yıllarca ipad kullanmış biri olarak ilk denediğimde, vay be samsung bu işin hakkını vermiş dedirtti. Özellikle not ve ofis işlerinde kullanacaksanız bayağı işe yarıyor ben ipadi kamerası ile pdf tarama için kullanıyordum, ancak bunun kalemi her işte manyak özelliklere sahip 2 ekran açıp kopyalayabiliyorsunuz ekran görüntüsünü direkt pdf ye atabiliyorsunuz kendine ait özelliklerinin yanında ücretsiz olarak bir çok dökümanı açmasıda cabası, üstelik ipaddeki gibi 200 sayfa e kitap atınca da tıkanmıyor işte orası çok güzel yüzlerce sayfa atıp anında sayfalar arası gezebiliyorsunuz fakat ipadde bu olay o kadar da kolay değil hemen tıkanıyor. diğer süper özelliği grafik pad özelliği 3 d resim çizilebilecek kadar hassas bir kalemi var. Bunlar dışında bataryası ipade göre biraz daha kısa gidiyor, kalın ve daha uzun ama pek ağır değil, elinize aldığınızda ipaddeki gibi kalite hissi vermiyor, kalemin yedek uçlarıda kutuda var bu güzel olmuş, özellikle yakın çekimde ipadin ne kadar kaliteli foto çektiğini bilenler bilir ancak bunda onu beklemeyin yok öle bişey :D, keşke derse giderken bu olsaydı yanımda çok güzel not alınıyor(sanki kaygan kağıda yazıyorsunuz)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2013
    iyi

    Tablet bugün elime geçti,çöz meye çalışıyorum.Tablet konusunda kafam çok karışıkti. Çeşit çok fazla çünkü. Ama bu marka ve model tablet konusunda tatmin edici. Alan pisman olmaz. sitenin hakkını teslim edelim. Tedarik sureci ve fiyat cok iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2013
    Fiyatta üründe süper

    Tabletle ilgili uygulanan banka kampanyası ve hepsi buradanın hediye çeki kampanyası birleşince fiyat çok uygun olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2013
    harika

    Tablet alirken ipad mi samsung mu diye ikilemde kalmayin.direkt samsungu alin harika bir cihaz ve bir haftadir kullaniyorum .ekranda donma falan olmadi.4 cekirdekli olmasi cok iyi bir de jelly bean guncellemesini yapinca daha iyi calismaya basladi .herkeze tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2013
    mükemmel

    alalı 1 hafta oldu çok muhteşem tableti aldığmdan beri bilgisayar açmıyorum çok kullanışlı ve çok güzel bir ürün alın pişman olmayacaksınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2013
    dogru tercih

    Tablet almayi düsünüyorsaniz dogru adrestesiniz.Tabletimi elime alinca cok dogru bir tercih oldugunu anladim. Harika bir ürün. Baslangicta vinn modemi calistiramamistim. Meger yapilmasi gereken ayarlar varmis.netten arastirip istenildigi gibi yapinca problemsiz calisti.vinn sim karti sim yuvasina takiliyor.usb ara kablosuna modemi takinca görmedi. Fotograf kalitesi de harika. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2013
    Beklediğimden daha iyi

    Almadan önce bir kaç marka üzerinde çok kararsız kalmıştım ama şuan doğru ürünü aldığımı düşünüyorum. Hem fiyat olarak hemde ürünün beklentilerimi karşılaması olarak çok memnun kaldım. Aklımı en fazla kurcalayan kısmı şarz süresi idi 7 saat dayanıyor gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2013
    ÇOK İYİ

    vurkaç yapan diğer tabletlerle uğraşmaktansa 3g li ve arka plandaki birçok programları ile bence 1. sırada geniş ekran ve samsung garantisi ile alabilinecek en iyi tablet

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2013
    sizce almalımıyım

    Kullanan arkadaşlar,ürün hakkında daha detaylı bilgiler paylaşırmısınız acaba :)Karar veremedim telefonda da tercihim samsung galaxy serisi.Ama tablet konusunda biraz kararsızım

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2013
    samsung 8005 in garantisi distributör mu yoksa ithalatçı mi

    Ürün bilgileri içinde maalesef ürünün garantisini üstlenen firma hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. Bugün satın almaya niyetlendim. Bu konuda bilgi rica ediyorum. Teşekkürlerimle..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2013
    garantisi hangi ithalatçi firmaya aittir yazarmısınız.

    tableti çok beğendim almak istiyorum ama garanti yönünden ithalatçısı kim belli değil açıklama az BAŞAMI TELPAMI GENPAMI C5 Mİ bilenler yazarlarsa hemen almak istiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2013
    mükemmel fiyat ustun performans

    üründen bir adet almıştım kendime şimdi de eşime doğum günü hediyesi alıyorum kendime mağazadan almıştım hata yaptım keşke ikisini de buradan alsaydım..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung N8005 Galaxy Note Siyah Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung N8005 Galaxy Note Siyah Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat